Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Om mig old

Hej min vän. Tänkte göra en liten presentation av mig, mitt liv och annat som du kanske vill veta.

Jag heter Hannah Graaf Karyd och är 34 år. Bor i en vacker villa i Sigtuna sedan 2008. Det för mig magiska året 2008. Det var även året jag gifte mig även med Peter och blev gravid med Liv.

Vi bor så klart också med fyra underbara barn. William 11, Mio 9, lilla Liv 3 år och Vida som föddes i juli, 2012.

Jag och min man startade Bloggfamiljen (numera FEMME.se) 2009 med visionen om en trevlig och varm sida där vi alla är en familj. Jag tycker att vi lyckats och hoppas att du trivs här inne med oss bloggare, dina vänner.

Vi driver företaget WIOLIV AB som även har agenturen för barnvagnsmärket JOOLZ. Det är ett holländskt märke som gör succé ute i Europa. Nu hoppas vi kunna upprepa succén även i Sverige. Du hittar mer information om Joolz HÄR.

Lite då och då gör jag olika tv-uppdrag och där ligger nog min dröm. Att arbeta med tv. Tycker det är otroligt roligt och vill verkligen jobba mer med det. Jag har fått smak för programledaryrket när jag under åren fått chansen att leda olika program. Det första jobbet  jag gjorde var en bröllopsserie som gick på den gamla Aftonbladet ägda 7:an. Sedan har jag bl a tillsammans med Doreen Månsson varit programledare för IDOL eftersnack 2007. 2010 fick jag chansen att tillsammans med Hans Wiklund leda Miljonlotteriets Lyckohjulet. Jag har även varit med i roliga tv-produktioner som Let´s Dance och Mitt Liv är ett skämt.

Redan 1998 gjorde jag, tillsammans med syster, ett album som hette ”Graaf Sisters”. Vi hade några stora hits, som t.ex. ”You got what I want” och ”Give it up” som toppade listorna runt om i Skandinavien. Vi turnerade land och rike runt. Musiken har alltid legat mig varmt om hjärtat och 2006 var jag med i Melodifestivalen och tävlade med låten ”Naughty Boy”. En underbar upplevelse som jag gärna återupplever.

Något annat som ligger mig varmt om hjärtat är barn. Sedan mycket ung ålder har jag rest med min mamma och mött fattigdom runt om i världen. Indien, Afrika, Ryssland är några av de länder och världsdelar vi varit i och där vi även har barnhem. Min mamma har ett mål att bygga 100 barnhem i världen och hon har kommit en bra bit på vägen. De föräldralösa, fattiga, oönskade och övergivna barnen jag mött har fått mig att aldrig vilja blunda eller glömma. Bygger nu ett barnhem för flickor i Indien. Det bygget kan du följa här på FEMME (barnhems-bloggen) och själv vara med och stötta och se vart pengarna går. I februari 2012 var jag på plats och invigde barnhemmet. Tanken är att vi ska åka dit under 2013 med några läsare. Kanske du vill följa med?

Det var en kortare sammanfattning av min lätt kaotiska bakgrund och hur jag lever idag. Frågor? Ställ dem i kommentarsfältet i mitt senaste blogginlägg.

Hoppas du kommer trivas här.

Kram

/Hannah