Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:46 | mars 29, 2021

Pastell och bebisgos

Hej min vän. Hoppas du mår bra.

Har lagt all min tid på att vara med flickorna för dom är med sin pappa nu i några veckor. Känns konstigt att alltid ha huset fullt av skratt och stök, middagslagning och rutiner, kramar och trångt i sängen…. och Nu är det bara tyst och tomt.

Men dom kommer ha det så bra och härligt att kunna vara med sin pappa också en lite längre tid.

Mina fina älskade flickor.

Vi har haft mysiga dagar här hemma, flickorna, jag och Peter. Ätit gott, spelat spel och umgåtts.

Räkfrossa.

Hasat runt i myskläder och slappat. Men nu är det slut med det. Idag kickade jag igång veckan med ett träningspass.

Skaffade mig våriga naglar i väntan på den riktiga våren också. Ljusa pasteller gillar jag nu och det svarta får ligga på hyllan.

Man blir ju glad av ljusare färger och ljusare tider 🙂

Den här kärleken är så fin. Så härligt att se. Blir alldeles varm i hjärtat.

Liv fyller år nu i april så det planeras och önskas för fullt. Vi älskar att fylla år och bli firade och få fira varandra.

Märker att barnen verkligen tagit efter just min förkärlek att planera och överraska.

Vidas kompis fyllde år häromdagen och lämna paket var så klart ett måste.

Tiden går så fort. Vill bara stanna den ibland, eller uppfinna en tidsmaskin och åka tillbaka och bebisgosa med alla mina barn igen. Gud vad jag kan sakna dom där små varma kropparna som sträcker sina armar mot mig och vill bli burna. Nu är dom så stora. Liv fyller 12 år, Mio blir 18, Vida 9 och William 20! Inte klokt så stora dom är. Kan knappt fatta.

All Kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Pastell och bebisgos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina barn du har och fina och vettiga personer verkar dem vara ♥️♥️♥️♥️ Undrar varför alla mina kommentarer inte kommer med här? Lite nyfiken. Kanske skickar jag med för många emojis 🙈 Snygga naglar. Själv har jag vita, rätt långa naglar nu. Snyggt med vitt. Man ser lite brunare ut då 😊 Önskar dig en fortsatt trevlig måndag kväll going! Längtar tills er bok kommer ut 🤩

  Svara
 • Vissa åker direkt i skräp utan att jag ens vet att dom skrivits. Det är Kommentarer med fula ord och hot etc. Ibland ligger några under bevakning (som jag ser), några fåtal ggr från dig, men då godkänner jag alltid. Du är alltid så glad och fin ♥️Tack! Vet inte varför dom hamnar där men kan kolla med teknikerna. Kram! 😘

  Svara
 • Jaa, visst går tiden fort?! Är 46 och mitt barnbarn blir 9 i år!!! Vad hände liksom…jag är ju fortfarande 25?! 😊 Önskar dig en fin vecka! 🌞

  Svara
 • Goa barn!! Önskar dig en fin påsk. Kram Maria E

  Svara
 • Jag har varit orolig, var så rädd att någon varit elak mot dig, vilket det blev när du bloggade för en del år sen. Jag uppmärksammade det o jag skrev oxå det Fick ett jättegulligt mail fr dig, men min mun är förseglad. Vet inte om du kommer ihåg det? Jag står på din sida Hannah❤️ Hoppas du får en fin påsk ändå o tiden går ju vansinnigt fort. En stor distanskram ❤️

  Svara
 • Fina Christina ♥️ Dig tänker jag ofta på. Du har alltid varit så fin och stöttat. Jag glömmer aldrig sådant. Tack! Stor Kram tillbaka 🥰

  Svara
 • Jaaa, vill också åka tillbaka till mina barns bebistid. Denne över så fort och man glömmer så mycket. Man minns känslan av att hålla sin bebis i famnen när dom somnar in blir så tunga och gosigt varma. Man får vara glad att man fått vara med om det🥰

  Svara
 • Hej Hannah,
  Vilken fin färg du har, är det spraytan?
  Ha en fin Påsk!

  Svara
 • Yes, BUS överallt från Tanrevel. Kram

  Svara
 • Åh, men tack för så snabbt svar!
  Må så gott!

  Svara
 • Hej fina Hannah!

  Jag undrar över det läckra nagellacket i pastell…vilket märke är det eller vilket nummer har det? Ha en fin påskhelg och ta hand om dig! Kram Linda ❤️

  Svara