Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:35 | augusti 11, 2021

Seriös backning

Hej min vän. Hoppas allt är väl med dig. Jag känner mig glad att flickorna är hemma och ordningen är återställd. Det är fullt ös hela tiden som jag skrev tidigare. Vi maxar allt veckan innan skolan börjar.

Dock är jag alltid tung i själen och hjärtat denna månaden. Så långt jag kan minnas har augusti varit den bästa månaden för mig… För då fyller jag år. Likt ett barn har jag alltid älskat att fylla år och älskar iofs lika mycket när mina nära fyller år så jag får fira dom.

Jag har alltid börjat räkna ner så fort det blivit augusti månad. Börjat planera för kalas och fest, skrivit inbjudningslistor och varit pirrig. Men den känslan dog med Isak. Han lämnade oss i augusti. Men inte bara det utan jag även separerade och genomled helvetets alla kval i hjärtat då det jag trodde skulle vara för alltid tog slut.

Särkilt morgonluften får det att dra ihop sig i bröstet på mig. Det är nåt med den lite kyliga morgonluften och hur den doftar som gör fysiskt ont i mig. Jobbiga känslor av saknad, sorg och förlust.

Men jag försöker vända det till tacksamhet över det jag har istället. Dom jag har här hos mig, hälsan, livet och att få andas trots att det gör ont ibland. Men det är inte så lätt.

Allt är så skört och smärtsamt. Men också vackert och fint i sin skörhet och smärta om man ser och känner det så istället för att låta det dra ner en i ett svart hål.

Ännu blommar det i min lilla slänt. Färgglada och vackra för att snart blomma ut och försvinna. Iaf för den här gången.

Igår spelades det minigolf på den nya fina banan här nere på stan. Längs med strandpromenaden ligger den.

Jag älskade att spela minigolf med min pappa när jag var liten. Vi gjorde det varje sommarlov när jag var hos honom i Älvdalen. Trots knott som bet sönder mina bara ben och armar så spelade man och var glad. Lite som mina barn. Dock tycker jag inte att det är dugg kul nu i vuxen ålder och förstår nu också, kanske likt min far, att man gör det för sina barn 🙂 Glada barn. Glada föräldrar.

Reunion med bästisarna.

Här är min väska från Gotland. Den står fortfarande där och gapar full av kläder. Jag HATAR att packa upp 🙂 och varje gång jag går förbi den så får jag smått ångest. Så nu tänkte jag ställ in den i ett annat rum så jag inte ser den. Ändå bara massa kläder som jag inte kan ha nu.

Sån är jag.

Även så här är jag. Skäms för mig själv varje gång jag backar efter att jag såg denna på IG. Jag lägger alltid armen så. Hahah.

Är det bara jag och gammelfarsan?

Skattade gott när jag hittade även denna på Instagram.

Jag hade nämligen precis sett filmen OLD då 🙂

Vilken var den senaste filmen/serien du tittade på?

Nu ska jag strax ner på gymmet och köra ett pass WOD. Kommer nog inte kunna röra mig i helgen. Gött.

Kram ♥️


41 kommentarer41 kommentarer om “Seriös backning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Shit jag som tittade på morden i Midsummer igår……. hahahahha

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag känner precis som du. Fyller också år i augusti och varje år känns denna månad så tung och jobbig. Man går runt med en tung sten i hjärtat. Tror det dras tillbaka till barndomen då jag inte ofta blev firad då det glömdes bort eller så var mamma min bortrest eller iväg alltid på just min födelsedag. Dock försöker jag tänka positivt och vara glad för mina barns skull som gärna vill fira mig ♡ Det är fint. Kram till dig

  Svara
 • Asså dör😂😂 Sista serien jag såg var Virgin river😂😂😂😂😂😂

  Svara
 • Hahahahahahaha!!! Det där var magiskt kul😂😂😂😂

  Svara
 • Men hösten är en slags nystart! Vad har du för planer för hösten?

  Svara
 • Älskade fina Hannah. Jag vet hur speciell din födelsedag är och jag vet hur söndrig du är utan Isak. Jag hoppas att du kan se att livet är här för dig varje dag. Du äger det liv du lever nu. Min hjälte och vän❤❤❤❤

  Och vet du, jag har skrattat inombords när jag åkt bil med dig, du är som en gammal gubbe men kör som en galning.

  Love u

  Svara
 • Vad fint skrivet. Och att du öppnar ditt hjärta för dina läsare.

  Svara
 • Saknad aldrig glömd 🐭🤣
  Kram Lotta

  Svara
 • Skickar en varm kram Hannah! Fint att du delar med dig av känslorna. ❤️

  The Good Doctor var senaste serien jag såg – vet inte vad man ska dra för slutsats av det! 😅

  Svara
 • Haha!!! 🤣🤣 Då heter min The Gulf!!
  Önskar trevlig kväll ❤

  Svara
 • Young Royals – det låter bra!

  Svara
 • Sista filmen var ”The Martian” 😂

  Svara
 • Manifest… 🤣

  Svara
 • Haha nej min farsa backadr alltid sådär o ibland brukar vi härma honom o driva om det idag ,även min dotter på 7 år skulle köra en mini bil så härmade hon sin pappa som brukar idag backa så 🙂

  Svara
 • Så roligt!…När jag såg den första/förra gången hade jag precis sett serien Exit….

  Svara
 • Vacker och känslosam reflektion. Fint att du delar med dig.
  Kan uppleva det ibland lnd som att ”andra människor” inte har så mkt känslor och det gör mig ledsen. Men å andra sidan hoppfull när motsatsen ibland bevisas 🙏
  Kan relatera till känslan av besvikelse över att det man trott skulle vara för evigt inte blev så. Sorg, försvunnen tillit.

  Svara
 • Jag har precis kollat på serien Varg veum 😂🤷‍♀️🐺

  Svara
 • Below deck 🙂
  Ser jag just nu.. känns rätt passande

  Svara
 • Below deck…..haha 😅

  Svara
 • ”The good doctor”…sååå bra! Finns på Netflix.

  Svara
 • Tänk vad olika man är , direkt när jag kommer hem lägger jag väskan på sängen , slänger in smutstvätten i maskinen o det andra i garderoben 😆 mycket smidigare o lättare än när man ska packa tycker jag ( det tar längre tid )

  Svara
 • Hej kära Hanna
  Jag blir så fundersam att jag inte ser dig tillsammans med din syrra längre Svara bara om du vill annars får jag fortsätta att undra Kram

  Svara
 • White Lotus 😂🤣

  Svara
 • The Office! 😂

  Svara
 • ”Hit & Run” (Netflix). På riktigt! 🙈

  Svara
 • Själv såg jag Zombieland double tap sist 🤣

  Svara
 • HAHAHAHA såg den hos Niiinis igår på IG, hade precis kollat på El Inocente – så jäkla roligt! 😉

  Svara
 • Hatar också att packa upp, väskorna kan bli stående hur länge som helst.. Mycket roligare att packa, då har nåt roligt framför sig!
  Haha, senaste jag såg var också ”Old”! Sonen bjöd mig på bio, och vi var ensamma i salongen! 🙂

  Svara
 • Hahaha, senaste filmen jag såg var igår med dottern – The Kissing Booth😅😅

  Vad fint du skriver om smärta och saknad. Känner igen mig i det där. Blev lämnad i september, och i flera år kände jag ett hugg i hjärtat när hösten närmade sig. Det bleknade dock, och sen gifte jag mig faktiskt med mitt livs kärlek i samma månad och plötsligt var september lika fin som alltid igen. Dödsdagen av en familjemedlem är förstås nåt helt annat. Usch, vad tungt för er! ❤️

  Svara
 • Oj, det blev visst flera inlägg från mig. Hände nåt när jag tryckte på ”publicera”. Men men..😊

  Svara
 • Hahaha! Jag såg The Kissing Booth med dottern igår kväll 😅

  Svara
 • Vad fint du skriver om saknad och smärta. Förstår känslan. Jag blev lämnad i september, och i flera år högg det till i hjärtat när hösten närmade sig. Men sen gifte jag mig med mitt livs kärlek i samma månad och då blev september lika fin som tidigare igen.
  Förlusten av en familjemedlem är förstås nåt annat. Usch, så tungt för er. ❤️

  Svara
 • Seriös backning kräver också att man skruvar ner ljudet på radion 😂😂😂😂

  Svara
 • Seriös backning kräver också att man skruvar ner ljudet på radion 😂😂😂👍🏻

  Svara
 • Jag såg ”Miracles from heaven” idag😅😇😉
  Jag och mina tre döttrar såg den tillsammans och vi snyftade (storgrät, hulkade och snorade) ikapp. Kan rekommendera den!

  Svara
 • Ett STORT HIPP HIPP HURRA FÖR DIG❣🌟💐🌺🌻🌹🏵🌷⚘🍰🧁🍾🍷🥂🍪🍩🥮🎈🎆🎊🎠🎡💈🎪🌟🌞
  Grattis och åter grattis!! Ingen skall berövas ”sin” dag som barn den är stor och viktigt . Stor kram

  Svara
 • Jag tittar på en spansk superbra serie på Netflix; Im alive 🤗

  Svara
 • Solsidan 🤣🤣

  Svara
 • Åhhh herregud, namnbyte är nu gjort från Fiffi till Mandelmanns

  Svara
 • ? Fiffi hette min grannes hund😉

  Svara
 • The big bang😂

  Svara