Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:08 | november 3, 2020

Lästid

God morgon min vän. Har precis lämnat barnen på skolan och ska strax fara hem till syrran och jobba tillsammans med henne hela dagen.

Ska hinna dra i mig min kaffe så jag piggnar till bara. Sov som en kratta inatt. Det blåste så fönsterna skallrade och sen var det nästan fullmånen.

Men bara att skaka liv i sig själv.

Kakan hade gärna gått hela vägen med tjejerna tidigare imorse. Hon stod länge och tittade efter dom.

Hon lider inte brist på kärlek iaf 🙂

Nu är det verkligen tid för levande ljus, sprakande brasa, filt och en god bok.

Jag har två som bara ligger och väntar på mig… och jag längtar tills jag finner den där sköna läsron. Älskar när jag inte kan lägga ifrån mig boken. När man är så uppslukad att man hittar på lediga stunder bara för att få läsa.

Läsa i soffan och sängen och lyssna på ljudbok i bilen och på promenaden.

Nya boken från Kepler. Spegelmannen.

Äntligen äntligen äntligen har Pascal Engmans nya bok Änkorna kommit.

Jag har många härliga lästimmar framför mig.

Ha en fin dag.

Stor Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Lästid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, lyllo dig som har båda kvar. Jag har precis lyssnat på båda. Så bra!

  Svara
 • Du kommer att älska Änkorna! Läste precis ut den och den går verkligen inte att lägga ifrån sig! Jag väntar på att få hem Kepler i brevlådan, längtar! Ha en fin vecka Hanna! 😘

  Svara
 • Hej på dig,jag tycker att det är tråkigt att du INTE bemöter kritiken du får för att du fortsätter att festa etc utan att ta ditt ansvar eller följer de strikta rekommendationerna från FHM

  Svara
 • Då får du tycka det. Vill ni ha ett forum där ni diskuterar covid-19, attackerar och kommer med påhopp, tycker till och är otrevliga så förestår jag att du/ni startar en tråd på FamiljeLiv eller Flashback. Det här är min blogg och det du och ni andra ser på bild eller läser är inte helheten eller allt… men vissa har svårt att förstå det. Så ta diskussionen någon annanstans tack. Jag utsätter varken mig eller andra för fara. Skulle aldrig(!)göra det och behöver heller inte försvara eller förklara mig för varesig dig eller någon annan.

  Svara
 • Vet du vad, det gör du faktiskt. Du följer inte Folkhälsomyndighetens, Regeringens eller Regionens restriktioner. Det är rent folkvett av folk att säga ifrån när du riskerar andras liv. Du borde verkligen skämmas. Att du inte gör det är än värre, kanske försöker du bara få uppmärksamhet eller så är du genuint självisk, respektlös och ond.

  Svara
 • Så du förstår verkligen inte? Jag var säker på att du ville provocera. Tänk om alla skulle bete sig så här? Hur tror du då att det skulle gå? Det stället du festat på flera gånger har dessutom fått anmärkningar på grund av trängsel, i oktober fick de till och med stänga på direkten efter att inspektörer varit där. Ja, ja… det är ett märkligt beteende du visar upp. Nu lämnar jag denna blogg.

  Svara
 • Vilken tur att alla andra gör rätt och Hannah gör fel hela tiden!!! Varför ens gå in och läsa en blogg om man bara måste spy ur sig en massa skit hela tiden?!? Ingen har väl tvingat er in hit? Sköt er eget och skit i andra! Stå på dig Hannah, du är bäst ❤️❤️

  Svara
 • Hoppas du får en fortsatt fin vecka!

  Svara
 • Så himla söt lilla kakan är. Hon verkar stortrivas i er familj! Kram

  Svara
 • Änkorna var såå bra🥰

  Svara