Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:43 | augusti 13, 2020

Camping och sommarland

Hej vacker. Hoppas du mår bra.

Jag är i Leksand med barnen. Bor på en mysig camping och barnen härjar på sommarlandet, som ligger intill, hela dagarna.

Vi körde upp tidigt igår morse. Jag, Liv, Vida, Livs kompis Meija samt syrran med Louie och Charlie.

Ett snabbt frukoststopp på McDonalds i Gävle.

Väl framme gick vi direkt till Sommarlandet. Solen sken och barnen var lyriska.

Campingen är så mysig, lugn och trevlig. Knappt något folk, inga köer eller trängsel någonstans. Vi bor i en stuga mellan sommarlandet och campingens aktivitetsområde. Igår kväll åt vi grillbuffé och tittade på familejshowen, barnen badade ännu lite mer i poolen som finns där och bara sprang runt och lekte. Dom stora flickorna smög mest runt och spanade efter killar 😉

Härligt har vi det iaf. Kan känna och minnas känslan som barn när vi alltid bodde på camping på Öland varje sommar i några veckor. Första förälskelsen var där, pirret i magen och allt kul man fick uppleva.

Hoppas mina också får minnas detta med värme.

Älskar kvällsljuset. Som guldskimmer i luften.

Imorse efter frukosten åkte syrran och Louie tillbaka till Stockholm men jag, tjejerna och Charlie är kvar.

Hon skulle få gäster men fick iaf ett dygn här.

Vi härjar vidare på badlandet och ikväll blir det hämtpizza och yatzy i stugan.

All Kärlek ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Camping och sommarland”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen till Dalarna kära Ni!???????? Leksand sommarland,camping var min & min brors sommarställe när vi växte upp… kanske som erat Öland❤ Såna platser med familjen (även om de var skilda, så det var med vår pappa) så minns man det med sån frid och värme. Barnen kommer helt säkert minnas era sommaräventyr med värme & glädje. All kärlek till Er!❤☀️

  Svara
 • Hej Hannah!
  En liten fråga om en tygväska som du har ibland. En kassmodell i zebramönster i svart o en brunbeige kulör.
  Vart kommer den ifrån?
  Letar efter fina shoppers då jag gillar de modellerna där man kan trycka ner det mesta ????. Ha det bäst!
  Kram Linda

  Svara
 • Linda, jag har en likadan. Den är från elsaleonie, märket Ragdoll LA. Verkar vara slut på Elsaleonie, men googla ragdoll la bag. Finns flera som säljer den väskan. Den är superbra! Får plats med allt, har den ofta som handbagage❤????

  http://www.elsaleonie.com

  Svara
 • Googla Ragdoll holiday bag????

  Svara
 • Tack snälla för tipset ????

  Svara
 • Hej Linda, som SaraTherese redan svarat då är den från Ragdoll LA. Köpte min från elsaleonie.com men där finns den inte längre. Så gå in direkt på Ragdolls hemsida och kolla eller hos https://www.wakakuu.com/se/catalogsearch/result/?q=Ragdoll&gclid=EAIaIQobChMIh_75tfuh6wIVAwB7Ch3cQQIJEAAYAiAAEgKkN_D_BwE Dom har också. Kram ♥️

  Svara
 • Tack igen ????.

  Svara
 • Funderar ibland på hur du reagerar på om nån av dina barn råkar hitta någon artikel/tidning från förr med dig i. Eller alla bilder som Ringo tagit. Funderar du någon gång på att dina tjejer kan se detta? Nyfiken bara! Kram

  Svara
 • Ringo har nog inte tagit så mycket bilder direkt ??

  Svara
 • Sannis, varför funderar du ibland på det,egentligen? Undrar bara ….

  Svara
 • Men varför körde du till Leksand via Gävle ??? Måst ha blivit en rejäl omväg. Kör Sigtuna-Enköping-Sala Borlänge så är det betydligt närmare.

  Svara
 • Hört talas om road trip? Då vill man inte komma fram så fort som möjligt. Och hon kanske ville se Gävle också?

  Svara
 • Så mysigt ni har det ☀️ Får man fråga om du har tips på mysigt/bra hotell i Sigtuna? Pool utomhus kanske, eller nära vatten…funderar på en utflykt nästa helg. Förlänga sommaren lite när jobbet dragit igång ????

  Svara
 • Vill man bo mysigt så tycker jag att 32 Rum och Kök levererar. Vet tyvärr inget hotell med pool. Men du har ju Mälaren 🙂 Välkommen till vår fina lilla stad.

  Svara