Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:47 | mars 3, 2021

Salig

God morgon vacker. Vilken ljuvlig dag att vakna till. Himlen är helt blå och det utlovas sol dagen lång.

Jag hade en riktig bra dag igår. Allt flöt på, fick så mycket gjort och kände mig stolt. Det är en skön känsla tycker jag. Jag tog tag i massor av telefonsamtal. Du vet ju hur mycket jag avskyr att prata i telefon men det gjorde jag. Jag växte i mina egna ögon 🙂

Bara en sån liten sak är stort.

Började dagen med att träna, sen jobb, planering och pappersarbete, tvättade bilen, var hos min psykolog och gick en timmes pw i vackra Sigtuna. Kvällen avslutade jag sen på ett perfekt sätt… enligt mig.

Gårdagens lunch blev fredagens fajitasrester direkt ur lådan. Gött.

Längtar så till vår, sommar och värme så jag klickade hem dessa skönheter från Plainvanilla häromdagen. Har ett par vita från Inuikii som jag hade typ hela förra sommaren så nu var det dags för ett par svarta att snart få strutta runt i.

Lite mer ordning i huvud och hjärta blev det efter mina 90 min.

Det var så vackert igår kväll på min och Ewas promenad. Kan inte få nog av solnedgångar men även vackra soluppgångar. Det är så vackert och ger sån frid på nåt vis.

Så fort jag kom hem så åkte sov-tishan på och jag var alldeles varm i ansiktet efter min pw. Men nu till det bästa… jag bredde mig hårdbrödmackor och gjorde mig en varma koppen till, sen var det dags att se sista avsnittet av serien ”How to get away with murder”. Jag var helt salig av denna stund 🙂

När allt var slut så grät jag floder. Avskyr när man följt en serie så länge och lärt känna alla karaktärer och sen är allt bara slut. Men den var så bra!

Nu ska jag träna och sen fara in till stan. Ska ha en dag där jag bara ska göra saker för mig själv. En egodag av rang. Har ingen stress, inga direkta tider och barnen är iväg. Tar lov jag med.

Tack för att du finns.

All Kärlek ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Salig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej finaste Hanna! Vart hitta man dom underbart fina sommar skorna du visade i morse? Kram på dig & ha superfin dag med glädje & kärlek &❤ mvh Camilla

  Svara
 • Jag har köpt mina hos plainvanilla.se men finns också på Inuikiis egna hemsida Inuikii.com. Dom är underbara ????

  Svara
 • Hur är dem i storleken? Tänker dem ser rätt breda ut, Ska man gå ner i storlek om man har smala fötter?

  Svara
 • Dom är normala. Själva skon är ”klumpig” i utseendet men inte i storlek. Har själv väldigt smala fötter och dom sitter perfekt. Det är materialet som är brett.

  Svara
 • Hej Hanna, vilken härlig dag! Du verkar vara så väldigt generös och snäll (Jag har läst din blogg i många år), var det mot dig själv också utan att känna dig ego. Bara för att du gör härliga och sköna saker för dig själv är det inte ego alls tycker jag! ????????????????

  Svara
 • Tack Emma ♥️

  Svara