Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:54 | april 21, 2021

A wish

Hej igen. Hoppas dagen lunkar fram på bästa sätt.

Nu lämnar vi maskrosen 😉 Det är en viktig blomma. Jag vet.

Fint!

Jag har varit på tippen, tömt kylskåpet på gammal mat… och mycket var det. Blä. Har sköljt burk efter burk. Mest tacosås 🙂 Räknade till tio tacosåsburkar som stått där i kylen och möglat. Ändå gjorde jag mig av med ett stort lass för inte så länge sedan. Dom som inte var dåliga gjorde jag en god kycklingrätt med istället för att kasta.

Det hittar du HÄR!

Gött! Höll på spy hela tiden för att det var så likt spya 🙂

Men nu är kylskåpet rent och jag har nog aldrig haft en sån ordning. Allt har sin plats på rätt hylla och i fin ordning. Så kommer det troligen bara se ut i fyra dagar. Sen är det kaos igen.

Skulle vilja ha en sån där stor amerikansk kyl där man får plats med allt utan att leta och hitta det man söker bakom tjugo burkar och pålägg, längst in då det redan blivit gammalt.

Är det bara jag? 🙂

Ska tipsa om en trevlig handkräm som är perfekt att ha i väskan och doftar gott. Kom att tänka på det nu när jag stått med händerna i vatten och haft mig så länge samt med all denna handsprit man använder dagligen. Kanske inte den bästa på marknaden för torra händer men den mjukgör och, som sagt, doftar gott för stunden.

Finns i flera olika dofter.

Jaha, då ska jag fortsätta fixa här hemma innan det är dags för en långpromenad.

Allt gott ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “A wish”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Finfina du ♥️ Tack för tips på handkräm 😊 Själv kör jag på Body Shops, en från Esse och några som är från Israel med mineraler från döda havet. Kom att tänka på, vilken är din absoluta favvoparfym? Du ser ut att dofta gott och fräscht 🥰 Jag har några från Dior som favoriter och en som inte finns, från Salvador Dali – Angelic Pink. Ha en bra kväll snyggo…

  Svara
 • Rättade sagt, den finns väl nånstans i världen men är svår att få tag på. Tyvärr.

  Svara
 • Jag kan rekommendera lådor för att organisera i kylen. Clas ohlson har genomskinliga så snygga i alla olika storlekar!

  Svara
 • Bra tips! Jag skaffade det för ett tag sen och det är så mycket enklare att hitta saker. Lite olika storlekar för olika saker.
  Tittade på The Home Edit på Netflix och har efter det bl.a. färgsorterat mina böcker i bokhyllan. Så mycket snyggare. Men, så skulle jag leta reda på en serie böcker, vilket inte var det lättaste då jag inte kom ihåg hur de såg ut. 🙂

  Svara
 • Haha, ja det blir ju lite tokigt med färgsortering i bokhyllan! 🙂
  Jag har runt 1500 böcker i min hylla, skulle ju aldrig fungera med färgsortering där. Jag kör på efter efternamn i bokstavsordning.
  Men tipset om lådor i kylen ska jag fundera på, hittar oxå ibland en del obestämbara saker i kylen..

  Svara
 • Känner igen mig i kylskåpsproblemet med alla öppnade burkar som står och blir mögliga. Ett tips är att ställa alla med tacosås, tomatpure, röror mm. upp och ner. Då möglar dom inte. Funkar perfekt och man slipper slänga.
  Kram och kämpa på!

  Svara
 • Gud vilket bra tips:)

  Svara
 • Tack för bra tips och en bra blogg.

  Svara
 • Jag har precis samma kylskåpsituation! Obegripligt.

  Svara
 • Hej Hannah!
  En liten fråga…Va hette bygg företaget som du rekommenderade,som hjälpte dig med golv,tro jag det va..? Gör de badrum också?
  Hoppas på svar😃
  Må gott!!
  / Sarah

  Svara
 • https://parkettspecialisten.se Grymma på allt! ♥️

  Svara
 • Drömmer också om en stor kyl 😄🤩

  Svara