Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:55 | augusti 17, 2021

Nattsuddare

God morgon vacker. Eller morgon och morgon. Klockan är 04.30 och jag är klarvaken, är en riktig nattsuddare. Jag blir galen av att varje natt vakna vid 4 och inte kunna somna om. Vargtimmen. Ligger och vrider och vänder på mig i flera timmar tills jag ger upp och antingen går upp eller sätter på en serie. Klockan ringar om drygt två timmar för idag börjar Vida skolan. Sommarlovet är slut och det är dags att börja i nya skolan. Imorgon är det Livs tur att börja.

Två spända och förväntansfulla tjejer har jag här hemma.

Vi har haft en så mysig helg tillsammans jag, mina flickor samt Ewa och hennes Blanca och Julia. Maxat till fullo. Vi for in till Stockholm och bodde på hotell, åkte ocean bus, strosade igenom hela stan, åt gott på Ingrossos Scarpetta och bodde flott på Scandic Grand Central 🙂

Hello Gorgeous!

Till kvällen svidande vi om och gick ut på restaurang.

Glada tjejer.

Girls night out 🙂

På vårt hotellrum fanns en skivspelare. Jag lärde Liv hur man gör och så lyssnade vi på det härliga knastret innan låten började och både jag och Ewa blev nostalgiska.

På söndagen skulle vi på biopremiär och Se Ewa och Adam. Men jag mitt snurrhuvud hade kollat fel datum. Den är inte förrän nästa söndag. Men vi hade mysigt ändå och gjorde stan ännu lite till innan vi for hem.

Kakan. Har ju glömt att säga hej från henne 🙂

Igår kväll pysslade Vida och Julia med trolldeg som Liv gjort till dom.

Nej nu ska jag lägga undan mobilen och försöka somna om en liten stund. Iaf ligga och blunda och tänka på nån eller nåt trevlig/t 🙂

Hoppas du får en fin dag.

All Kärlek ♥️


23 kommentarer23 kommentarer om “Nattsuddare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Otroligt starkt av dig att få till så mycket roligt för barnen under sommarlovet.
  Hur får du semestern att räcka till😃 för vad jag läst har du även varit ute och rest en del.
  Nu väg känns det som sommaren är lite på väg bort men vi håller tummaren att vi några veckor till med sol o bad.

  Svara
 • Usch ja vaknar också alltid i vargatimmen hemskt

  Svara
 • Jag har också problem med vargtimmen. Jag brukar ta en tablett magnesium någon timme innan läggdags. Magesium har avslappnande egenskaper och jag sover bättre/hela natten.

  Svara
 • Jag tar också det samt melatonin (och somnar gott) men det har nog slutat verka vid 4-tiden. Funderar på att ställa kl på 01 och ta det då istället. Ska prova det inatt 🙂

  Svara
 • Var köper du melatonin? Jag köpte i USA för länge sen men de är slut. Så bra när det är knepigt att sova.

  Svara
 • Min läkare skrev ut det till mig här i Sverige. Tidigare har jag köpt i Spanien.

  Svara
 • Här i Finland köper vi Melatonin receptfritt på apoteken !

  Svara
 • Det går numera att köpa melatonin receptfritt i Sverige, dock dyrt och det säljs som jetlag medicin

 • Malin, det går att köpa melatonin ja, men det är inte den styrkan som man oftast behöver för att man ska få den effekten som krävs om du har problem med att sova.

 • Vad tyckte ni om Scarpetta?

  Svara
 • Det var trevligt.

  Svara
 • Propavan är ett tips. Ej beroendeframkallande läkemedel.

  Svara
 • Har det men funkar inte så bra på mig tyvärr.

  Svara
 • Har du tagit två? En funkade inte för mig heller. Har en sjukdom som heter autoimmun hjärninflammation, vidrigt och gör att jag inte sovit mer än två timmar per natt i ett år. Nu har jag två propavan jag tar två timmar innan läggning. Och lite annat. Men för dig kanske propavan räcker. Om du kör två och tidigt. Kram

  Svara
 • Melatonin är jättebra men kolla först med läkare det sätter nämligen ner kramptrösklern o kan orsaka kramper om man är känslig eller har epelepsi propaganda kan funka på en del men ger myrkrypningar vilket är både obehagligt och jobbigt finns en annan som är bra o det är lergigan inte beroende framkallande den heller

  Svara
 • Haha jag menade propavan o inte propaganda förlåt haha ha en trevlig kväll

  Svara
 • Hej fina du!! Är lite nyfiken på vart du har köpt din snygga ”middags outfit ” ha de så bra! Många kramar till dig från mig ❤❤

  Svara
 • Den köpte jag från ALIX och Plainvanilla för lite mer än tre år sedan så den finns nog inte att få tag i tyvärr 🥺 Kram 💗

  Svara
 • Myyyyz. Lämgtar till Stockholm och massa go mat o underhållning!!! Jag lyssnar på ljudbok när jag vaknar till så dags…antingen bara det avslappnande ljudet av regn eller böckerna om Harry Potter på engelska som då läses av Stephen Fry, så mysigt att man somnar till efter bara en liten stund! Ljudböcker har räddat min sömn måååånga nätter då jag inte kan börja älta när jag lyssnar på en text utan somnar in istället för att ”jaga upp mig”…

  Svara
 • Om jag vaknar mitt i natten och inte kan somna om så lyssnar jag på ljudbok. Somnar i de flesta fall snabbt igen.

  Svara
 • CBD-olja ska vara bra om man har svårt att sova.

  Svara
 • Den randiga hoodien var fin, vad är det för märke på den? 😊

  Svara
 • Den är från ARKET. Kram

  Svara