Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:24 | februari 15, 2022

Grattis pappi

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Här är det finfint. Lugnet har lagts sig och vi ska strax lägga oss.

Dagen har varit bra, fått mycket jobb gjort och hann med ett kvällspass på gymmet.

Det blev ett Power-pass. Flås och styrka. Så underbar känsla när man är klar men jag är nu inne i en period då jag faktiskt ser framemot att träna… ingen latmask i mig som försöker få mig att strunta i det. Ibland släpar jag mig motvilligt dit men som hurtbullarna brukar säga ”man ångrar aldrig ett träningspass!”, och jag är beredd att hålla med.

Mår så bra av att ta hand om kroppen likväl som själen. Mår den ena bra, mår ofta den andra också bra.

När jag kom hem möttes jag av rosblad i trappen och på ovanvåningen. Visste inte vad som väntade runt hörnet.

Men alltså, jag blev så glad. Vilken kärlek! Så ikväll firade jag den underbara kärleken till och från mina barn.

Pasta med en god sås och mozzarella hade Liv lagat och dukat så vackert.

Lycka i både hjärta och mage.

Idag fyller min högt älskade pappa år. Vi förlorade mycket tid när jag var barn men vi har många år framför oss att ta vara på varandra och skapa minnen. Så stolt över min fina pappa.

Firade pappa med en glassbåt då jag inte är nära honom och kan äta tårta ihop. Blev så glad när jag hittade dessa ljuvligheter på Lidl. Hallon/lakrits… gött.

Kram ♥️


13 kommentarer13 kommentarer om “Grattis pappi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka fina barn!!

  Svara
 • Hej fina. Vilka underbara barn,det där värmer i hjärtat. Och vad duktiga tjejer du har. Kram ❤️

  Svara
 • Stort grattis till din fina pappa, som du för övrigt är väldigt lik! Och goa fina ungarna som fixar och överraskar. Fick också av dottern en fin bukett och hembakat till fika. Visst blir man glad!
  Kram och ha en fin dag.

  Svara
 • Vilka fina flickor så kärleksfulla😀❤️Måste fråga dig som har så fin hy om du regelbundet gör behandlingar med dermapen / infusion ?
  Ha en fin dag ❤️

  Svara
 • Underbara barn du har!

  Svara
 • Tycker att dina föräldrar ser så snälla ut ☺️ Jag älskar snälla människor. Känns som att det är unikt att vara snäll idag. Jag läste nyligen på instagram: ”När jag var yngre såg jag upp till intelligenta människor, nu ser jag upp till snälla”. Det stämmer bra in på mig. Ser verkligen upp till dem. Vilken fin gest av dig att du köpte mjölken till kvinnan som var före dig i kön. Ha en fin kväll going 🤍🤍🤍

  Svara
 • Tror att du är snäll också ”D” och får man elakheter, vänd andra kinden till. Elakhet kommer nog ofta från människor som inte mår bra… Hannahs blogg är så mycket värme och genuinitet. Tänker, att värme och positivitet, sprider det vidare i vackra hjärtan. Så att Du ”D” ser snällhet, visar att du är likadan🙏❤

  Svara
 • Tack för att du tog dig tid att skriva en sån fin kommentar ❤️

  Svara
 • 💖

  Svara
 • 💜

  Svara
 • När jag såg rosenbladen tänkte jag ”Woohoo, nu vankas det lite 6 för Hannah!” Men att få njuta av en god middag (som man sluppit laga själv) är verkligen guld värd💖🤣

  Svara
 • Hej!
  En helt annan fundering!
  Var inte dina töser häst tjejer – eller mest Liv? Rider de fortfarande?
  Bara nyfiken!. Tack för en bra blogg. Uppskattar din blandning med vardag och allt som hör till middag, läxor, lera på skorna eller i pälsen (!), tvättmaskinen mm, lite flärd, mode och humor!
  Kram❤

  Svara
 • Hej, Vida provade rida i ett år och sen gymnastik men fastnade inte för nåt av det. Liv red och var väldigt inne på hästar i några år men tröttande. Så nu är det paddel för hela slanten istället. Tack 🥳 Kram ♥️

  Svara