Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:06 | juni 9, 2020

Favvodoft

God kväll i stugan. Lugnet börjar lägga sig, barnen har kommit hem, kvällsmaten är bortdukad och nu ska vi strax bara lägga oss i sängarna och förhoppningsvis somna.

Imorgon är det skolavslutning för flickorna. Konstigt att inte få vara där och höra dom sjunga ”Den blomstertid nu kommer”, baka den obligatoriska jordgubbstårtan till klassen som jag gjort i alla år både till pojkarna och flickorna. Men det är som det är. Skolavslutningar är något vi kommer ha i många år framöver… tids nog 🙂

Ska baka en god tårta till helgen istället som vi kan frossa i oss.

Vida ska börja på dansläger med bästisarna direkt när sommarlovet börjar. Det ser hon framemot. Liv har inte hittat nåt skoj läger eller liknande som hon vill gå på. Förra året var det ridläger här i Sigtuna. Men so far är det lugnt och inget planerat.

Men vi har ju alltid bokkiosken nere på stan 🙂

Liv fick sina kläder idag, som vi beställt till avslutningen. Lyckan var total att dom kom fram då det var på håret.

Idag fick mina vackra rosor gå till hädan. Dom hade gett upp livet tyvärr.

Men godiset är kvar. Hade glömt att jag gömt det längst in i kylen 🙂 Det var snuskigt gott. Kan inte sluta äta. Strawberries & Cream.

Jag låg på ute på den ännu inte klara altan och solade varmkorvarna i eftermiddags. Längtar tills det blir klart där ute. Ska göra så mysigt och fint med utemöblerna, lyktor och kuddar. Kommer bo där ute hela sommaren.

Köpte en ny parfym idag. Doftar ljuvligt. Älskar alla Cleans dofter.

Vad har du för favoritparfym?

Nu är det äntligen dags för sängen. Det blir att gå upp tidigt imorgon. Har lovat Liv att fixa hennes hår och Vida kommer nog också vilja ha nåt litet extra.

Godnatt ♥️


26 kommentarer26 kommentarer om “Favvodoft”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lancôme
  La Vie est Belle är min favorit just nu 🙂

  Svara
 • Den är väldigt fin!

  Svara
 • Älskar warm cotton 💕💕💕

  Svara
 • Ett litet tips, när rosorna nickar så brukar jag klippa av blommorna och lägga dom i en skål eller djupt fat . Dom suger vatten och blir jättefina igen , och kan njutas av ett tag till.

  Svara
 • Nej inte klippa man ska skära av stammen !!

  Svara
 • Fina bilder Underbart lev livet I Sverige är det kaos

  Svara
 • Va pratar du om?? Hon är ju i Sverige hela tiden!!

  Svara
 • Kaos???

  Svara
 • Kaos?

  Svara
 • Tack för tips 🙂 Och för fin blogg. Hoppas att det kommer en säsong 2 på eran serie, jag blir så glad av att se er kärlek och glädje i familjen <3 Trevlig sommar önskar jag dig och din familj!

  Svara
 • Armani elle är en favvo som jag haft hur många år som helst 😊
  Skulle beställa en ny häromdagen och höll på att få panik då den verkar utgå från sortimentet hos de flesta butikerna. Hittade till sist på en webb butik så idag kom två nya flaskor hem 🙈

  Svara
 • Jag kan inte välja bara en parfym! Älskar parfym och vill alltid ha flera att växla mellan. Clean Warm Cotton återkommer jag altlid till.
  Försöker lufta mina korvar så mycket jag kan men det är svårt att få färg på benen för mig så just nu är det två vita betongblovk med blåmärken som hasar omkring.. 😮

  Svara
 • Hej, jag älskar parfymer, just nu är en på väg till mig, Sander ,och den är jättefin, nr. 2 är Chanel eur tendre, mina favvodofter, och sen finns det tusen till ungefär, så fint du gör på din altan, du har det så mysigt så, och du bestämmer själv hur du vill ha det, inte dumt, man slipper en del tjafs. Ha de bra!!! 🌞 Kram.

  Svara
 • Jil Sander, rätt ska vara rätt..💎

  Svara
 • ”Solade varmkorvarna” LOL 😀 det fick mig att le.
  Det ligger nåt i det … tihi … själv har jag stabbiga bratwurstar så var glad för dina tjusiga varmkorvar! LOL 😀

  Svara
 • Det finns en urgo parfym från Salvador Dali som är svår att få tag på. Den heter Angelic Pink. Gillar den mkt. En annan favorit är från Dior – J’adore Lor Essence de parfum ☺️ Love it ♥️ (Alltså inte den vanliga J’adore). Finns många goda parfymer. Chanel – Mademoiselle är också så god. Love love love 💕 Vilket roligt inlägg då jag är en parfymlover 🤗 Den du köpte från Clean doftade jag på för ca en vecka sen och den föll mig också i smaken ✌️😬😊♥️ Kram fina!!!

  Svara
 • Just nu Clean Endless Summer från ett par år sen och Ralph Lauren Big Pony, dessa har jag nu på sommaren☀️ Ser fram emot se den färdiga altanen är så himla mysigt att ha o hänga på heeela sommaren! Kram

  Svara
 • Hm:s T-shirt är min absoluta favoritparfym.

  Svara
 • Den rosa från Rituals har hela serien doftar sommar💗jag och mannen var till Sigtuna i helgen och såg er bok kiosk hur söt???
  Jag älskar onåbart ha fint på altanen med blommor, lyktor och ”piff”😊livskvalitet💗

  Svara
 • Oxå att ha fint ska det ju stå😃

  Svara
 • Håller med dej om Clean… Hoppar mellan Clean ”warm cotton”, Byredo ”blanche” och Thierry Mugler ”angel”. Tre favoriter som alltid finns hemma.
  Haha, varmkorvar… smörjer just in mina tjockkorvar 😂

  Svara
 • Älskar oxå Clean-dofterna. Jag letar efter precis den färgen du har på naglarna, vad är det för märke?

  Svara
 • Det är gellack i färgen French beige.

  Svara
 • äntligen sommarlov! ^^

  Svara
 • Fick just hem Elisabeth Arden ”White Tea”, den är ljuvlig… Gillar också dofterna från Coach.

  Svara
 • Härligt att följa dig, vi är i vissa avseenden på samma plats i livet. Jag är nyseparerade och äger ett eget hus med allt vad det innebär. Har en dotter som kommer bo växelvis. Du är en stor inspiration på många sätt❤️

  Svara