Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:08 | september 21, 2021

Serietips

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.

Jag har precis dukat av frukosten efter barnen. Dom håller på att göra sig iordning för att snart gå till skolan… och jag ska snart sätta mig och dricka mitt morgonkaffe i morgonlugnet.

Usch, när jag tittar ut genom fönster nu ser jag att jag måste fixa med utemöblerna någon dag snart. Men måste vänta till det inte ska regna och allt är torrt. Undra om den dagen kommer. Eller så skiter jag bara i det och låter det stå där hela vintern. Så känner jag nu men kommer ångra det sen.

(Fascinerad över att det kunde bli en så klar bild genom fönstret, med tanke på att jag ALDRIG NÅGONSIN tvättat mina fönster.)

Lite av allt som ska ställas ihop och täckas. Sommaren gick så fort. Känns som jag ställde ut allt i förrgår, stod och grillade och satt ute och åt igår.

Ska till gymmet innan det är dags för digitalt möte med Cube och en samarbetspartner sen senare i eftermiddag ska jag in till stan och fixa med saker till lgh-stylingen. Liv följer med mig in efter skolan. Hon tycker den är kul att hänga med och så måste vi en sväng till ABBA-museét igen för vi glömde våra fina kylskåpsmagnet med ABBA på som vi köpte.

Första gymbilden ever. Huvva trodde aldrig jag skulle ta en sån här bild men tycker mig se bra resultat på bla mina armar så lite roligt att ”skryta” 🙂 Tycker om att jag håller i med träningen flera dagar i veckan, har mina rutiner och att kroppen mår så bra.

Jag är verkligen en som håller på mina rutiner. Allt från mina hudvårdsrutin och kollagen på morgonen till träning och saker i vardagen som du skulle tycka jag var knäpp om jag berättade. hahaha. Ska nog gör det sen. Fast det är nog mer av tvångsbeteende än rutin 🙂

Aldrig utan mina Reebok. Så sköna att träna i, köra flåspass i och ta en lång PW i. Tacksam att jag har några stycken av dessa så jag klarar mig 🙂

Så roligt det jobbet för Reebok var.

Gillar verkligen kampanjen vi gjorde för Reebok. Köpte du dig ett par Ever Road när det begav sig?

Här har du ett riktigt bra serietips inför mysiga höstkvällar i soffan. Den finns på PrimeVideo. Reese Witherspoon är vansinnigt bra i den här typen av roller.

Har du något bra serietips? Känns som jag sett allt 🙂

Hoppas du får en fin dag.

Allt Gott ♥️


48 kommentarer48 kommentarer om “Serietips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förlåt men måste fråga.. umgås du och Magdalena inte alls längre? 💕

  Svara
 • Om du läser tidigare kommentarer så har hon svarat på den frågan x flera…..

  Svara
 • Nej hon har inte svarat.Bara undanflykter.

  Svara
 • Men acceptera då att Hanna inte vill berätta exakt allt om sitt liv här. Vissa saker kanske man vill hålla privata. Så sluta bara fråga.

  Svara
 • Karin, du får nog acceptera att Hanna vill hålla en del saker privata. Hon har ingen skyldighet att behöva berätta allt som vi läsare vill veta. Så sluta fråga bara.

  Svara
 • Hej!
  Jag har sett alla säsonger av Virgin River på Netflix. Har du sett den?

  Ha en fin dag! 😃
  Kram

  Svara
 • Nej, den har jag inte sett. Får ge den en chans. Gillar när man har flera säsonger framför sig. Tack ♥️

  Svara
 • Ja Virgin River är jätte bra!

  Svara
 • Virgin river är helt underbar! Se!!

  Svara
 • Jag älskar också Virgin River. Kan vara lite småseg första avsnitten.
  Emily in Paris 😍
  Sweet Magnolias 🥰

  Svara
 • Tre underbara serier 😍 Vill ha fler säsonger – NU 😂

  Svara
 • Nova Vita – sevärd 🙂

  Svara
 • Och jag tyckte den var värsta B-serien!! 🙂
  Jag gillade Click-Bait på Netflix.

  Svara
 • Håller med dig Camilla, tipsar även om Innocent. Miniserie tror det va på tv4 play

  Svara
 • Tips till din uteplats, du skulle låta någon bygga in slänten med en fet sluttande trappa. Kan ni sitta där och gotta er i solen när den skuggar altanen. Om du har tid/lust/råd förstås. Har för mig att du inte är särskilt förtjust i växter och trädgårdssysslor…😉

  Svara
 • Jag har sökt bygghjälp från olika för det två somrar i rad nu men det verkar vara en bransch som ALLTID har fullt upp och aldrig kan svara eller har tid 😆 Bättre lycka nästa år. Vill verkligen ha den där trappen men kuddar och lyktor. Kram ♥️

  Svara
 • Verkar som det varit/är fullt upp under ”Corona-tiden” i vissa branscher, så många som passar på att fixa hemma. Min man har haft fullt upp med jobb (värmepannor/VVS) så kölistan är nog lång men ”den som väntar på något gott väntar aldrig för länge” sägs det (beror på hur länge man får vänta..)🤣

  Svara
 • La Cocinera de Castamar – 12 avsnitt, mysig

  Svara
 • Tack för alla filmtips men kan ni inte skriva lite vad filmerna handlar om också😉

  Svara
 • Hej vackra du ✨!
  Goliath på Amazon Prime 🙌 Billy Bob Thornton spelar sin roll väldigt bra, säsong 4 släpps på fredag 🙏

  Svara
 • Animal kingdom
  Sex education

  Yellostone

  Svara
 • Good witch på netflix, tror du hade gillat den och Virgin river.

  Svara
 • Wisting på Viaplay! Norsk krimserie, sååå bra!!

  Svara
 • Deg på svt eller virgin river på netflx super bra …. beroende framkallande
  grymt resultat din träning gett . Du är grym .
  Har du o syrran sämre kontakt nu sen hon hitta nya kärleken ?
  Nu ska vi äta lax pastan ikväll tack för tips ser super smarrig ut

  kram

  Svara
 • Vilka snygga resultat gymmet har gett dig 😊 Jag är också resultatinriktad… Gillar när man ser resultatet i det man håller på med vad det än gäller ♥️ Grymt jobbat snygging och som plus mår man ju bättre av att träna/röra på sig… Stor kram med önskan om en härlig dag!

  Svara
 • Dock inga serietips. Kollar själv aldrig på tv. Bara på youtube.

  Svara
 • Click bait på Netflix är spännande och lite annorlunda. Bra skådisar och ett ämne som passar dagens ”sociala medier” samhälle.

  Zebrarummet på Viaplay. Mörk och spännande om ett internat med patriarkala undertoner.

  Svara
 • Gåsmamman så klart,som börjafe i går på c-more säsong 5 en riktigt bra serie.

  Svara
 • Kolla thrillern Systern, som går på SVT. Den är så läskig att jag pausar och googlar bilder på vissa skådespelare, för att se hur de ser ut i verkligheten, när de är glada och inte skrämmande 🙂

  Svara
 • Mitt bästa tips är ” Yellowstone” med bla Kevin Costner. Verkligen sevärd och speciell på många sätt

  Svara
 • Serietips!
  The good doctor på Netflix. Har sett klart alla avsnitt och sörjer att den är slut. Här gäller det att gilla närgångna operationsscener. Och en fin skildring av en AT-läkare med autism.
  Post mortem: Ingen dör i Skarnes på Netflix. Har just börjat titta men verkar lovande. Lite övernaturlig (vampyr) och lite rolig.

  Svara
 • ”Why women kill”, liknar ”Desperate housewives” i produktionen, både humoristisk och spännande.
  Tack för allt du delar med dig av, har läst din blogg länge, du gör det så bra!

  Svara
 • ”This is us” på prime video. Så bra!!!

  Svara
 • Ja gud vad töntigt med gymbilder i spegeln på gymmet speciellt medelålders kvinnor och män lite rop på hjälp börjar bli äldre.
  Alla säger ja gud vad skönt att träna jag gör det för min egen skull för att må bra …men är det inte ganska mycket för att visa upp sig? Hur tränar du nedre delen av kroppen jag skulle behöva träna mina ben och rumpa så benen blir lite mer än bara raka salta pinnar och lite mer putande rumpa känns platt som ett misslyckat stekt ägg.
  Har du tips på enkla rörelser jag promenerar väldigt mycket så förbränner lite för mycket jag hatar gym luktar illa och gillar att träna när det är lugnt och stilla.
  Lägg gärna ut tips!

  Svara
 • O varför skulle hon vilja tipsa om någon enda övning med tanke på hur du inledde din kommentar…

  Kanske va det enbart en reflektion från dig med genuin fundering som avslut… men i vart fall jag tolkade det inte så.

  Mitt tips är att du väljer att följa träningsbloggar/instakonton där utbildade träningsprofiler lägger ut program/tips, då lär du få vad du söker efter till underkroppen

  Svara
 • Lite så 🙂 Kram!

  Svara
 • Kram 🤗

  Svara
 • Jag är van vid dina dryga kommentarer Madde och skrattar gott åt dig men samtidigt måste det vara jobbigt att alltid vara så negativ. Bättre att vara glad och snäll. Det är ett hett tips som du borde ta till dig istället för hur du ska göra med dina ben 🙂

  Svara
 • Atypical på Netflix. Jättefin och rolig. Såg den med sonen 11 år.
  Vargen kommer på SVT. Sjukt bra dansk miniserie.
  Mare of Easttown. Också jättebra miniserie.
  Cobra Kai. Karate Kid 30 år senare. Inga ord behövs. Såg även den med sonen.

  Om du inte har sett någon av dessa så är du en lyckligt lottad person för då har du det framför dig.☺️

  Svara
 • Har sett alla utom Cobra Kai. Då jag älskade dom andra så måste ju denna också vara bra då vi verkar dela samma smak av serier ☺️ Kram!

  Svara
 • Good Girls och Workin’ Moms! Även How to get away with murder. Och the Good doctor (Alla fyra på Netflix). Älska mig på Viaplay. Alla väldigt beroendeframkallande och flera av dem har många säsonger, åtminstone fyra. Allt gott!

  Svara
 • Även Ginny & Georgia och Emily in Paris rekommenderas! Fräscha serier med unga människor som är riktigt riktigt bra. Emily åker också på champagneprovning utanför Paris, men den kanske du har sett 😉

  Allt gott!

  Svara
 • Hej Hannah! Måste tipsa om My Brilliant Friend på HBO. Bästa serien på länge. Italiensk serie om 2 unga kvinnor och deras olika öden. Lysande och gripande.

  Svara
 • Hej
  New Amsterdam på Netflix. Sjukhusserie som är fin kolla på! Gick direkt från Good Doctor till New Amsterdam! Båda sjukhusserier. Funderar sen om Chicago Med är bra?!?!
  Tack härlig blogg.
  Höstkram
  Anna

  Svara
 • Precis i den ordningen tittade jag. Och Chicago Med är bra, men de fullkomligt vältrar sig i grafiska bilder på blod och operationer och bitvis är det väldigt tunga fall och mycket sorg. Föredrog NA och GD med lite mer fokus på relationer (även om det fanns i CM också).

  Allt gott!

  Svara
 • Tack Kat!
  Då vet jag lite vad vänta om jag också går vidare o kikar på Chicago Med efter New Amsterdam!! Men gillar just också New Amsterdam o Good Doctor för att det utöver sjukhusfokuset också berör just relationer runtom👍❤️!
  Trevlig helg på er alla!!
  Kram
  Anna

  Svara
 • Vit sand en dansk serie i 6 delar …Grace & Frankie kram

  Svara
 • Hej
  Har precis sett klart Downton Abbie, nu känns det som livet tog slut, HAHA,.
  Har du sett Deignated survivor på Netflix? Tycker den var suverän!! Såg att Chicago Fire går på
  Netflix nu, sevärd.

  Svara