Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:30 | juni 6, 2020

Frieri

Glad nationaldag min vän. Har du en fin helg?

Hoppas det.

Jag och tjejerna har sovit över hos syrran. Liv älskar att vara här och har med sig sin kompis Amelie också. Komme nog aldrig få hem dom 🙂

Imorse hissade dom flaggan med Filip.

Vi firar även vår älskade Gunnar, pappa och morfar, som fyller år idag. Önskar jag kunde få krama om honom idag. Men får fira honom lite längre fram då allt förhoppningsvis är bra igen.

Jag, Ewa och Tessan smet ut en sväng och åt middag igår. Så kul och behövligt. Skönt att bara få sitta och prata och få vuxentid 🙂

Barn och hundar var med syster. Hennes önskan och jag tackade ödmjukast ja till att få BF en kväll.

Firade fredag med att poppa en bubbel.

Med den här i knät ♥️

Jag och Tessan med ett snyggfilter som ger exakt den hårfärgen jag vill ha. Vitt. Ha ha 😉

Pina colada på Glashuset. Kul att vara ute och titta på folk, skratta och äta gott. Det var en del folk ute men bra avstånd mellan borden. Bordet närmast oss satt ett sällskap och plötsligt börjar DJ:n spela och killen ställer sig upp och friar till sin flickvän. Det var väldigt romantiskt och hela stället applåderade och jag kunde inte låta bli att fälla en tår och känna ett litet sting av avundsjuka i hjärtat. Kärleken kan vara bra fin.

Var hemma vid kl 23 igen. En kort men välbehövlig myskväll. Behövs inte så mycket mer för att få lite extra energi.

Nu sitter jag i soffan med dom här söta killarna och snart ska vi tjejer få manikyr och pedikyr här hemma hos syrran.

Har det gött ändå.

Kram ♥️


29 kommentarer29 kommentarer om “Frieri”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hihi, jag fyller åxå år idag, hela 34 år!
  Ett lungt firande med maken, jordgubbar och glass 🌺😋

  Ha en fin helg!

  Svara
 • Glad och lycklig nationaldag tillbaka ♥️🥰 Detta landet har gett mig och min familj så mycket då vi fått en andra chans till livet… Jag är för evigt tacksam att vi kom just hit 🇸🇪 Minns för några år sen när min vän och jag strosade runt på stan på just nationaldagen och jag frågade henne vart allt folk var. Ingen firade. Tycker vi alla som är svenskar och icke svenskar ska vara stolta över detta fina land. Frihet, fred och lugn… Måtte det fortsätta så! 🥂 Stor nationaldags kram från mig till dig 💖

  Svara
 • Så fint skrivet ❤️

  Svara
 • Va härligt att höra 🤗🌸!!

  Svara
 • Härligt och välbehövligt med en tjejkväll. Bra med avstånd mellan borden…men tänker ni inte på att hålla avstånd till varandra?

  Svara
 • Blir faktiskt sjukt trött på dessa bloggare och instagram kändisar som tror dom är odödliga just nu vårdas flera kring 20 år i respirator smittade av Covid19 så lycka till ni unga som tror att viruset inte biter på er. Jag vill verkligen inte något illa med detta utan ber er att vara rädda om er. Men det avgör ni själva vuxna som ni ska föreställa er vara. Kramas hinner ni sedan 🙂

  Svara
 • Precis vad jag tänkte på spelar det någon som helst roll med avstånd mellan borden när man ändå sitter så nära varandra vid borden.

  Svara
 • Precis. Man ska hålla avstånd till alla som man inte bor tillsammans med. Ingen bloggare följer detta såvitt jag kan se.

  Svara
 • Tänkte detsamma.
  De säger vi ska hålla avstånd till ALLA utom de vi lever i samma hushåll som.
  Vi umgås med ett par som vi umgåtts med sen Corona utbrottet men vi sitter inte intill varann.
  Vi håller oss på behörigt avstånd och gärna utomhus.
  Men varken Hannah eller hennes syster ( av bilder att döma ) bryr sig inte ett smack hur nära de är.
  Det rättfärdigar ingenting med att skriva att borden står på avstånd när ni ändä är så tätt inpå varann.
  Ni influensers borde använda era plattformar till att hjälpa till genom att bidra på så sätt att ni följer de rekommendationer som myndigheterna gett.
  Du vet inte var dina vänner varit, du vet inte var alla barn varit som du tydligt flera gånger har hemma hos dig. Om jag vore Maggan som ju säger sig vara i riskgrupp så skulle jag låta barnen leka utomhus men inte sova över.
  En sak är jag ”tacksam” över och det är att det är fler än jag som reagerar på dessa umgängesbilder.
  Näe, var rädda om er istället

  Svara
 • Jag har nu varit och shoppat på din utförsäljning. Fanns mycket fint jättebilligt. Ett tips bara jättesvårt att hitta vart man ska gå in. Så att sätta upp en stor skylt utanför är nog ingen dum idé så man förstår att det är runt hörnet.

  Svara
 • Tack för en jättefin blogg. Vart är din gröna ”jackskjorta” köpt? Sååå fin👌

  Svara
 • Anine Bing för Gina Tricot. Kram och tack

  Svara
 • Hej Hannah,
  Härligt med lite kompisgäng.
  Jag, min syster och mamma ska till Sigtuna om några veckor. Skulle du kunna rekommendera en bra och mysig restaurang att äta middag på? Är det farbror Blå eller Båthuset som är bäst?

  Svara
 • Ja dom är mycket bra. Även 32 Rum och Kök. Välkomna hit.

  Svara
 • Tack så mycket 😊

  Svara
 • Tipsar om vår nya italienska restaurang Cicciotto och vår nya glassbutik Sigtuna Gelato på Stora Gatan.

  Svara
 • Tänkte vissla förbi din shop imorgon, vet du om det är barskrapat eller om det ftf finns fyndhanser för en L/XL?

  Svara
 • Det finns fortfarande mycket och i den storleken. Kram

  Svara
 • Så otroligt söt vovve! vilken ras är det?

  Svara
 • Var kommer dina jeans ifrån på bilderna?

  Svara
 • Förstår dig precis, man känner sån avundsjuka men ingen missunnsamhet. Hoppas vi båda finner kärlek igen, men kan vara för sent för min del. Kramar

  Svara
 • Hur ofta och på vilken salong fyller du ut läpparna? Går du och Maggan till samma ställe och gör det?

  Svara
 • Maggan ?

  Svara
 • Hej Hanna! Jag undrar om du skulle kunna göra en Värt-att-besöka-lista för Sigtuna? Vi tänkte ta en liten tripp dit i sommar men ingen av oss har varit där så det vore kul att få lite tips på vad man kan göra/se😊Barnen är 6 år och 7 år. Kram och tack❤

  Svara
 • Avstånd gäller också mellan vänner, har ni glömt det när ni tar era selfies ???? Dåligt.

  Svara
 • Jag har varit och handlat på utförsäljningen av din Femme kollektion. Var där 2 dagar och hittade så mycket fint till otroliga priser. Nu har jag en ny garderob😊. Har aldrig handlat så mycket kläder på bara 2 dagar.
  Det är jättesynd att din kollektion har upphört, hade gärna handlat mera,
  men vill säga stort tack för utförsäljningen🙏🤗 och jättegulliga tjejer som jobbade där🌸💕

  Svara
 • Är det bara om jag är odelat positiv som mina kommentarer kommer med?
  Den här gången var det fler som reagerade innan jag skrev faktiskt.

  Svara
 • Du är så himla snygg Hannah, det lyser om dig.
  Vad härligt att få uppleva ett frieri, trots att det inte är ditt eget. Man blir glad i hjärtat ändå.
  Jag önskar dig en underbar dag!

  Svara
 • Fina fina Hannah med världens största ❤️

  Svara