Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:47 | mars 11, 2022

Bubbel i tanken

God fredag min vän. Vilket härligt vårväder vi har här. Klarblå himmel och sol, ljus och lite värme… det inger lite hopp och glädje i kroppen trots allt djävulskt som pågår.

Jag vrider gärna ut och in på mig själv för andra, vill av hela min kropp och själ hjälpa människor i nöd så gott jag bara kan. Men vill samtidigt inte låta mina barn och vårt liv bli lidande, Gå ner mig i mörka tankar och rädsla. Nej, jag hjälper och stöttar men lever också här och nu och vill glädjas åt det vi har. Vara tacksam att mina barn får somna i en varm och trygg säng, känna trygghet i deras små oskyldiga kroppar. Så länge vi har den möjligheten.

Ber och ber, står i tro och hoppas att all ondska får ett slut.

Igår sov vi alla tre tillsammans. Inte jätteskönt för min del men flickorna sov som små stockar, puffade och sparkade på mig med ben och knän men det var ändå mysigt. Så får det vara ibland.

Är ledig idag så det gör mig inget att sömnen uteblev 🙂

Så glad att äntligen en säsong av Outlander har kommit. So far bara ett avsnitt men nu har men något att se framemot. Varje måndag kommer ett nytt avsnitt. Lite som förr, innan man kunde streama och se allt när och hur man vill, då man fick längta och se framemot det där programmet.

Eller så väljer man att vänta in hela säsongen och bränna den på en helg 🙂

Min dagliga dos. Varje morgon tar jag mitt kollagen från Oslo skin Lab, vitaminer, järn, folsyra, B-vitamin och tuggisar från HairLust för håret. Har mina rutiner med allt från hudvård och träning. Tummar sällan på något.

Kört härliga pass hela veckan. Stark som en oxe 😉 Kanske inte riktigt men jag mår bra i kropp och själ av att ta hand om mig. Det inre och yttre påverkar varandra, går lite hand i hand. Så viktigt att rå om både in- och utsidan.

Nog om det.

Trots mitt tjat om härliga ljusa vårfärger så blev det svart outfit på jobbet. Jaja, snart strosar man runt i shorts och fina klänningar. Längtar så obeskrivligt efter riktig vår och den kommande sommaren.

När grusbilen kommer och borstar vägarna rena från all grus, då är det vår på riktigt.

Apropå bilar. Fy vad vidrigt dyrt det är att tanka bilen. Jag har dessutom diesel. Känns lite som på bilden 🙂 Eller hur?!

Igår lagade jag en supergod biffstroganoff till middag. Serverade den med ris och en fräsch sallad.

Hittade receptet på IG, @pappalagar.

Ikväll blir det tacos. Tacos och Talang. En sedvanlig fredag.

Vad har du för planer?

Allt Gott ♥️


28 kommentarer28 kommentarer om “Bubbel i tanken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • men oj. va har du gjort med dina läppar?
  tur att smaken e som baken att man inte gillar lika, men det var verkligen inte snyggt.

  ha en fin helg

  Svara
 • Tack för input. Skulle du gå fram till någon och säga så face to face? Hoppas ingen ger sig på dig om ditt utseende. Vi har ju setts några gånger genom åren så jag blir lite fundersam över ditt sätt att uttrycka dig gentemot mig. Men så klart… smaken är som baken.

  Svara
 • Hahahaha!! I Sååå bra svar från dig Hannah. Som du säkert förstår så kommer ni aldrig mera ses framöver :-))

  Jag måste berömma dig, du har alltid ett trevligt språk både i kommentarerna när du svarar folk även om det är eljest folk som skriver och trevligt språk i själva bloggen. Jag gissar att även dina barn har blivit smittade av dig och att även dom har en trevlig ton mot andra. Att man gormar och har sig hemma är ju en annan sak och som kan vara svårt att alltid undvika .
  Trevlig kväll.

  Svara
 • Alla är vi olika, fejkläppar eller inte. Själv skulle jag aldrig förändra mitt utseende, alla ser likadana ut. Tänk att inte se ut som sig själv. Det saknas uttryck och personlighet när allt är slätt och perfekt. Många som gör skönhetsingrepp har också ofta, inte alltid, gemensamt att man lider av psykisk ohälsa emellanåt. Jag tycker det är vackert när man åldras och visar tecken på att man levt. T. ex. Kristin Kaspersen är naturligt vacker, det är skönhet inifrån och ut. Sen verkar hon må genuint bra, det inspirerar mig. Att se perfekt och helt slätstruken ut säger mig ingenting, helt dött och stillastående.

  Svara
 • Psykisk ohälsa har alla n äthatare gemensamt. Det är stört att fixera sig vid kända o vackra kvinnor.

  Svara
 • Jag har aldrig fattat hur man kan säga till någon att h*n är ful ? Så man kan ju få tycka vad man vill men man behöver inte alltid säga det (speciellt inte när det inte finns någon poäng). Under mina 53 år har jag aldrig sett en ful människa, ärligt så tror jag inte att det finns någon.
  Varför vara negativ, vi lever bara en gång så varför inte göra den upplevelsen så positiv som möjligt? ”Love the life you live, live the life you love”☮️❤️

  Svara
 • Håller med dig Ior. Har man inget snällt att säga så kan man faktiskt hålla det för sig själv… Hannah och hennes läppar är ju döläcker 🤍❤️🤍

  Svara
 • Tror inte Hannah bryr sig eftersom hon är fotomodell.

  Typ alla n äthatare är fula som stryk.

  Svara
 • Savis: anser du att den kommentaren var ok? Om så är fallet så kan jag berätta för dig att den var – extremt pinsam och du tog verkligen i från tårna för att förolämpa Hannah -för att du är avundsjuk, bitter och patetisk! Du en person som aldrig kan lyfta andra kvinnor för att du är så missnöjd med dig själv och ditt liv!! Du är vad vi kallar -”pissimorgonkaffetmänniska!”

  Svara
 • Savis: Att skriva till Hannah som du gjorde är så extremt pinsamt, primitivt och patetiskt! DU blir varken vackrare eller mer dynamisk av att visa din avund från din fulaste sida! Du är vad vi kallar en pissimorgonkaffetmänniska!

  Svara
 • Var det, det viktigaste du ville säga? Det här positiva, härliga våriga🌻☀️ inlägget… & allt du anstränger dig att skriva ”namn” & ”mailadress” är klagomål på någon annans läppar?
  Du tycker inte att du själv är lite pinsam & missunsam nu? Hannah är så väldigt vacker inifrån & ut, de vet vi som läst hennes blogg i många år.. Hur gammal är jag/vi!😄❤ Så tyvärr, din lama kommentar visar bara en sak…

  Svara
 • Du är alltid en solstråle du…. Trots allt som du genomgår. Fint att kunna sprida värme och glädja andra. Tack för det SaraTherese ♥️♥️♥️

  Svara
 • Biff stroganoffen ser otroligt god ut! Ska testa detta!

  Svara
 • När folk går amok med trista kommentarer till Världens bästa Hannah … då ser jag rött . Känt Hannah i mååånga år och en snällare finare och goare människa finns inte , så sluta med nedlåtande kommentarer på denna bloggen . Puss o Kram Hannah ha en fin helg ❤️

  Svara
 • Fint inlägg, Hannah, jag ber också mycket nu. Det hjälper alla och även mig själv. Ang. kommentaren om dina läppar – det verkar finnas lite spöken på många bloggar just nu jag undrar om det beror på att tiderna är tråkiga/svåra och dom missunsamma blir värre? Vet inte. Men själv tänkte jag när jag såg ditt foto att jag måste börjar fixa mig själv lite mer också och det är som en inspiration. Om någon känner missunsammhet är mitt råd att vända era tankar helt tvärtom och bli inspirerade. Det är inte bara rätt sätt att vara mot andra men ni märker att ni även mår bättre själva.
  Grytan ser jättegod ut, jag försöker gå ner några kilo till våren så byter ut creme fraiche mot kalorisnålare alternativ i alla recept nu 🙂

  Svara
 • Tänker som du, sorgligt att människan kan bli en sämre version av sig själv i tuffa tider. Jag kan bli så arg på elakhet & småaktighet, inte heller så värdigt kanske.
  Att elaka ord är ett tecken på att personen inte mår så bra, så fint att du tänker ett steg längre🙏❤ Sen ska man inte ta obefogad skit heller… tror man kan se igenom vad som är vad, ren elakhet eller någon som har ont i sitt eget hjärta. Svårt när trollen gömmer sig bakom en skärm, men i ”verkliga livet” kan man känna om människors elakhet är deras egen smärta som kommer ut på ett fult sätt❤

  Svara
 • Vart är hunden? 🐶

  Svara
 • Den här fråga kommer HELA tiden. Fattar inte hur man orkar bry sig om var den är?? Varför inte fråga var Liv är? Var är Hannahs mamma? Var är William? Jag tror att alla kan vara lugna, tror inte att hunden ligger och blir torterad någonstans 🙄

  Svara
 • Ingen konstig fråga alls om man är djurvän. En hund är en familjemedlem och borde då synas på foton. En stort barn har egna intressen och därför inte konstigt alls att dom är borta. Bra att ha hundvakt vid arbete men ska väl som barn på dagis hämtas efter arbetets slut?!

  Svara
 • Enligt vilken lag/bestämmelser då Vicky?
  Vi har flera husdjur här hemma som vi älskar otroligt mycket men sällan de är med på bild på sociala medier.
  Är vi inte djurvänner då?

  Svara
 • Hannah! Du är så snygg. Du ser ut som en modell. Det skiner om dig numera och det är jätteskoj att se. Dina läppar är vackra och passar dig så himla bra. Inte för stora och inte för små. Jag har gjort lipfillers en gång och vill inte göra mer sen dess. Kanske när jag blir äldre och läpparna blir mindre. Jag gillar plutiga, lite större läppar. Tycker att det är sååå fruktansvärt snyggt. Nu önskar jag dig en fruktansvärt hääärlig fredag och njut fina du! 🤍

  Svara
 • Annars har jag inga jättestora planer för denna helgen. Känner mig lite deppig med allt som sker i världen. Var idag med en vän och kollade på bilar på bland annat Audi, Volvo… Vad dyra Audi är. Min favvobil. Vill köpa en lite nyare bil men får prioritera annat nu. Bil får komma senare. Man kan ju inte få allt man önskar och vill ha.

  Svara
 • Så god grytan lät. Den ska jag laga. Tack för alla fina inlägg du gör i bloggen. Jag sitter också i soffan framför talang o har ätit taccos😀men det är bara jag som är vaken. 7 åriga dottern o hunden har somnat här i knät. Ha en fin kväll❤️

  Svara
 • Ja du Hannah , älskar din blogg 🙏hänt saker i mitt liv som är jobbigt. Finner faktiskt lite ro att hitta lite hit ibland. Tack för att du främling kan ge
  Sinnesro med dina inlägg och fina bilder med din familj 🙏

  Kram Charlotte ❤️

  Svara
 • Så otroligt vacker är du både på insida o utsida så är det:)Man blir ledsen när man ska kommentera o det första man ser är en sådan onödig kommentar från en ful närhatare. vitaminerna skulle vara kul att se ett inlägg exakt vilka du äter, kramar

  Svara
 • Alltså bilden m glasögon! Du är så snygg där! Och dina läppar är såååå fina! Med åldern försvinner ju dem så snart ska jag puffa till mina😉
  Denna oro just nu är hemsk och den har även fått mig att tänka extra på dem jag älskar! Att vara rädda om varann och tala om hur mycket dem betyder för mig! Kram

  Svara
 • Hanna du är fin på både utsidan och insidan, jag har följt dig länge och jag tycker du är en så fin och rar person 😘 De som skriver elaka saker , skulle ni säga det fejs to fejs. .? Jag tror inte det!

  Solstrålar från norr☀️

  Svara
 • Vill tipsa om veganska vitaminer från Greatearth.se Deras vitaminer för hud och hår är toppen. Kram🥰

  Svara