Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:13 | mars 31, 2021

Välsignelse

God morgon vacker. Hoppas du sovit gott. Jag somnade tidigt och var uppe strax innan 7. Tränade ett 30-minuterspass i vardagsrummet med mitt lilla hemmagym. Inte mer är ett par hantlar, några miniband, matta och pilatesboll. Men det räcker gott och väl. Kör nästan alla pass bara med banden.

Tog en långpromenad med Ewa igår innan jag la mig. Så skönt att somna efter en promenad. Man känner sig så frisk på nåt vis.

Den här bilden var inte från vår kvällspromenad utan från i söndags då vi bytte proteinshaken mot bubbel 😉

Nu sitter jag och dricker kaffe och blickar ut över en blytung himmel.

Så mycket som har hänt det senaste åren. Separation, flytt, många bränder att släcka med stökiga tonåringar, tårar, skratt, min och syrrans realityserie, spännande moderatorjobb då jag fått jobba på att våga, påbörjat en bok… stora steg, små steg, ja så mycket så när jag nu satt och tittade tillbaka så log jag en hel del. Älskar att jag tar så mycket bilder och har min dagbok här och på instagram. Då glömmer man aldrig 🙂

Något som gjorde mig väldigt glad var bilder från ”Anders knackar på” som dök upp i mitt flöde.

Det är nästan exakt två år sedan nu.

Minnas att när jag spelade in så hade jag pendlat som en tok mellan länder och barn, mina känslor var utanpå kroppen och jag var så skör, var egentligen helt orkeslös. Men detta visade sig att var en av dom största välsignelser jag fått och jag fick en urkraft.

Det var så kul men framförallt så gav det mig och barnen ett komplett hem. Alla fick sina egna rum och vi kunde starta om på ett sätt.

Satt några månader innan i Nepal, där jag besökte våra barnhem, och budade på radhuset. Hade varken lånelöfte eller egentligen någon chans att köpa det. Men det löser sig det också.

Drog på mig arbetskläder och verktyg och var med och rev och byggde upp. En härlig känsla.

Det var ett stort och härligt team som jobbade ihop i fyra dagar. Från tidig morgon till sen kväll.

HÄR! kan du se avsnittet. Rätt skoj faktiskt 🙂

All Kärlek ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Välsignelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kollade på en dokumentär igår som var i två delar. Den heter Balkongfallet. Kortfattat – två syrianer (man o fru) hade bråkat en kväll o mannen slängde ut kvinnan från balkongen på sjätte våningen. Hon föll 13 meter och överlevde mirakulöst. Han blev till slut dömd till 14 års fängelse för mordförsök av Högsta Domstolen. Men han flydde från Sverige. Han är internationellt efterlyst. Han verkar bo i Turkiet. Bobel heter han. Blir ju rädd för män. Kan vi bara inte sprida lite mer kärlek?!? ♥️

  Svara
 • Nuu kom min kommentar med… Undra varför dem inte gör det ibland. Hm. Ha en underbar dag fina Hannah o alla andra här inne ♥️

  Svara
 • Minns också när du var med i Anders knackar på. Det var ett så fint & äkta avsnitt. Minns att jag såg det flera gånger, man blev så genuint glad ända in i hjärteroten för din skull!❤🙏❤

  Svara
 • Så härligt avsnitt och så roligt att få se olika sidor av dig, blev även rörd över hur fint ni fick och att du var så tacksam. Tänk vilken resa du har gjort sen dess, landat med nytt boende och barnen. Stor kram!

  Svara
 • Hei!
  Det er klart det er en vælsingelse ner man kommer i en situation som man inte ønsker .Og som rycker tryggheten ifrån.
  Hur ska det her gå i all førtvivelse.Allt er ju svart finns ju inga løsningar.Men du var klar øver att køpa ett boende men
  var ikke helt klar med finanseringenTar og buda endå o hoppas på løsning.I all kos klarar man mer en man tror
  og det var du gjorde.Viktigt att fokesera på att dette skall jeg fixa dø eller levande. Bra gjort

  Svara
 • Minns avsnittet, ”ELKOSTNADER” 🙂, Sen dundra syrran in, förstod aldrig varför men Du var som vanligt
  väldigt tv-mässig och så. Bra avsnitt!

  Svara
 • När kommer boken som du och Magdalena skrev ut? Kommer den som ljudbok? Och podden ni spelade in? Ser fram emot båda 🙂 Kram

  Svara
 • Du inspirerar! Kan du inte tipsa om några pass du gillat?! Jag tränar oxå framför tv:n 😊👍

  Svara
 • Träna med Sofia på SV t

  Svara
 • Hej fina du! Hoppas att du ska göra nåt kul i påsk!

  Svara
 • Super fint program och du framställdes väldigt stark oxå. Ge dig själv det. Och med massor av humor. Du skulle göra fler olika typer av program.

  Svara
 • Jag tittade på det programmet där du var med, jag gillade det skarpt. Du och Anders var så fina och äkta tyckte jag. Det ingav hopp och tro på framtiden.
  Jag hoppas att du trivs i din mysiga bostad. Visst är känslan härlig, när man kommer hem och känner att det verkligen är hem. Ha en härlig påskhelg!

  Svara
 • Åh jag visste inte att du var med i det programmet! Hoppas du får en fin påsk 🙂

  Svara
 • Du har gått igenom mycket Hannah, precis som jag. Men tänk, idag står du stadigt , med båda fötterna på jorden,tillsammans med dina barn❤️ Tack snälla för att du inte glömt mig. Du är värd det bästa av allt❤️

  Svara
 • Saknar du/barnen livet i Spanien ibland? Eller är det verkligen ”borta bra – men hemma bäst” i slutändan?

  Svara
 • Jag trivs bäst hemma i Sverige, nära familj och vänner. Kan sakna Spanien ibland men skulle inte vilja bo där… men gärna åka på en weekend då och då.

  Svara
 • Verkligen ett fint och glatt avsnitt!

  Svara