Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | mars 7, 2022

Ljusare dagar

God måndag min vän. Hoppas du mår bra.

Igår kom vi hem hela bunten. Jag och Vida från Spanien, Liv från Åre och Mio som varit i stan.

Det tar ofta inte många minuter, när man kommer hem, för att allt ska bli som vanligt. Som om man knappt varit borta eller ifrån varandra. Direkt in i vår trygga miljö tillsammans med varandra.

… och då även alla dom där vardagssysslorna. Inte lika kul dock 🙂

Känner jag mig själv rätt så kommer våra väskor stå ouppackade ett bra tag. Ändå tills vi börjar sakna något som ligger där. Avskyr att packa upp.

Sista kvällen i Spanien åt jag gambas pil pil. En rätt jag alltid äter när jag är i Spanien. Har en grej att prova den på så många olika ställen som möjligt för att hitta den bästa. Den här från Caos var grym och tätt inpå i jakten på dom bästa är pil pilen från Mistral.

Vida har hängt med sina kusiner och busat. Goa Charlie och Louie. Dom var där med sin pappa så en dag lånade dom Vida och en dag lånade vi pojkarna 🙂

Gullungar.

Bakade snuskigt goda sega kladdkakekolasnittar med havssalt. Hittade receptet hos @inalicekitchen på Instgram. Hon bjuder på väldigt många goda recept. Ser inte lika goda ut för ögat men smaklökarna gillade dom.

Igår kväll hade vi lite myskväll. Kollade på film och åt hämtmat från Thairestaurangen Prik här i Sigtuna och så gurk- och morotsstavar med dipp.

Nu ska jag träna sen är det middagslagning, tvätt och fix.

Imorgon är jag tillbaka på Ombonat och jag känner redan nu att denna vecka kommer gå fort. När man känner våren sakta men säkert börja komma, ljusare dagar, sol och blå himmel… ja då känns allt lite lättare. Vill iaf ta vara på den känslan.

All Kärlek ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Ljusare dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nä de såg inte goda ut🤣🤣🤣
  (Don’t judge a book by its cover)

  Svara
 • Av det man ser på bilder du lägger upp här så tycker jag att Vida börjar bli väldigt lik Liv!

  Svara
 • Jag var på ombonat igår , sååå mycket fint 👌🤗Jag hade inte tid att handla men kommer tillbaks 😊

  Svara
 • Du skriver alltid så fint Hanna❤️

  Svara
 • Säkert mig det är fel på men så fort man står på Arlanda säger jag alltid -Så var det över och sen har jag liksom glömt hur härligt det var. Hur lever folk på minnen? Är jag för mycket i nuet? Ingen aning men jag gillar att resa. 🙂

  Svara
 • Jag håller med om att packa upp. Tänk att det kan vara så roligt att packa men så oinspirerande att packa upp.
  https://blogg.loppi.se/kina/

  Svara
 • Skönt att du känner så Hannah. Önskar att jag kunde känna så. Försöker att göra saker varje dag
  Träna o undvika att kolla telefonen varje minut. Trots detta så gör det så ont i hjärtat när man ser så många oskyldiga barn som far illa.

  Svara
 • Vi har effektiva Reductil som dämpar aptiten/suget och ökar motivationen som leder till en effektiv viktminskning på lång sikt. Väldigt populära. Rabatt idag   https://kopareductilonline.wordpress.com/prislista-kopa-reductil-online/  

  Svara
 • Tänk vad olika man är , jag packar upp direkt jag kommer hem , det som är rent in i garderoben och smutsigt i tvätten ! Tar några minuter så är man av med det !

  Svara
 • Jag ja är likadan, tycker det känns så ofräscht på något vis och ha smutstvätt liggandes i resväskan:/ allt ska upp på en gång😉

  För övrigt så är det så najs att titta in här på din blogg Hannah 💕

  Svara