Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:19 | februari 3, 2021

Hårmagi

God kväll vacker. Hoppas du är vid gott mod.

Här hemma har lugnet lagt sig. Nyduschade och pyjamasklädda mindre barn ligger i sängen, Mios röst hörs dovt från hans rum där han spelar FIFA, Kakan sover bredvid mig, köket är rent och fixat efter middagen och jag bara sitter här 🙂

Fick en så fin teckning av Vida idag. Tycker hon är väldigt duktig på att rita och måla. Särskilt för att bara vara 8 år.

Är det jag? En ängel i ena handen och en djävul i den andra 😉

Tycker om längden på mitt hår nu. Skönt att det vuxit på från mitt kortare hår i somras. Ska alltid tänka på att jag känner likadant för att klippa page som för att klippa lugg. Man gillar det först men sen ångrar man sig. Dock glömmer man alltid bort det och gör det igen 🙂

Apropå hår så har jag en kul och grym tävling i samarbete med Creative Headz på mitt Instagram. In och tävla vetja.

All Kärlek ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “Hårmagi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ojojoj vad fiiint du passar i den blåa färgen 😉 Supersnyggt till dina blåa ögon 😊 Såg tävlingen och den är ju bara för bra. Tävlar inte då jag bor för långt ifrån Sthlm. Om jag skulle vinna alltså. Vilket jag inte tror för jag har otur med sånt 😆😁 Men Catta är ju bara för proffsig. Vilken magi hon gör med ditt hår 😍🥰 Fint sminkad var du också. Jag älskar smink men sminkar mej aldrig till jobbet. Blir sällan av. Men man blir inspirerad av bland annat dig snyggo 😘

  Svara
 • Hej!
  Man ser att Vida har talang och målar på sitt eget sätt. Kul! Hon blir nog en liten estetare 😀

  Svara
 • Hur lockar du ditt hår för att få det där rufset?

  Svara
 • Undrar detsamma, supersnyggt!!

  Svara
 • Så duktig Vida är på och rita ✍🏻 fin du är i håret Hannah så himla snyggt , vilken tävling WOW kanske äntligen kan slå två flugor i en smäll och besöka Stockholm och ett glas 🍾🥂 med bästa Hannah 🥰

  Svara
 • Vågar inte klippa lugg igen heller för jag kommer ångra mig. Men jag har sett att det finns clip-on luggar från t ex rapunzel men även sett på asos. Läckert att kunna ha lugg ibland tänker jag. Någon som provat?
  Tack för härlig blogg. Läst i många år men det här kan vara första eller andra kommentaren jag lämnar.

  Gillar din blogg som den här, högt, lågt, glatt, argt, ledsamt och roligt. Som livet. Tack.

  Kram

  Svara
 • så snygg i håret klipp inte page och lugg.
  Du ser ung och fräsch ut nu och den blå färgen klär och snygg färg på glanset på läpparna

  Svara