Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:24 | januari 5, 2022

Vinterlandskap

Hej min vän. Här rullar veckan på. Jobb, träning och tidiga kvällar. Inget särskilt som händer. Men det mesta känns bra och harmoniskt 🙂

Här står jag bakom kassan och väntar på köpsugna kunder.

Rean är i full gång, 50% på massor av kläder här på Ombonat.

Värmer mig med en god chailatte.

Härligt att det äntligen kommit snö så man slipper slasket. Flickorna kommer hem från ett soligt paradis till vinterlandskap på fredag.

Ha en fin dag!

Kram ♥️


35 kommentarer35 kommentarer om “Vinterlandskap”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jösses Amalia så fin du är! 💗

  Svara
 • Men oj vad tunn du har blivit så smala ben ser inte hälsosamt ut.
  Ta hand om dig…

  Svara
 • Hon visar ju upp vad hon äter, har nog bra förbränning och tränar så nog lugnt. Vilken mysig butik, mysiga Sigtuna. Vill inte Daniel köpa någon ny klänning😉

  Svara
 • Så himla taskigt skrivit!! Hur många ggr ska Hannah få höra detta om ”smala ben” och ser inte hälsosamt ut? Du vill bara trycka till för du tvunget måste. Hannah ser ju ut som hälsan själv ju. Vi är alla olika skapta och behöver inte ha bantat ner oss eller ha någon annan ätstörning för att vara smal. Själv har jag väldigt tunna ben i förhållande till resten av kroppen OCH det har även min mor. Ärfligt och har inget att göra med att vara för ”smal” på ett osunt vis som du vill påskina. Lägg nu ner!

  För övrigt så är Hannah i mitt och många många andras ögon en utav Sveriges vackraste kvinnor med eller utan smala ben😉

  Svara
 • Ja M, det heter att man har bra förbränning, men du har kanske förstört din genom att banta i tid o otid👎 Vf kan inte Hannah lägga upp några bilder utan att du ska lägga dig i? Det luktar avund!!!
  Må så gott Hannah o strunta i sådana kommentarer❤️❤️❤️

  Svara
 • Fast oj! Det kan ju finnas tråkiga orsaker till att någon har gått ner i vikt. Och då vill man knappast höra att man har blivit för smal.

  Svara
 • Varför måste du kommentera att hon ser för smal ut
  Låt bli att kommentera istället!
  Hon e ju så vacker!!

  Svara
 • Men herre gud jag skrev inte att hon ser smal ut på det sätt som du framställer det.
  Om du hade en vän eller en dotter som börjar se ohälsosamt tunn ut skulle inte du påvisa det ? Det är samma om man tycker att någon dricker för mycket.
  Vad är det för sorts kvinnor som skriver här det är inte ett sunt ideal att bara ögon och läppar syns ett sjukt ideal och det beror inte på att man har hög förbränning utan att man äter för lite tok tränar på noll energi. Det kallas inte att man har hög förbränning utan det kallas att man svälter sig och skadar sin kropp.
  Ursäkta att jag ser och öppnar munnen…

  Svara
 • Men låt henne göra som hon vill. Hon gillar inte att få negativa kommentarer så ingen idé att du bryr dig…

  Svara
 • Fast nej man skriver inte så som du gör! Otroligt elakt av dig att yttra dig om en annan människas kropp, du vet aldrig någonsin vad någon går igenom eller hur mycket man kämpar för sin vikt osv så bara sluta! Om vi vänder på de? Skulle du trycka upp i ansiktet på någon som är storlek större att den är för stor osv?

  Svara
 • Jag tycker inte alls att du är för smal. Du ser mer ut o vara naturligt smal. Du äter ju mkt av det goda och går inte upp i vikt direkt som en annan. Jag tycker att du är vacker som du är Hannah ❤️ Efter 25 började det vända för mig. Innan dess kunde jag äta vad som utan att gå upp i vikt. God fortsättning going och kram till dig från mig 🌹

  Svara
 • Hanna, tack för en trevlig och kul blogg. Blir lite sugen på att åka till mysiga Sigtuna för att kika in i ”din” butik.
  Till er som läser; Snälla sluta kommentera andras kroppar, vi ser olika ut och har varit olika förutsättningar, bara för att man är smal så verkar många fortfarande tro att man är ohälsosam??? Det är ju faktiskt så enkelt att tränar man regelbundet och tänker på vad man äter så ger det resultat.

  Svara
 • Det är ju konstigt att man tror så, jag skulle ju tänks tvärt om. Om man ser på mig som är överviktig tror man väl mer att jag är ohälsosam tycker jag!!

  Svara
 • Det går åt båda hållen. Du ser väl vad folk (kvinnor) skriver här i kommentarfältet om någon som är smal??

  Svara
 • Jo jag såg därför jag skrev som jag gjorde!!😁

 • Man är väl för sjutton ful bara för att man är lite för tunn eller lite för rund ? Ge er nu och överdriv inte något som kanske ger en syn på hur vårat ideal tänk borde ändras. men överviktiga kan man hoppa på det går bättre ?

  Svara
 • Fantastik butik , måste åka dit och titta . Kram🌺

  Svara
 • Vilka fina glasögon! Varifrån kommer de? De passar dig perfekt👍

  Svara
 • Hej fina. Wow vad fin du är i glasögonen,passar dig utmärkt. Visst är det fint med den snön som nu har kommit,blev lite ljusare. Kram ❤️

  Svara
 • Hej fina Hanna!
  Var har du köpt de fina glasögonen?
  Ps! Du är jätte snygg i dom;)
  Kram🥰

  Svara
 • Vad härligt att tjejerna kommer snart, och kan njuta av snön innan skolan börjar. I helgen blir det loppis med dotter som ska flytta hemifrån, sista ungen som lämnar boet, lite sorgligt…,men naturlig gång .Får se om vi hittar något kul till hennes lya.
  Kram

  Svara
 • Vilken mysig Affär du jobbar i. Synd jag bor så långt bort. Hade gärna besökt den.
  Ha en bra dag

  Svara
 • Verkar vara en riktigt mysig liten butik 😊

  Svara
 • Oj vilken mysig butik. Tänk om du kunde hitta en fin out-fit till Daniel Paris för nästa tillfälle 🙂

  Svara
 • Måste ha hög förbränning
  Själv är jag i klimakteriet Piff så det med min kropp
  Skulle jag äta det hon lägger ut oj oj

  Svara
 • God fortsättning fina du 😊😍
  Wow så snygg du va i dessa glasögon, (annars oxå såklart). Jag vart riktigt avis, vart har du köpt dem? ❤.
  Kram Ankie

  Svara
 • Tror din syster skulle uppskatta dig nu, hon verkar lite ledsen😕

  Svara
 • Men du har väl inte en enda aning om de pratar 20 gånger om dagen, eller inte? Självklart har alla bloggare 24 timmar om dygnet som vi andra, bara några procent som visas här❤
  & Hannas relation med sin syster har vi inget att göra med🙏

  Svara
 • Nej, så klart jag inte har. Varför måste du hetsa över detta, min tanke var ärligt menad. Men nej, vi kan ju sluta bry oss om varandra så blir nog världen bättre…

  Svara
 • Ja, iaf när det gäller hur vi är skapta…

  Svara
 • Ja, en viss skillnad när det gäller att lägga sig i folks kroppsformer men när folk verkar nere och ledsna tycker jag man ska bry sig. Vill jag när jag är ledsen och mår dåligt iaf. Men alltid ska någon självutnämnd ”livvakt” gnälla…

 • ”Anonym” man behöver inte anta hela tiden att Hanna & Maggan inte pratar med varandra!
  Skulle bli väldigt irriterad om folk la sig i mina familjerelationer. Var får du för dig att jag inte bryr mig? Berätta gärna, så ska jag skärpa mig för din skull 🙏

  Svara
 • Jag har inte antagit någonting. Men om det vore så att dom INTE hade pratat på (från 24 timmar till några dagar, vad vet jag) så ville jag uppmärksamma henne på det i all välmening eftersom jag själv mår dåligt. Ursäkta så mycket, förstår inte varför du lägger dig i förresten…

  Svara
 • Var kommer det ursnygga svarta glasögonen ifrån . Verkligen så snygga!

  Svara
 • Var kommer glasögonen ifrån ?

  Svara