Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:19 | mars 29, 2020

Ont i hjärtat och ljusare tider

God söndag vacker. Förlåt att det gått två dagar men jag gör inte så mycket så det är lite torka här 🙂 Lika torrt som mina söndertvättade händer.

Men ska skriva varje dag ändå. Kanske är det många ensamma som kan behöva en vän just nu… trots att den ”bara” är här på en blogg.

Jag hasar runt här hemma, tar promenader, cyklade häromdagen och så har jag träffat mina vänner. Ingen är sjuk och det känns bra. Men viktigt att hålla på dom rekommendationer som finns.

Vad har du gjort i helgen?

Vi kan glädja oss åt att vi går mot ljusare tider nu när vi har sommartid. Alltid nåt.

https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2020/03/img_2520.mov

Ett glas rosé i solen hos Viktoria och sen en sväng till mysiga 32 Rum och Kök. Skönt att kunna sitta ute och inte frysa.

Sigtuna är så lugn och fint. Känns tryggt på många vis. Trivs mycket bra här.

Lite sorgset häromdagen då jag körde och satt i tankar. Kroppen är väl inställd på att komma hem och kör lite på autopilot. Helt plötsligt står jag utanför vårt gamla hus. Usch vilket hugg jag fick i hjärtat. Jag hade kört dit utan att tänka.

Mår faktiskt inte så bra i hjärtat. Tycker det är så fruktansvärt jobbigt att inte få träffa mina flickor… och ovissheten om när jag kommer få hålla som i min famn. Är så arg, ledsen och frustrerad. Saknar dom så mycket att det gör fysiskt ont.

Vi körde FaceTime igår och det gör mig alltid lite mer bättre till mods.

Snart ska jag laga lite lunch och sen ta en tur ner till vattnet. Gå en promenad och ta vara på ännu en dag med sol.

Bl a Dessa snygga brillor gömde sig i påsen från Drömhuset. Så snygga och sköna.

Även denna disktrasa. Känns genast roligare att torka av i köket.

Vårigt va? Jeans får Lois och Plainvanilla, tröja ALIX, väska marknaden i Spanien, skor Buffalo (trodde ALDRIG jag skulle ha på mig ett par sådana igen sen -97) Men så fin färg och sköna. Allt kommer väl tillbaka på nåt vis.

Kappan är Jofama och den köpte jag på 50% hos Ombonat här i Sigtuna.

Kappan finns HÄR och skorna HÄR.

Och min coola ring är från Musch Details.

Lite outfit-tips som efterfrågats tidigare 🙂

Ha en fin dag och hoppas att DU känner dig vid gott mod trots allt.

All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Ont i hjärtat och ljusare tider”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är Peter frisk nu? Tyckte han coronan var värre än en vanlig influensa? Enl honom då förstås

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Bästa Hannah kram ❤️

  Svara
 • Tack för att du uppdaterar!❤Det behövs i dessa oroliga tider.. när man mest sitter hemma o scrollar😬

  Svara
 • Hannah, solglasögonen du har på första bilden, var kommer de ifrån?

  Svara
 • Usch, förstår din värk i hjärtat efter tjejerna! 😔 När allt stormar vill man bara ha sina kära hos sig.

  Skönt att kunna se varandra iaf och inte bara höra rösterna. En liten tröst. Hoppas att allt snart lugnar sig och ni får kramas igen. 🤗🤗

  Svara
 • Flygen går ju fortfarande så varför flyger du inte hem flickorna? De kan vara isolerade här efter resan?

  Svara
 • Ja, det hade jag önskat men tyvärr går inte det just nu av olika anledningar
  😭😭

  Svara
 • Förstår att du saknar dina flickor. 💔 Vi alla får försöka hålla huvudet högt nu och ta oss igenom dagarna.
  Det ryktas nu att Sverige mörkar antalet nya personer som vårdas och avlider. Folkhälsomyndigheten rapporterar en sak och vårdpersonal en helt annan. Detta skrämmer mig!

  Svara
 • Pella!
  Om flickorna levt med sin pappa medan han har varit sjuk så är det mycket möjligt att de själva bär viruset, kanske utan att veta om det. Att de då ska sätta sig på ett flyg känns ju ganska galet.

  Svara
 • Förstår att du saknar dina flickor,måste vara så tungt. Men snart blir det förhoppningsvis ljusare tider även med Corona.

  Svara
 • Finaste Hannah, jag lider med dig, att vara ifrån sina barn är det värsta. Men ni kommer snart ses igen och det återseendet kommer bli så ljuvligt. 💞
  Tänker på dig massor, ta hand om dig 💗

  Kramar från Skåne 💗💗💗

  Svara
 • Hej Hannah! Ser trevligt ut där ni dricker ett gött vin i vårsolen! Jag minns att du sa att du använder collagen för huden. Här är en sida där de utvecklat en kräm som är organisk och naturlig med c-vitamin i grunden. De har även collagen och andra hälsoprodukter på denna sida! ….: https://shop.organixx.com/collections/all-products/products/restore-vitamin-c-serum
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • Läser oftast din blogg när jag ska dricka kaffe. Eller som idag tex, när det har gått ett par dagar så tänker jag alltid, att ”undrar vad Hannah har gjort idag 🙂 Säger till mina barn att du är min bästis, men dom bara skrattar åt mig och säger att hon vet ju inte vem du är!! haha!! 🙂 Har läst din blogg i mååånga år (sedan Vida föddes?), men nu ska jag bli bättre på att kommentera.
  Idag har jag röjt i förrådet, har drivor av barnkläder och leksaker. Skönt att försöka få lite ordning. Bra aktivitet nu såhär i dessa virus tider.
  Nu ska jag försöka få min skönhetssömn, så jag är pigg imorgon (man vet aldrig hur många kollegors jobb man ska försöka lösa pga covid-19…..) Hoppas du får en fin vecka. Kram!

  Svara
 • Hej, kan du inte be Peter berätta lite om Corona,? Det skulle hjälpa oss vettskrämda lite, tack ifall det går att ordna., men barnen då, och när du ska hämta, hoppas det går bra..😍

  Svara
 • Kristina: Det värsta man kan göra i dessa tider är att sprida och lyssna på rykten. Ta alltid andrahandskällor med en nypa salt. Tror verkligen inte att Folkhälsomyndigheten ”mörkar” något.

  Elisabeth: Om du inte är väldigt gammal alt. en riskgrupp har du inget att oroa dig för. Lugn.

  Svara
 • Kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas att vara åtskild från dina tjejer. stor kram

  Svara
 • Jättesnygga solglasögon! Kikade in på Drömhuset och det fanns mycket fint.
  Angående corona som några nämnt här så läste jag igår Pernilla W blogg, brukar inte följa henne men kikade in mest på skoj. Där finns en kommentar om en som känner en sjuksköterska som jobbar med Corona patienter. Denne berättar att det är flera födda på 70 och 90 talet som ligger svårt sjuka på intensiven och en 16 åring som avlidit. Det verkar som myndigheter inte går ut med all information utan bara påstår att det är mest de med underliggande sjukdom som drabbas hårdast. Vi måste vara försiktiga nu och undvika att träffa folk, även försiktigt med vänner ett tag, för är det så som sjuksköterskan berättat är det riktigt läskigt. En del får lindriga symtom, andra svåra symtom, underliggande eller inte. Sen sägs det att barn inte smittas, men 16 åringen var ett barn. Sen idag stod det att en bebis dött av corona i USA. Myndigheter säger att barn inte smittas, stämmer ju inte!

  Svara
 • Hej Hannah och alla andra! Ja i dessa tider gör det ont… Men ALLA människor är viktiga, inte bara för vad man kan göra utan för att man är. Jag önskar att vi ser på varandra med respekt och kärlek. Antagligen leder det inget gott i att förminska sin betydelse även om man inte har ett samhällsbärande yrke. Jag tror du har en uppgift i att vara dig själv och att dela med dig av ditt. Detta gäller både dig Hannah och alla andra. VI är viktiga. Tomas Sjödin har sagt i liknande ord: ”Du behöver inte alltid räcka till, ibland räcker det att finnas till.”Jag ber för er och önskar er all kärlek! Kram Maria e

  Svara
 • Vad fina ord Maria. Tack! Kärlek till dig ♥️

  Svara
 • Wow vilket hårsvall du fått, äter du syrrans piller? Du påminner lite om Maria Montazami nu i håret. Lyx lyx lyx👌🏼

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  På den översta bilden har du på dig en vit v-ringad tröja. Jag undrar vart man kan köpa den? Tack för en jättebra blogg! Ha en fin dag och sköt om dig.

  Kram Linda ❤️

  Svara
 • Den har jag köpt på Ombonat här i Sigtuna. Den finns nog kvar och det var 50%. Kram tillbaka Linda ♥️

  Svara
 • Haha, vad kul. Den väskan har jag i svart. Köpt på Rhodos i höstas. Älskar den.

  Svara