Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:46 | februari 22, 2022

Mer än jag vet

God tisdag vacker. Hoppas allt är väl med dig.

Här var jag nästan insnöad men mina grannar var så hjälpsamma och skottade min uppfart när dom ändå var i farten… så iväg till jobbet kom jag 🙂

Helgen har varit fin. Peter var här och hade flickorna så jag smet iväg och träffade vänner och åt middag i lördags. Ewa har fyllt år men har inte firat henne ordentligt så det tog jag och Catta tag i.

Bättre sent än aldrig.

Vi överraskade henne med en hotellnatt. På Scandic DownTown Camper bodde vi som prinsessor. Mitt i stan med ljuvlig utsikt.

Malin kom också och firade henne med oss. Vi tittade så klart på Mellon och röstade på Lance innan vi åt middag på Riche.

Wow! Så grymt duktig han var. Jag var helt säker på att han skulle knipa en finalplats eller iaf andra chansen (eller vad det nu kallas).

Malin, Ewa och jag.

Mot Riche.

Ostron till oss alla till förrätt och sen åt jag köttbullar med potatispuré. Mmmm.

Ewa och Catta tisslar och tasslar.

En kul tjejkväll.

Annars har jag slappat runt hemma och inte gjort många knop. Legat i soffan likt Kakan.

Jo, vi var på bio i söndags. Jag, Peter och flickorna såg äventyrsfilmen Uncharted. Den var lätt underhållande men ingen wow-film. Mer för den yngre publiken. Men helt klart okej.

Möttes av den här på Instagram i fredags. Satte kaffet i fel strupe 🙂

Blev ju tvungen att köpa hem den när jag var på ICA. Lite spännande att se var vi har för relation för tydligen vet tidningarna mer än jag vet 🙂

Igår kväll åt jag den sista glassbåten. Måtte den finnas kvar så jag kan bunkra upp med flera lådor i frysen. Snuskigt god. SaltLakrits och hallon är en god mix. Den och några avsnitt Virgin River innan jag somnade som en stock.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “Mer än jag vet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Virgin River är såååå mysig. Ska nog se om den

  Svara
 • Vad stod det att ni hade för relation då? 😊 Läser inte skvallertidningar men nu blev jag nyfiken vad dom hittat på 😊 Kram!

  Svara
 • Stod mest om allt annat än just vår relation 😆 Sista raderna stod det bara att en läsare hade undrat varför han ofta lajkade mina IG-bilder och då svarade han bara att han gör det för vi är vänner och varit det i 25 år. Vilket stämmer. Så det var vår relation 😁💗Kram!

  Svara
 • Vad ni är duktiga på att göra saker ni tjejer på era födelsedagar, ja annars oxå. Man borde ta efter och boka in sig lite oftare på hotell. Det blir ju inte så dyrt då man delar på kalaset ju👌

  Ja, du får gärna berätta vad det stod i tidningen 😉ni hade ju iofs varit ett vackert par (lite skoj) om det nu var det de skrev om. Måste få skoja lite😀

  Ha det bra och en fortsatt fin vecka💕

  Svara
 • Hannah, jag säger bara Herrgud vad du får vara med om! Jag letade efter ditt fina svar, du skrev så fint när jag lättade mitt hjärta Im min stadie 3 cancer, & att skaffa nya bröst. Livet är så mycket mer, minns du sa att du vore glad om vi träffades. Livet är tufft, vadå stadie 3? Nya bröst, jag är 40 år? Malign stadie 3, hur? Ogift, kräsen 😔 hur tänker ni? Har ingen man, varit lite för kräsen?❤ men i så fall, nej?😍

  Svara
 • fast ni hade passat fint tillsammans 🙂 hi hi ja du dom där glassbåtarna går inte av för hackor mums kramfina

  Svara
 • I nån annan tidning stod det att du var ihop med Peter igen. Är det inte jobbigt när det skrivs sånt, eller vänjer man sig?

  Svara
 • Den glassen ser ruskigt god ut, var hittade du den? 😋

  Svara
 • Finns på Lidl 🙂

  Svara
 • Lidl 🤩

  Svara
 • Martin har väl snart blivit ihopkopplad med dom flesta kvinnor. Tycker att man ofta ser nåt om honom när det kommer till kvinnor. Blev inte han Ihopkopplad med Carola för nåt tag sen också. Sen så blir ju hans identitet kapad ibland också och används på dejtingsajter har också läst. Srackare! Han verkar väldigt trevlig och sympatisk.

  Svara
 • Var på Lidl idag men såg inte att dem hade dem glassbåtarna. Inte var jag bor iallafall. Det varierar nog från Lidl till Lidl. Men den verkar vara sjukt god. Fast det kanske var lika bra att den inte fanns. Är överviktig och försöker gå ner i vikt. Haha, ja, du och Martin hade förvisso varit ett fint par men dessa skvallerblaskor alltså!!! Pust… Ha en finfin kväll goa Hannah 🤍 Jag ska snart lägga mig för att jag börjar tidigt imorgon… 💤

  Svara
 • Putins invasion då glömmer man. Fy nu blir det verkligt

  Svara
 • Hej fina du! Hur mår du? Saknar dig här

  Svara
 • Oj vad kul att se att det fortfarande finns kreatörer som bloggar, jag tycker att det är mycket mer givande än att scrolla förbi massa influencers feeds på instagram! 🙂 Hoppas det fortsätter så!

  Svara