Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:08 | oktober 5, 2021

Spadag

God morgon min vän. Hoppas veckan börjat bra för dig.

Min morgon har börjat mysigt. Både Vida och Liv kröp ner under mitt täcke innan vi åt frukost för att värma oss. Har inte satt på värmen ännu så det är alltid småkyligt på morgonen. Jag tycker iofs att det är skönt.

Har precis installerat en värmepump så den ska jag köra igång nu så det alltid är varmt och gott.

Gos.

Nu tog sig den här sig friheten att lägga sig på min huvudkudde 🙂

I söndags var det dags för att få njuta av min present från Catta och Daniel. SPA:dag, massage och middag på Astoria. Så overkligt mysigt, roligt och gott. Låg och slappade i bäddar på Spa:et och skrattade massor.

En dag att minnas med värme ♥️

Tack älskade vänner.

Vana SPA.

Tuttifrutti- lakrits- och after eightglass.

Snart mot gymmet och sen ska jag göra nytt pass följt av en jobbdejt där det ska planeras ett kul höstevent.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Spadag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina. Underbart med en spa-dag. Fina foton. Ha en riktigt fin dag. Kram Siru

  Svara
 • Din blogg är så fin och liksom positiv. Jag känner ofta när jag läser vad du gör att jag önskar jag kunde göra samma ha-ha. Jag har faktiskt ett presentkort sen före Covid på ett dayspa här och ska nu boka in mig på en ansiktsbehandling. Tack för inspo.

  Svara
 • Tack 💓 Ja, passa på att pyssla om dig själv nu.

  Svara
 • Hej
  Alltid lika skönt med omyssling, det är du värd. Tack för ditt svar om mascaran. Hur har de gått med kakan, har du fått tag i Fredrik hundcoachen Steen? Hoppas du berättar om du vill hur det gick
  Kram

  Svara
 • Visst är det! Jo då, vi kämpar på här hemma. Har inte tagit hjälp av honom ännu men kanske gör det. Lovar att berätta då? Kram

  Svara
 • Jag tycker Kakan verkar till o vara en lugn o trygg vovve.
  Har Du gått på valpkurs med henne?

  Svara
 • Du blir ordentligt firad, är Daniel en nyfunnen vän? Har inte sett honom i ditt flöde tidigare, men med tanke på den fina(dyra)upplevelsen borde han vara en gammal vän😉

  Svara
 • Ja, jag lärde känna honom via Catta (som jag känt i många år). Han och jag har varit bekanta några år men i våras började vi hänga mycket vårt lilla gäng.

  Svara
 • Jag känner ingen som lever så lyxigt som du gör. 😍

  Svara
 • Skulle säga att de flesta influencers med relativt många följare lever ännu mer ”lyxigt”. Jag tycker Hannahs lyx ligger i underkant i jämförelse.

  Svara
 • Härlig och inspirerande läsning, som vanligt. Den maten ser så god ut. Jisses. Så fort det är ägg på någon maträtt, går jag bananas av glädje. Så himla gott.
  Ha en fin vecka.

  Svara
 • Så fina ni är alla tre ❤️ Daniel verkar vara så rolig och bjuder ofta på sig själv… Catta är ju sån grym frisör och hon verkar så lugn o go. Kul att få lite inblick i ditt liv. Ha en hääärlig dag finis och glöm inte bort att du är värdefull (som du brukar skriva till dina läsare).

  Svara