Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | september 13, 2020

Nästan en Sleep over

God söndag min vän. Hoppas helgen gör dig gott och att du mår bra.

Här har det bara varit skönt hemmlunk och lite jobb.

Radarparet

Så här somnar Vida och Kakan nästan alltid.

Hon är verkligen en härlig lite tuss som ger oss glädje här hemma. Äntligen är hon rumsren så nu slipper jag tvätta mattor och kuddar. Varför ska hundar älska att kissa på allt mjukt och alltid det man är rädd om?! 🙂

Hon är som en blandning av en kanin, nallebjörn och rymdvarelsen Alf (minns du den serien?) eller en Ewok från Star Wars.

I fredags ville tjejerna sova hos kompisar. Hade dock en svag liten aning om att någon av dom kommer vilja bli hämtad…. så jag åt en god middag hemma hos Viktoria och Martin och sen for jag hem och åt chips och kollade på Dejta på SVT. Strax innan midnatt plingade mobilen. ”Jag vill hem”. Lite mysigt ändå så slapp jag vara ensam hemma 🙂

Fick hämta fyra små tjejer som jag körde hem till sig. Borta bra…

Tjejerna och jag har ätit gott, slappat och tagit promenader. Jag har även börjat med träningen igen. Har härlig träningsvärk i benen.

Med hög musik i öronen har jag traskat med Kakan i skogen.

Här är två favoriter som går på repeat.

Justja, Liv har ridit också. Hon har börjat på ridskola här i Sigtuna och är så glad.

Igår åt vi tacos och tittade på film. Kvällen avslutade vi med att läsa ett kapitel ur en ny bok som kom lagom till middagslagningen.

Jag äter oftast min tacos så här. Pillar och plockar ihop mina tuggor eller bara blandar ihop allt och äter som en tacosallad.

Har hämtat min fina popcornmaskin i förrådet där jag har halva mitt liv. TACK Martin och Viktoria som låter mig ha allt där. Så tacksam. Martin hjälpte mig köra hem den till barnens glädje… och min också så klart. Smakar exakt som biopopcorn. Bästa jag vet.

Har fått ta små smitare och jobbat i helgen också. Zoom-möten med Leif och Martin och genomgång av boken mm. Ett evighetsprojekt men väldigt spännande.

Ha en fin dag nu.

All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Nästan en Sleep over”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej fina
  hur många tatueringar har du? va betyder dom för dig?
  har några själv å alla betyder nått för mig

  ha en fin söndag

  Svara
 • Hej! Kul uppdateringar om vardag, familj & jobb. När kommer boken släppas?! Väntar!
  Hur gammal är Kakan? Dax avsluta för äldre vovs som har ont i lederna. Sambon önskar ny valp och jag vill vänta. Var så länge sedan m valp/rumsren. Blir ny tik så småningom- därför fråga om tid/ rumsren!
  Ni ser ut ha det så gött ihop nu ”hela familjen”! Håller tummarna för er alla och önskar dig och er all lycka till med framtida projekt, bloggen, familj & livet! 😉

  Svara
 • Alltså att ha en hund i lakanen… vet att många har det men jag får verkligen rysningar av det.. 😰

  Svara
 • Ja, jag håller med. Tycker det är rätt äckligt. Men ibland får hon mysa där med barnen. Dagen innan lakanen ska bytas 😉

  Svara
 • Äckligt?
  Hur går era tankar där

  Svara
 • Äckligt kanske var ett lite för starkt ord. Men när jag tänker på att pälsen och tassar dragits i smuts och kiss när man är ute så är det ju smått snuskigt. Men mysigt också 🙂

  Svara
 • Vi passar en liten hund då och då, sonens hund så det är ju vår lilla familjemedlem också.
  När vi ska lägga oss för natten så går hon in i sovrummet när hon hör oss borsta tänderna.
  Hon tycker att hennes plats är där vi är och vi tycker det är mysigt. Hon ska ju naturligtvis vara ren om tassarna.
  Ha en fortsatt skön söndag😃

  Svara
 • Men herregud! Det är det goaste som finns! Är du hundägare?

  Svara
 • Men HerreGud tillbaka 🙂 Jag skrev en kommentar med en flirtgubbe. Kakan ligger i vår säng och i soffan hela tiden men jag får väl tycka att det är lite äckligt hur mycket jag vill. Hår, smuts, fästingar och allt annat som kan finnas i päls och På tassar. Men mysigt ändå.

  Svara
 • Hundar har även kvalster som kan irritera på människohud. Naturligtvis kan man älska hundar men vilja ha lakanen för sig själv. Inga konstigheter.

  Svara
 • Viktigt ändå att hundar får vara med, de är ju familjemedlemmar och flockdjur. Jag tvättar då hellre oftare sängkläder än att jag skulle ha hjärta att mota bort hunden.

  Svara
 • Som hundägare och djurälskare har vi alltid haft vår hund i sängen 😊 så mysigt 🥰 självklart så får vår vovve duscha och tvätta pälsen. Vi är aldrig sjuka. Tror att vi ska och kan vara väldigt nära våra vovvar utan att det orsakar problem (vet att det finns allergiker etc så jag menar inte att dom ska ha sin hund i sängen) ❤️❤️❤️ Sen förstås är det min egen åsikt, det är så vi gör 😊 Men Hannah, njut av lilla vovven i säng och soffa, det är så härligt och en älskad hund gör såå mycket gott 😍😊👍

  Svara
 • Mysig söndag!
  Längtar tills boken släpps. Har följt dig så många år.
  Hoppas du får en bra vecka.
  Kram

  Svara
 • man Kan vara hundälskare/ hundägare och djurvän för att man inte låter hunden sova i sängen. Eller Det betyder inte att man inte låter hunden få vara med bara för att man inte har den i sängen. Man kan vara en riktigt bra hundägare, älska hundar och ha en jättebra relation till sin hund utan att ha den i sängen. Vad och en gör som den vill. Men att hunden skulle må dåligt för att den sover någon annars än sängen är bara skit snack. Men det är klart man kan tycka att de är mysigt och då kan man ju göra det om det är om hunden själv vill det. Jag låter inte min hund vara i säng.

  Svara
 • Lilla kakan är den gulligaste hund jag skådat! Som en levande liten leksakshund ❤️ Åh, vad jag är avis på er som har en sådan sötnos!! Så mysigt!

  Svara
 • Åh popcorn mums 🙂

  Svara
 • Popcornsmaskin så häftigt 😀 längtar också efter boken … men men den som väntar på ngt gott ❤️

  Svara
 • Gott med popcorn.
  Biopopcorn är väldigt goda.
  Är det maskinen som får till det eller finns något knep?
  Att somna bredvid en mjuk hund eller katt är ju mysigt tycker jag!

  Svara
 • Hade en svart katt som hette Luna. Hon var så söt. Ibland kunde hon hoppa upp på min säng när jag låg där och snurra runt för att till sist lägga sig på mitt ansikte. Mysigt! Tyckte så mkt om henne. Tyvärr var vi tvungna att lämna ifrån henne. Kul med husdjur om man hinner med dem. Det kräver ju trots allt sin tid att gå ut med hund flera gånger om dagen. Katt är det ju lite mindre jobb med. De sköter sig själva mer 😊 Ha det bäst goa Hannah 🥰♥️

  Svara
 • Hannah kan du inte ändra så det sista kommentarerna visas först 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,
  Roligt att du kommit igång med träning.
  Vad är det för slags träning?
  Visst är det underbart när man väl kommit igång. Jag är pensiomär sedan 1 år tillbaka och tränar ungefär 3 ggr i veckan. Gym varvat med promenader.
  Humör och allmänt välmående är viktigt och i dessa Corona tider spelar den mentala hälsan en oerhört viktig roll.
  Va rädd om dig och ha en fortsatt skön tisdag i solen😎

  Svara
 • Satt o funderade på vad jag skulle ha till mat idag. tack för förslaget.
  Det blir Tacos

  Svara
 • Vilken fin popcorn maskin😊 Köpte en förra året där smaken var som baken😝 Var kommer din ifrån?😊

  Svara
 • men alltså vilken härlig popcornmaskin, vart får man tag i en sån?

  Svara