Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:01 | maj 5, 2022

Skydda huden

Reklam för SkinCity!

God kväll min vän. Jag ligger i soffan, med benen högt, tillsammans med Liv och tittar på The Kardashians… efter en lång dags jobb i kyrkan och en modevisning för Ombonat på kvällskvisten.

Vilken underbar sommardag vi fick idag. Plötsligt slog värmen bara till.

Solen skiner och vi kan nu ladda oss fulla med D-vitamin, ta fram dom öppna skorna, kanske lite bara ben men framför allt så måste vi skydda vår hud.

Älskar solen och värmen men solens strålar bidrar inte bara till en en fräsch solkysst hud. Risken för hudsjukdomar är stor samt att pigmentfläckar kan framträda och huden åldras mycket snabbare. Jag är alltid noga med SPF, sun protection factor, solskyddsfaktor. Särskilt i ansiktet, hals och dekolletage som utsätts för solen mest.

Nu har favoriten Skincity, webbshoppen med allt inom hudvård och skönhet, 20 % på utvalda skydd. HÄR!

Hos Skincity hittar du flera olika märken. Allt från Ole Henriksen och Dermalogica till Bare Minerals. Passa på att ladda upp med grymma produkter till bättre pris nu innan sommaren och solen slår till på riktigt.

Här är tre av mina favoriter som jag klickade hem från Clarins och Filorga.

Filorga Uv Bronze Face Spf 50+ (klick) är ett UV-skydd för ansiktet med en ”non oily”-textur som ger en matt finish. Den minimerar och förhindrar uppkomsten av pigmenteringar och ålderstecken genom att skydda huden från de negativa effekterna av solen. Perfekt att använda som en matt primer under sminket. HÄR! Finns den.

Filorga UV-Defence SPF 50+ Anti-Ageing (klick) är ett bredspektrigt UV-skydd som effektivt skyddar och motverkar hudens åldrande och pigmenteringar. HÄR! Finns den.

Clarins Sos Primer UV SPF 30 (klick) är en primer som förbereder, korrigerar, skyddar och ger lyster. Den lätta texturen smälter in i huden och ger längre hållbarhet till din makeup. HÄR! Hittar du den.

Du kan även göra ett SPF test hos Skincity där deras hudterpeuter hjälper dig att hitta en solskydd som passar just din hud. HÄR! Gör du testet. Ett annat tips är att man också lätt kan chatta med deras hudterapeuter på hemsidan.

Glöm nu inte att Skincity har 20% på utvalda solskydd ifall du behöver fylla på med det. inför sommaren.

Var rädd om dig.

Stor Kram ❤️


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här