Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:36 | mars 14, 2022

Natten

God måndag vacker. Hoppas vårsolen lättar upp ditt sinne och att helgen gjort dig gott.

Jag har precis satt mig ner för första gången idag känns det som.

Dagen har gått i ett. In till stan tidigt imorse för inköp tillsammans med Jenny, sen tog jag mig ett pass på gymmet när vi jobbat klart… vidare mot alla vardagsbestyr, handlat mat, lagat middag, dukat av, slängt in en tvätt och nu soffan.

Ska se några avsnitt av Eagles med Liv. Det är ”vår” serie. Det är en ungdomsserie som går på SVT. Riktigt bra.

Det är mysigt att ha en serie som vi kan titta på tillsammans.

Till middag ikväll blev det klyftpotatis och kyckling i ugnen.

Potatis och bea är ju så snuskigt gott.

Helgen har varit jättebra. Har hängt hemma med barnen, njutit av vårsolen, funderat på att tvätta mina fönster (men kom inte längre än att fundera), haft tjejkväll och dansat och sjungit mig hes, ätit gott, skrattat och mått riktigt bra. En härlig känsla som jag behåller.

I fredags hade Vida en kompis som sov över, det gjordes TikTok-danser, vi åt tacos och kollade på Talang.

Japp! Håret upp, sminket av, myskläderna på och helgen var ett faktum.

På lördagkväll var jag och Marre bjudna på hemmafest och en kväll i balladernas tecken.

Marre, jag, Catta och Lisa. Man älskar ju att börja kvällen hemma med vänner, äta pizza ur kartongen, lyssna på musik och dricka drinkar…

… sen bar det av mot Natten.

Natten. En kväll där det bara spelas alla lugna, härliga, klassiker du kan tänka dig. Alla står bara och sjunger med, är glada och det var rolig festivalstämning.

Tack Catta för att du tog med oss på detta!

All Kärlek ♥️


22 kommentarer22 kommentarer om “Natten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vilket ställe! Är det en nattklubb som har öppet jämt? Försökte googla men hittade ingen bra info.
  Kände att detta ställe vore nåt för mig 🤗

  Svara
 • Nej, det är nog bara olika spelningar och och events där tror jag. Hittade Natten på FB så man kan hålla koll på bästa Natt 🥳

  Svara
 • Vad du är snygg även utan smink!😍

  Svara
 • Nää tycker Hanna ser väldigt trött ut med sina mörka ringar under ögonen. Kanske borde sminka sig bättre och minska tiden vid skärmen?!

  Svara
 • Kanske borde tänka dig för innan du skriver en sån här kommentar? Vad är ditt syfte?

  Svara
 • Snälla människa, har du ens sett hur mörka ringar under ögonen kan se ut?! Tror inte det med den kommentaren. Jag har svart sopsäckar, går inte att sova bort ens.

  Svara
 • Ja, och börjar allmänt bli rynkig med för mycket filler i läpparna – passar inte när börjar bli gammal och facet börjar hänga…

  Svara
 • Vems fejs är det som hänger? DITT va?

  Svara
 • respektera andras åsikter gumman…

 • Ta inte år dig personligen av kommentarerna gumman – så kommer du kanske må bättre…samt som sagt var respektera o acceptera andras åsikter i stället frö att svara aggressivt

 • Savis ! Snälla lägg nu av med dina trista kommentarer härinne , gillar du inte Hannah så finns där fler bloggar och följa

  Svara
 • Du är jättefin oavsett men lite lustigt med kommentaren sminket av för du ser ju i princip likadan ut iom dina ögonbryn och fransar.. ser sminkad ut men missförstå mig inte för fin likväl.

  Svara
 • Hehe, tänkte detsamma. När jag tar av sminket (har inte full on spackel ens) kommer det fram en ny människa som inte vill se sig i spegeln 🙂

  Svara
 • Ja men lite så.. men de som har fixat saker som bryn fransar och har brun utan sol mm så vad är skillnaden? Knappt någon om du frågar mig!

  Svara
 • Det måste vara skönt att slippa så mycket smink. Toppen ju!

  Svara
 • Är det eftersträvansvärt att ha så stor skillnad med/utan smink som möjligt? Trist, jag har långa och mörka ögonfransar i mig själv, precis som Hanna, så då ”förlorar” väl jag.

  Måste säga att det låter oerhört jobbigt att inte vilja se sig själv i spegeln efter att man tagit bort sminket!

  Svara
 • Maja, jag var inte helt allvarlig. Jag kan absolut leva med mitt osminkade ansikte. Tyvärr, som jag skrev ovan, har jag fått väldigt tråkiga sopsäckar under ögonen och dem är besvärande fula. Genlotteriet faller ut olika. Du har helt missförstått mig om det lät som att jag ser ner på de som har mörka fransar och fina bryn av sig själv.

 • Fy vad patetiskt av medelålders kvinnor sitta och babbla om detta yttre och ta selfies efter selfies ???
  Ursäkta men varför gör man det är det enda gången man mår bra när någon säger oh vad snygg du är oh vad långa ögonfransar oh vad snygg jacka du har…fjortis fasoner.
  När man fixar fejk så kan det aldrig bli ett hundra snyggt resultat tyvärr vad strävar man efter ?
  Är det så viktigt att få bekräftelse hela tiden din blogg känns lite miss anpassad till din ålder du närmar dig 50 och dina drag i ansiktet kan du aldrig trolla bort eller bromsa helt från ålderdom det går fort.
  Även du Hannah åldras och oftast ser man det inte själv häng bara med du har två flickor som avslöjar att du börjat åldras man ser på barnen och tittar sig i spegeln, aj då !
  Jag tycker det är så skönt att bara hänga med så glad att jag befinner mig här se på Ukraina då skiter man i dom grå eller torra naturliga läppar och raka ögonfransar och lite hängiga kinder.
  Då går uppstoppad anka och löshår bort alla dagar i veckan.
  Ni som hoppar på dom som försöker vända att naturlighet ska bejakas våga vara den man är.
  Är det inte så som gud har skapat oss….
  Ta vara på livet vi vet aldrig när det vänder det skakar runt omkring oss, gå ut och andas frisk luft lapa sol det ger mig bekräftelse på att jag är så lyckligt lottad och om jag är snygg eller inte det skiter jag fullkomligt i den tiden är förbi orkar inte hålla emot livet är för kort.

  Svara
 • Varför bryr du dig då om att kommentera? Ser du inte hur du säjer emot dig själv?

  Du vill inte att kvinnor över en viss ålder ska få ta selfie, vilken tråkig syn på åldrande du har. Dötrist.

  Svara
 • Kan hålla med dig ”M” att det är lite konstigt att man lägger ut en massa selfies på sig själv, men du kan väl ändå inte blanda in Ukraina i det här på de sättet du gör? Klart som f.n att deras ansikten hänger 😢alla får vara och göra som man själv vill med sitt yttre utan att bli påhoppad!! Jag själv är en spegelapa och är mycket mån om att se så bra ut som möjligt. Dock har jag aldrig tagit till mig att tycka det är snyggt med större läppar eller en rak kritvit tandrad. Kommer aldrig att göra, jag är redan snygg så det räcker 😉
  Hannah , du är otroligt vacker och ingenting hänger på dig, låååångt ifrån, så det så! 💕

  Svara
 • En av de saker som jag tycker om med din blogg ,Hannah , är att ditt kommentarsfält brukar vara ganska så snällt jämfört med många andra bloggar , men , tyvärr verkar det bli mer och mer av negativa kommentarer även här och ganska så taskiga om du frågar mig. Jag upphör aldrig att förvånas över vad andra , troligtvis vuxna människor , skriver till varandra eller till den som har bloggen. Jag förstår verkligen inte vad man får ut av det . Blev irriterad och förbannad över vad som skrivs till dig , Hannah om ditt utseende , så jäkla taskigt . Har man inget snällt att säga , säg inget alls . Borde inte vara så svårt . Sprid istället lite glädje och kärlek, särskilt i dessa tider som är nu, det mår alla bra av. Och , Hanna, du är fin som du är , med eller utan smink. Jag önskar dig en fortsatt härlig vecka, kram från Göteborg.

  Svara
 • Häftigt ställe!

  Svara