Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:25 | juli 23, 2022

All Kärlek

Hej min vän. Hoppas du mår bra och är vid gott mod.

Jag har funderat mycket över bloggen senaste tiden. Har inte tjänat många kronor på bloggen de senaste åren utan skrivit för att det varit något jag tyckt om. Som en dagbok, om än publik. Bloggen var en stor inkomstkälla för många år sedan när jag höll event, hade stora samarbete och drev flera andra bolag. Men mest en mysig och trygg plats på något vis där jag trivts att vara.

Jag är full av blandade känslor. För nu tänker jag säga hej då. I alla fall här på bloggen. Allt har sin tid. Allt har sitt slut.

Efter 14 år känner jag att jag är klar. Jag tror att jag är lite av en trygghetsmänniska och väldigt rutinfast så trots att jag, till största delen av dessa 14 år, verkligen tyckt om att skriva så blev det nog till sist mer en vana.

Jag har blivit van och trygg av att kunna gå in här och skriva av mig. Ibland när det skrivits felaktiga saker i tidningarna har det varit skönt att kunna bemöta det. Skydda sig från felaktigt skvaller. Andra gånger bara för att lätta mitt hjärta. Jag har tyckt om att höra från dig, hur du mår, dina tankar och om ditt liv. Vi har varit många som delat med oss, peppat varandra och stöttat. Jag vet att det är flera här inne som faktiskt fått enorm hjälp i tuffa stunder av mig och sina vänner här. Och tillsammans skapade vi en ganska unik plats online utan medvetna provokationer och överdrivet bråk i kommentarsfältet. Vissa av er har varit med från början. Marita, Sofia, Marika, Malin, Snigeln, Magdalena, Anna och många många fler… jag och ni vet vilka ni är ❤️

Du blev en vän man inte träffat i det verkliga livet men som man ändå känner på något vis.

Jag hoppas att jag varit en bra vän. Det har i alla fall varit min intention. Du har varit med mig i livets alla stormar. Här har jag haft en trygg hamn att ankra i när det känts som om livet slitit i mig och drivit mig ut på mörka stormiga hav.

Jag har delat med mig av allt i livet. Stort som smått. Kärlek, barnafödande, sjukdomar, död, bottenlös sorg, massor av glädje, skilsmässa, flytt till annat land, bråk, skratt och så mycket mer.

Du har varit med mig i många av dom största händelserna och ögonblicken i mitt liv. Och det bästa av allt är att jag har dokumenterat så mycket i bilder jag alltid kan gå tillbaka till i framtiden. Se mina barn växa upp och utvecklas. Så kul för barnen också att kunna se tillbaka på så många år av sina liv i bild och text. Jag har ju så dåligt minne så det kan inte bli bättre 🙂

Mitt livs kärlek.
Min änglapojk. Vårt första högt äskade barn som är så älskad och saknad för alltid.

(Blir helt nostalgisk, ledsen och glad när jag nu sitter och tittar tillbaka i bloggen. Gick tillbaka ca 10 år och vill typ gråta. Alla var vi så små och glada.)

Jag började skriva på Mama precis när jag blivit gravid med Liv. Där fick jag för första gången känna av riktigt näthat. I många år tidigare, då jag blev offentlig som 17-åring, fick elakheter kastade i ansiktet av journalister och andra människor, Men på den tiden hade de ansikten och namn när de skrev om mig. Glömmer aldrig när Linda Skugge skrev en krönika om hur dålig mamma jag var i en av landets största tidningar. Jag var 22 år vid tillfället när hon tog sig friheten att förnedra mig offentligt. Helt utan grund. Även journalisten Lars Lindström som hängde ut mig och syrran på det mest vidriga sätt. Det var många men personer jag visste vilka det var.

Med bloggen online fick jag nu ett obeskrivligt hat från människor som gömde sig bakom en skärm. Fega små troll som skulle explodera om dom såg dagsljus. Har sorgligt nog insett att det var/är mest kvinnor och många dessutom mammor. Samma mammor som sitter i föräldramöten och förbannar mobbing i skolorna. Jag har kallats äcklig, hora, blivit dödshotad och det ena mer skevt än det andra. Huvva. Det gjorde mig många gånger väldigt ledsen och jag svarade alltid, skrev tillbaka, försökte förklara och försvara. Osäker och ledsen. Men jag lärde mig med åren att man kan aldrig ”vinna” mot en anonym idiot.

Man häller bara bensin på elden, vatten på kvarnen. Man gav ondskan syre att skriva mer och värre. Så det slutade jag med. Jag låter dom få som finns kvar vara, eller så tar jag helt enkelt bara bort kommentaren för att inte du min fina läsare ska haka på och försvara mig och kommentarsfältet ska genomsyras av sånt jag försökt hålla mig och bloggen borta från. Fast jag uppskattade alla era försök att motarbeta dessa personer. Ibland så pass att jag vill ta fram popcornen 🙂

Man vet ju att ingen människa med den psykiska hälsan i behåll tar sig tiden och skriva hat och elakheter gömd bakom en skärm. Skulle aldrig få för mig att följa en människa jag inte tycker om. Än mindre gömma mig bakom en skärm och kasta hat över en människa där jag baserar min bild av några bilder och meningar.

Efter tiden på Mama skapade jag Bloggfamiljen som blev en portal med flera bloggare.

HÄR! är ett inlägg från när jag startade Bloggfamiljen. Det var i samma veva då Liv föddes. (Håll i dig. Här blir det åka av 🙂 )

Minns att det blev ramaskri här och i media för att jag skrev från BB timmarna innan jag födde. Det skrevs att det var typ live från förlossningen. Idag sänder många live på riktigt 🙂 Hahahha!

Det var bättre förr 😉

Tillbaka till Mama… Det var väldigt deppigt för Mama råkade slarva bort hela mitt första år av bloggande. Mitt och Peters husbygge, pojkarnas första skoldag och deras upptåg, Liv i min mage som växte och så mycket annat som hände. Grämde mig över det länge men fick lägga det bakom mig och vara glad över att alla år som finns kvar. Mer än 13 år.

På Bloggfamiljen bjöd jag in andra bloggare. Många kom och gick, vi var som en familj och hittade på mycket skoj. Sen bytte vi namn till FEMME.se och blev mer en livsstilsportal. Inte bara blogg utan tävlingar, redaktionella skrifter, stora träffar där många som följde bloggen kom. Vi var på Ullared, i stora bilhallar, hade intima middagar och mer därtill. Det var en rolig tid. Vi hittade mindre bloggare som växte och idag är jättestora som t ex Jenny Warsén, Niiinis och Victoria Matplatsen.

Jag jobbade en del med TV och var programledare. Åkte till Göteborg var och varannan vecka och spelade in 100 avsnitt av lyckohjulet. Uppträdanden och medverkar i olika program.

Tillägnad min pappa som gav mig kärleken till Elvis och musiken. Då gravid med lilla Vidis.

Vi hade agenturen för barnvagnsmärket JOOLZ vi hittade på en mässa i Tyskland och byggde upp ett distributionsled med 55 återförsäljare.

Jag höll i faddergalor i kyrkan (Arken) och drog in massor av pengar så vi kunde bygga klart barnhemmet och kliniken i Indien. Du fick följa med på resorna dit och möta barnen där via bloggen.

Samt så många andra roliga resor världen över.

FEMME COLLECTION föddes och det var full fokus på design och skapande. Startade ett klädmärke från noll och sålde för en miljon första dagen. Kommer ihåg hur vi satt framför datorn och skrek när ordrarna ramlade in.

När vi åkte runt i butikerna och presenterade kollektionen kom flera hundra underbara kvinnor. Som när vi var i Växjö. Kön ringlade sig runt halva kvarteret. Otroligt! Tack alla ni som tyckte om FEMME????????

Mycket roligt, sorgligt, knäppt, galet, fel, rätt, glatt och ledsamt, högt och lågt och ännu mer av mitt liv har du fått hänga med på.

Tillbaka till fenomenet näthat. Jag har varit relativt förskonad från hat och elakheter. Kanske för att jag redan för 14 år sedan när jag började skriva, bestämde mig för att alltid hålla en god ton och det har jag hållit. Men ändå har det retat många. Kanske just därför. ”Så jävla helylle” skrevs det ibland. Ganska lustigt det där, hur något sådant kan uppröra.

Jag valde det mest för mina barns skull men också för att det finns nog av bråkiga, skräniga och elaka människor.

Precis som alla större bloggare vet hade jag kunnat skapa löpsedlar varje vecka genom att hänga ut folk, företag, provocera eller berätta personliga saker jag vet skulle få fäste. Men jag har inte det behovet. Jag valde min lilla bubbla utan skvaller, bråk och svordomar.

Här inne har jag velat förmedla värme och inte vinna publicitet genom att vara elak. Det har känts bra och jag är stolt över det. Hade troligen kunna öka mina följare genom att medvetet vara kontroversiell i någon åsikt men det lockade aldrig. Kan svära som en borstbindare men har aldrigl skrivit en enda svordom här 🙂

Tyvärr så tappade jag lusten att skriva för ett tag sedan. Det blev ett måste istället för något jag tyckte om. Kraven från vissa här inne att jag skulle berätta ALLT om mig, mina barn, mina val, vad saker jag gör kostar, ja du förstår. Av någon anledning tror somliga att bara för att du har en blogg eller viss offentlighet har du skyldighet att redovisa ditt känsloliv, privata ekonomi eller barnens liv. Och dessutom ska man ”tåla kritik” om man valt att vara offentlig”. Har aldrig haft problem med kritik men däremot är det inte kritik att kalla någon för hora, äckel, ful eller något annat personangrepp. Det ska ingen människa behöva tåla.

För hur ofta går du fram till kollegan eller grannen du stör dig på och säger ”du är det äckligaste jag vet, din jävla hora”? Det förstår alla. Men att det är fel att göra det online är det tyvärr allt för många som inte förstår. Och även om du är offentlig så har du känslor och blir ledsen. Precis som du skulle bli om någon gick fram till dig på stan.

För ni som attackerat känner inte mig. Ni ser en bild. Några meningar. För trots att en del trodde att bloggen visade hela mitt liv så var det så klart inte så. Min blogg är ett axplock av mitt liv. Jag har som alla människor bra och dåliga dagar. Jag kan vara kär utan att skriva om det. Jag kan må skit utan att ha en skyldighet att visa det. Mina barn kan bete sig illa utan att jag måste hänga ut mina nära. Personer i min omgivning kan påverka på gott och ont utan att det är ett krav på mig att skriva om det som påverkar mig för stunden. Precis samma regler du lever under. Som din granne. Ingen person har skyldigheter att redovisa sitt liv i detalj. Och till dig som under flera år skickat handskrivna hat- och hotbrev. Jag läste ditt första brev men alla de andra breven som fortsatt komma och som du la så mycket tid och energi på att skriva lämnades oöppnade direkt i soptunnan som stod bredvid brevlådan.

Och till dig som nu tänker avsluta med en negativ kommentar, gör inte det. Blir bara sorgset att du tagit dig tiden att följa mig för det visar att du bryr dig men framför allt blir det sorgset att du läst ända hit. Lägg din energi på något annat.

Men DU, min trogna fina läsare kommer jag sakna. Väldigt mycket. Kommer nog längta tillbaka hit för att få skriva av mig, gråta och skratta ut i skrift. Men allt har ett slut. Och nu är detta mitt sista blogginlägg.

Men allt finns kvar här ända tillbaka från 2009. Uppe till vänster på startsidan under arkiv kan du välja år och se tillbaka på det som varit.

Tack för att du funnits här, tack för att du läst, lärt känna en del av mig och varit min vän. Lyssnat, kommenterat och delat. Visat respekt. Stöttat.

Från hela mitt hjärta, TACK för alla dessa år.

Känner redan nu att jag vill säga så mycket mer som jag inte kommer på nu… men det känns ändå som om jag har gjort mitt.

Och du… Du vet att jag alltid haft och har Jesus i mitt hjärta och är en stolt kristen. Hoppas på att fler får möta honom, finna ro och trygghet i något som är större än oss och livet. Något som varar i evigheten.

Framöver kommer jag finnas på Instagram (@hannahgraaf). Hoppas vi ses där.

Där kan du se och följa mycket i mitt liv. Blir ju så klart inte lika personligt och nära som här men glimtar av min familj, vänner, jobb, roliga samarbete och tips. Tack för allt du gav tillbaka. Jag har uppskattat att du följt mig, oavsett om du började igår eller för 14 år sedan. Tycker alltid man ska följa sitt hjärta och det gör jag nu. Allt har ett slut. Här slutar bloggen.

… och som alltid så avsluta jag med orden nedan och med massor av kärlek och tacksamhet till DIG. Du unika, värdefulla och älskade vän,

All Kärlek ♥️


404 kommentarer404 kommentarer om “All Kärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • All kärlek till dig❤️
  Kommer sakna dig❤️

  Svara
 • Åh vad jag kommer sakna din trevliga blogg.
  Jag har många gånger tänkt skriva att jag tycker att du verkar”fått” allt: vacker, trevlig, snäll, duktig,världens bästa mamma, duktig på matlagning m.m
  Jag önskar att mina barn hade haft en lika bra mamma!
  Tack för alla blogg-åren! Och jag unnar dig ett fortsatt bra liv!

  Svara
 • Hej, jag har verkligen uppskattat din ärliga blogg. Det du har skrivit har känts så äkta och omtänksamt. Kommer sakna den. Kram och lycka till!

  Svara
 • Jag kommer att sakna din blogg! Tack för allt jag fått läsa och jag fortsätter följa dig på instagram. ❤️

  Svara
 • Jag förstår dig fullt ut! Verkligen!
  Kommer dock kännas tomt. ❤ Har kikat in här några ggr/v och blivit varm, som av en mysig serie. Mycket för att du hållit en god och vänlig ton.
  Känns som att jag känner dig, typ på samma sätt som man kan få en känsla av samhörighet med en karaktär i en serie.
  Kram till dig Hannah! Lycka till i livet och med kärleken! ????????????

  Svara
 • Fina Hannah⭐️
  Kommer sakna dig här, men förstår dig till fullo????
  Kram????????

  Svara
 • Har läst med nöje i alla år, en glädje, tack för det och lycka till med allt!

  Svara
 • Tack Hannah för din fina blogg ❤️ Tråkigt att du slutar och att bloggformatet dött ut och bara ytliga appar finns kvar????

  Svara
 • Vill nästan gråta ???? kommer att sakna dig Hannah, tack för alla år du har delat med dig ❤️ Det har alltid varit mysigt att kolla in här ???????? kram

  Svara
 • Hannah, kommer sakna dig när vi inte får en stund ”tillsammans” på kvällen (avslutar alltid dagen med att läsa). Kommer sakna din fina och personliga blogg. Du har fått mig gråta, skratta och igenkänning. Känt pepp och stöd i min egen vardag. Såklart förstår jag att allt kan ha ett slut och är så tacksam för alla år som du delat med dig av din dag. Så tack fina, önskar dig all lycka på färden. Stor Kram Anna

  Svara
 • Den enda bloggen jag läser för närvarande, kommer att sakna den och dig, all kärlek ????

  Svara
 • Så tråkigt Hannah❤️ Jag önskar nu i efterhand att jag kommenterat och stöttat dig mer då det tyvärr känns som att det är många negativa och bittra personer som skrivit till dig.
  Jag är tacksam att jag har fått följa dig och ditt liv i 14 år och jag hoppas att du någon gång i framtiden börjar blogga igen då du är den enda blogg som jag läser och tycker är intressant på riktigt. Jag var 18 år när jag började följa dig och nu är jag 32, och det känns på riktigt väldigt ledsamt att inte ha din blogg att läsa längre då den varit en del av min vardag under större delen av mitt vuxna liv.
  Önskar dig allt gott och hoppas på att du kommer tillbaka hit någon gång. Kram

  Svara
 • Tack! Lade till dig i texten ♥️♥️♥️

  Svara
 • ????❤️

  Svara
 • Tack för allt! ????

  Svara
 • Fint avslut på en fin blogg.
  Kommer att sakna den!
  Ta hand om dig och din familj.
  ❤❤❤❤

  Svara
 • Saknar din blogg den var bäst följde den i flera år

  Svara
 • ❤️hanna,jag har följt dig i mååååånga år. Tårarna rinner på mig,när jag läser att du ska lägga ner din blogg. Du har gett mig så mycket, om du bara visste. Vet att vi är bara ”blogg vänner”. Hoppas att du finner kärleken igen. Var rädd om dig o dina barn. Du är värdefull o vacker som du är. Kommer följa dig på insta❤️ Kram Carin s

  Svara
 • Fint avslut på en fin blogg.
  Kommer att sakna dig och bloggen!
  Ta hand om dig och din familj.
  ❤❤❤❤

  Svara
 • Så fint avslut på en fin blogg❤️ Tack för att jag fått följa med på din resa!
  Ta hand om dig och familjen!

  Svara
 • Oj så saknad du kommer att vara! Tack för alla åren ❤️

  Svara
 • Tack ❤️

  Svara
 • Har följt dej en massa år, men aldrig kommenterat, nu är det sista chansen ???? Har gillat ditt sätt att skriva, som gjort att man gärna gått in på bloggen. Kommer sakna det, men känner ändå att du gör rätt beslut. Allt gott till dej och din fina familj ????

  Svara
 • Vilket fint avslut på en fin blogg! ????
  Tack själv för den här tiden, Hannah, önskar dig allt gott!! ????

  Svara
 • Tack för att vi fått följa dig. Varit en trogen läsare under många år. Kommer sakna att dagligen kika in här. Må gott!

  Svara
 • NEJ fina du – jag kollar nästan varje dag om du skrivit något.
  Lägg inte ner bloggen. Kommer sakna den.
  Men jag förstår.
  Jag är inte den bästa på att kommentera men jag läser, förstår, du är såååå fin och nämen nej, fortsätt skriva.
  Jag har inte insta och pallar inte skaffa för då kommer jag bli gaaaalen och sitta med telefonen hela dagarna men jag har vissa bloggar jag följer – bl a din.
  Men om du bestämt dig – lycka till fina du!
  Du har ett stort hjärta av det jag läst.
  Kram, kram, kram och tänk till en gång till.

  Svara
 • Hannah nä fy vad tråkigt jag tycker det har varit fridfullt och bra att läsa om dig och ditt liv mm. Jag har själv 4 barn och har känt igen mig i din vardag det har varit fint,
  Tack för alla år. Jag kommer sakna dig mycket.
  Jag hoppas du och Peter finner varandra igen.
  Kram !

  Svara
 • Lycka till med allt!❤❤❤

  Svara
 • Så ledsen att du slutar… Den varma tonen, känslan av engagemang…
  Kommer att sakna Dig…

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Tusen tusen hjärtligt tack för alla år du har bloggat. Du har spridit kärlek, glädje o massor av inspiration vackra själ ????

  Svara
 • Åh, nej! Har följt dig från allra första början och kommer verkligen att sakna dig! Tycker att du skriver så bra och från hjärtat. En av de bloggar jag dagligen går in på. All kärlek till dig!

  Svara
 • Har följt hör inne från & till sedan start tror jag bestämt. Det har alltid varit en fin ton & fina ord från dig till oss som läser! Jag skriver som flera har gjort – har nästan aldrig kommenterat & det är ju så dags nu… Det har varit ett nöje att följa dig, du verkar vara en fin & genuin person som delat med dig av toppar & dalar, som peppat & skrivit omtänksamt till personer du inte känner även om du själv inte alltid varit på topp. Det är det där fina & genuina blandat med det vardagliga & (för mig) ”glamouriga” som gjort att jag fortsatt läsa. Jag önskar dig all lycka & välgång framåt!! ????

  Svara
 • Jag vill tacka dig fina Hannah för att jag har fått läsa din blogg. Jag har inte läst den så länge men har tyckt väldigt mycket om den. Du verkar vara en så genuint God människa ödmjuk och varm. Jag önskar dig allt det bästa i livet till dig och din familj. Varma kramar Annika

  Svara
 • Tack Hannah❤️Har varit med från The beginning. Skön plats att hänga på..Kommer sakna dig????Ha det gott????

  Svara
 • Åh nej! Kommer sakna att titta in här! Följer ingen annan blogg, så det kommer bli lite tomt. Men du gör förstås det som känns rätt för dig Hannah!
  Ha det så fint!
  Tack!❤️

  Svara
 • Tusen tack för en fin block, lycka till. Älskar Att läsa din blogg

  Svara
 • Tack för allt du delat med dig av!
  Min första kommentar efter flera år som jag följt dig!
  Ta hand om dig!
  Kram ????

  Svara
 • Så synd att du slutar Hannah!!!
  Jag har verkligen tyckt om din blogg , tyckt om ditt fina vis att beskriva ditt liv ????
  All kärlek ♥️
  Kram från Magdalena

  Svara
 • Kommer sakna din blogg mycket som jag läser en mysig stund varje dag.
  Det jag uppskattat mest är den varma, mjuka tonen hos dig och i kommentarsfältet. På senare tid tråkig stämning med många som dras med och ska försvara och ibland om man ska vara ärlig inte blir så mycket bättre själva egentligen. Hoppas du bara kommer ta en paus något år eller så och sedan längta tillbaks igen. Vi kommer finnas här då:)
  Kommer sakna allt varmt och snällt.
  Tack Hannah och all kärlek till dig också♥️

  Svara
 • Följt dig i några år och tänkt kommentera många gånger men inte gjort det. Bättre sent än aldrig. Tack för dina texter, du verkar ha ett stort djup inom dig. Motsatsen till ytlig. Det har varit givande att få följa dig!

  Svara
 • For alltid din venn❤️❤️❤️ Det er en tid for alt! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Tack för alla fina texter!
  Jag har läst allt som du skrivit med stor behållning så jag kommer sakna dina kloka ord.
  Köpte två skjortor från Femme för en herrans massa år sedan. Mina favoriter fortfarande!
  Mvh Jenny

  Svara
 • Tack för all mysig bloggläsning under många år. Kommer att sakna dina inlägg.
  ????

  Svara
 • Minns att Linda Skugge kallade andra kvinnor hemska saker på sin krönika. Det var så sjukt och öppnade liksom upp för den där tonen man förr bara sett i Engelsk press t.ex.
  Värdigt avslut på en fin blogg. Tack för alla fina blogginlägg genom åren! Din blogg kommer bli enormt saknad.

  Svara
 • Hej Hannah! Vill tacka dig för alla åren jag fått möjlighet att följa dig. Har alltid tyckt mycket om att läsa om ditt liv och gillat ditt sätt att skriva. Önskar dig allt gott!

  Svara
 • Helt rätt/ingen orkar läsa om vad någon bloggerska/vanlig människa har ätit till frukost eller vad dennes ungar gjort på fritiden – hur ointrssant som helst/urvattnat /trist.
  Det finns mycket mer intressanta saker att läsa.
  Tack

  Svara
 • Laila..Varför är du här på den här bloggen då, om den är så ointressant?

  Svara
 • Gumman – Läser ibland med intresse era galna kommentarer /kommenterar sällan/ inget mer…jag lovar.

  Svara
 • Du Laila verkar vara den enda som kände behov av att ge en syrlig kommentar här i Hannahs sista inlägg. Grattis.

  Svara
 • Åh, vad synd! Jag har verkligen uppskattat din ödmjuka framtoning o att du hållit så god ton trots allt. Ångrar så klart nu att jag sällan kommenterat o visat min uppskattning men du ska veta att du varit uppskattad o saknaden efter dig blir stor. Lycka till med nästa steg o jag hoppas att du dyker upp igen, någonstans. Kram!

  Svara
 • Har aldrig kommenterat men följt dig under alla dessa år. Tack för att du delat med dig av smått och stort. Kommer sakna att läsa din blogg ????

  Svara
 • Vilket tufft och modigt beslut! Jättetråkigt för oss som följer dig men jag har full förståelse. Jag kommer ihåg i början när du började blogga och gjorde ett tidningsreportage tror du väntade Liv då och uttalade dig om skillnaden på stödet från dina exmän och din stora kärlek när ni väntade barn tillsammans. Jisses vilket liv det blev då, Du har varit så modig att alltid gå din egen väg, även om det har varit tufft för både dig och dina barn. Tack för A L L T som du har delat med dig. Ett liv rymmer så mycket och jag är glad att du alltid värnat om din integritet.
  Stor kram!

  Svara
 • Kommer sakna din blogg! Tack för allt du delat och alltid med en fin ton. Har känt igen mig mycket i din mamma-oro. Lycka till och tack än en gång!

  Svara
 • Tack för att jag fått följa dig i så många år. Ps. Hittade en oanvänd svart Femmeklänning i garderoben förra veckan. Kan låta som att jag är en slusk men har städat där ofta, den hade bara gömt sig ????♥️????

  Svara
 • Du har inspirerat mig under många år, fortsätt njut av livet ❤️

  Svara
 • Lycka till fina Hannah! Har verkligen älskat att läsa din blogg. Har läst vartenda inlägg sedan start även om jag inte kommenterat

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • All kärlek ❤️❤️
  Kommer sakna dina inlägg. ????

  Svara
 • Hej Hannah, jag började läsa din blogg när jag skulle flytta hem till Sverige med mina barn för över 10 år sedan. Vi har barn i samma ålder och jag kände ofta igen mig, du blev en extra vän som aldrig ställde jobbiga frågor. Jag vet inte varför jag aldrig har kommenterat men jag vill säga tack och önska dig all lycka! ☺️

  Svara
 • ❤️❤️❤️
  Kommer sakna dina inlägg!

  Svara
 • Svara
 • Tack du!!!
  Jag är en av dom som läst din blogg från början men kanske inte kommenterat så ofta !
  Stort tack för du delat med dig av visdom och vardag och fina bilder
  Stor kram Anna

  Svara
 • Kommer sakna din mysiga blogg.
  All lycka och kärlek till dig❤️

  Svara
 • All kärlek ❤️

  Svara
 • Kommer sakna dig och din blogg❤️ Du är så varm, klok, stark, ödmjuk, rolig och vacker. Alltid så mysigt att se glimtar av ditt liv. Du är så stark som roddar allt med hus och alla barn. Skilsmässan och flytt för att sen skapa trygghet för dig och dina barn och skaffa ett nytt jobb som passar dig perfekt. Önskar dig all lycka ❤️

  Svara
 • Kommer att sakna bloggen,tack för alla år du delat med dig av ditt liv

  Svara
 • Saknar dig redan!❤️
  Varmt tack för allt under alla år, för att du delat en liten del av livets glädje och sorg. Alltid funnits som en tröstande ängel, spridit ljus och kärlek. Tack!

  Önskar dig allt det bästa i livet, du är värd precis allt!!! Stor kram ❤️

  Svara
 • Hej ! Jag har läst sedan 2009 men aldrig skrivit en rad. Ville bara du ska veta att jag kommer sakna dina inlägg och att jag beundrar dig!! Tack för att vi fått följa med i ditt liv!! Många kramar

  Svara
 • Tack för alla dessa år! Kommer att sakna dina mysiga texter som var så härliga att läsa. ????

  Svara
 • Följt din blogg sedan du va gravid med Liv (jag va gravid samtidigt med min första son Charlie som föddes några dagar efter Liv). Tack för att du delat med dig o du gör helt rätt i att följa det som känns rätt för dig. Varit en jättebra blogg. Får nu kolla Insta istället????. ❤️❤️❤️

  Svara
 • Tack för den här tiden.
  Jag har väl ibland, som så många andra, skrivit saker och kanske ställt frågor om sånt man inte har med att göra, men avsiktligt elak är jag inte.
  Din blogg har varit fin och sammanhängande, inte en massa ”trams” och ”tjafs” som det är på många ställen.
  Lycka till med vad du än företar dig och tack för den här tiden.
  ❤️

  Svara
 • Tack för den tid du har bloggat, du kommer vara saknad ❤️

  Svara
 • Tack för den tid du har bloggat. Du kommer vara saknad ❤️

  Svara
 • Önskar dig allt gott för framtiden. Din blogg har varit absolut favorit. Bloggen har utstrålat en så god och innerlig ton som ger värme i hela kroppen, hela dagen. Saknaden blir stor❤all kärlek till dig och all lycka

  Svara
 • Har följt dig i många år men är en av de ”tysta”.
  Jag kommer helt uppriktig sakna dig och det fina sätt du skriver på. ❤️
  Önskar dig allt gott framöver. Bless

  Svara
 • Tack för en underbar blogg. Tycker jag känner dig efter alla år. Du var den första blogg som jag följde. Saknar dig , du fina kvinna som dessutom är kristen. Jag vill nu följa dig på instagram. Hoppas du godtar min förfrågan.

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Nu när ännu en utjatad och ansträng blogg avlutas /med massa vardagligt vanligt skräp/ så kanske ni som trånat här äntligen SKAFFAR er egna liv.

  Svara
 • Så otroligt barnsligt av dig, vad har du för liv då om du ändå är här o läser o skriver?!

  Svara
 • Människa jag läser ibland era tokiga kommentarer /ren underhållning/

  Svara
 • Bettan..va gör du här då?

  Svara
 • Svar ovan – ren underhållning att läsa iidiotiska simpla kommentarer /0 sociala medier annars/

  Svara
 • Men Bettan svarade ju människa….

  Svara
 • Du verkar ju tillräckligt intresserad för att gå in och scrolla bland 160+ kommentarer för att se om någon svarat dig ????

  Svara
 • Gumman om du förkovrar dig lite så kanske du begriper saker o ting…

  Svara
 • Bettan/Laila eller vad du nu önskar kalla dig, jag hoppas att du nu när du inte behöver spendera tid på Hannahs blogg börjar fundera mer på ditt eget. Bitterhet kan äta upp en. Prova att vara den person som du själv önskar att du möttes så ska du nog se att även du kan få nya vänner.

  Tack för en fin blogg Hannah!

  Svara
 • Vännen blanda inte olika personr med olika inlägg….för övrigt så ditt tokiga svar AVSPEGLAR bara ditt tokiga inre.
  Hälsar en ekonomiskt oberoend kvinna 55+ boende i lyx område i Stockholm.

  Svara
 • Lyx område ???? ????????????????

  Svara
 • Åh..kommer sakna bloggen ???? ha varit ett sant nöje att få följa dig???? ses på Instagram ???? all kärlek till dig & din familj..????

  Svara
 • Kan ej avstavning = otroligt obegåvad!!

  Svara
 • Åh, tack för allt du delat med dig av. Har varje morgon till frukost läst din blogg, något jag sett fram emot. Så ledsamt att du nu ska sluta skriva, men allt har sin tid ????‍♀️
  Nu får jag följa dig och ditt liv på insta istället. Än en gång Stort Tack för den här tiden ????♥️

  Svara
 • Snälla ge dig…lever du genom en vanlig bloggerska?

  Svara
 • Ja sej annat, hon är ju en vanlig bloggerska….inget skilt med Hanna

  Svara
 • Vad betyder ”sej annat” och ”skilt”?

  Svara
 • ♥️♥️♥️

  Svara
 • Tack för alla fina år! Har följt dig sedan du startade bloggen och det har varit en av favoritstunderna på dagen att kika in.
  Önskar dig allt gott!
  Kram

  Svara
 • Åh vad tråkigt och sorgligt. Men jag förstår, det måste vara roligt annars kan det kvitta. Jag fortsätter följa på IG… lycka till med allt! KRAM!

  Svara
 • Tack, fina Hannah för allt arbete du lagt ner med din fina blogg.
  Du är den enda jag troget följt genom åren.
  Hoppas jag istället får följa dig på Instagram.

  Stor kram C ❤️

  Svara
 • Tack för att du delat med dig genom åren! Du är fantastisk! ????

  Svara
 • Bästa Hannah !
  Jag har inte varit med från allra första början men länge ändå och som andra här kommer jag att sakna dig här på bloggen! Men jag förstår och är glad att du håller på så länge som du har gjort! ( Jag har inte Instagram eller något annat ! )
  Önskar dig och de dina allt gott !
  Miljoner tack för en trevlig blogg ! Framförallt stort TACK för att du berättar att du slutar med din blogg ! Allt för många slutar men utan att meddela det !
  Var rädd om dig !
  Många kramar från Anita

  Svara
 • kärlek <3 <3 <3

  Svara
 • Fina Hannah! Kommer sakna din blogg, den har känts varm, äkta, genuin, hjärtlig och väldigt unik! Inte många gånger jag kommenterat, men ändå ofta läst, känt igen mig och inspirerats av dina ord i din blogg!
  Förstår att du är trött på alla hemska kommentarer och vidriga nättroll och hoppas du ska få slippa det framöver!
  Lycka till!

  Svara
 • Tack för jag fått läsa din blogg!

  Svara
 • Tack för dessa år Hannah❤️ Kram Maria E

  Svara
 • Fina Hannah! Kommer att sakna dig här….verkligen!
  Vi hörs och ses på andra ställen!
  Kram, Carina (Matparlan)

  Svara
 • Tråkigt Hanna. Kommer att sakna dig och dina inlägg ❤ Förstår dock och som du säger: allt har sin tid. Tänk vad skönt att slippa läsa och förhålla sig till alla galna och elaka kommentarer! ????
  Allt gott, fina du ❤ Följer ju på Insta så mig blir du inte av med ????????

  Svara
 • Tack för de här åren Hannah! Du var nog den första blogg jag började följa, och en av få jag besökte regelbundet. Tycker du verkar vara en väldigt fin, snäll och ödmjuk person. Ta hand om dig! Varma kramar!

  Svara
 • Tack och lycka till!

  Svara
 • Tack och lycka till med nästa kapitel.

  Svara
 • Tack finaste Hanna för alla år jag har fått följa dig och din fina familj. Jag har följt dig sedan du bloggade på Mama tiden. ❤️
  Vill också lägga till din fantastiska mamma gympa video…???? följde dig då jag var gravid med min dotter samtidigt som du var med Vida ????
  Ta hand om dig och tack så mycket för allt❤️
  Kram, Magali

  Svara
 • Har följt dig i alla år, kommer att sakna din varma plats här på nätet.
  Önskar dig lycka till vidare <3

  Svara
 • Jag har läst din blogg i 10 år ❤️
  Jag kommer sakna dig ❤️
  All kärlek till dig ????

  Svara
 • Åh så fantastiskt fint skrivet! Tack för den här tiden och stort lycka till med allt vad livet har att bjuda på.

  Svara
 • Stort tack för jag fått följa dig o din fina varma inspirerande blogg ❤️ Kommer sakna den! Från en som aldrig kommenterat innan // Annika

  Svara
 • Tråkigt att du slutar blogga, men var sak har sin tid som det heter.

  Svara
 • Hej finaste Hanna! ????
  Kommer att sakna dig och dina kloka, varma inlägg! Massor med kramar och ett Stort Lycka till i framtiden!! ❤❤
  Kramar
  Therese

  Svara
 • Tack för att jag som oinbjuden gäst fått följa dig och de dina.
  Har blivit inspirerad av bloggen, gillat ditt inre av kärlek och positivitet.

  Kram och Lycka till Hannah!!

  Svara
 • Kommer vara saknad men följer dig redan på instagram så får följa dig där. All kärlek ❤️

  Svara
 • Ojjj va ledsen man blir. Har följt dig o syrran i många många år och tycker det e fantastiskt o läsa era blogg. Det du beskriver e såå rätt o förstår att du gör rätt beslut om att att sluta. Kan inte fatta hur man kan följa en blogg o skriva massa skit om den personen. Usschh vilket liv de måste ha för o va så elaka. Må bäst o du e underbar o tur e att man följer dig på insta. Kramar till dig o din fina familj ❤️????

  Svara
 • Via din blogg har jag fått en helt annan bild av dig än den media (ibland) förmedlat. Tv-serien du och din syster förstärkte bara den bilden av två härliga systrar med mycket humor och fina hjärtan.
  Önskar dig all lycka till i framtiden ????
  /Kristina

  Svara
 • Via din blogg har jag fått en helt annan bild av den media (ibland) förmedlat. TV-serien med din syster förstärkte den bilden av två härliga systrar med mycket humor, självdistans och stora hjärtan.
  Lycka till i framtiden ????

  Svara
 • Bästa Hanna,

  Tårarna rinner på mig när jag läser att du ska lägga ner din blogg. Tack för alla år som jag har fått följa dig i livets upp- och nedgångar. Varje kväll innan jag ska sova har jag gått in och kollat din blogg och du har varit som en extra vän även om vi aldrig träffats.

  Jag har tyvärr inte Instagram och skulle fastna med telefonen om jag började med det. Så detta är på något sätt ett farväl. Jag önskar dig och din fina familj allt gott i livet. Var rädd om dig Hanna. ”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu. Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du.”

  Stor KRAM till dig!

  Eva

  Svara
 • Så fint skrivet. Hela du känns fin. Kommer inför förbi Omnonat i november och säger hej. Tack för allting du har gett! Kram Linda från Gotland

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Leste bloggen din for første gang da du var høygravid med Liv, og har lest den jevnlig siden. Kommer til å savne oppdateringene dine her inne, men som du skriver; alt har sin tid. Ønsker deg alt godt, Hannah <3

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Så viktigt att följa sitt hjärta.
  Tack för alla år vi har fått vara en del av dig och ditt liv.
  Kram

  Svara
 • Tack för all rolig och inspirerande läsning ❤️????

  Svara
 • Tack för allt du delat med dig av här ❤️

  Svara
 • Hej Hannah! Det var tråkigt att läsa men precis som du skriver så handlar det här om dig och ditt liv och ingen annans. Jag har följt dig under många år både här och på Instagram, älskade klädmärket Femme. Jag har alltid uppskattat dina inlägg som du skriver. Du har skrivit på ett fint och ödmjukt sätt som har fått mig som läsare att känna att jag känner dig och det har jag uppskattat. Jag vill bara tacka dig för att jag fått följa dig och fått ”lära känna dig”, jag kommer fortsätta att följa dig på Instagram med samma glädje och värme som här på bloggen. Jag blir glad av att du gör det som känns rätt i hjärtat och som i detta falk sluta blogga men jag kommer verkligen sakna att gå in med jämna mellanrum och läsa, kan nig redan nu säga att jag kommer gå in lite då och då och kika till arkivet. Tack fina goa du för dessa år jag fått vara med här och all kärlek till dig! Vi ses vidare på Instagram. Ta hand om dig!????
  Kramar Elin

  Svara
 • Hej Hannah! Det var tråkigt att läsa men precis som du skriver så handlar det här om dig och ditt liv och ingen annans. Jag har följt dig under många år både här och på Instagram, älskade klädmärket Femme. Jag har alltid uppskattat dina inlägg som du skriver. Du har skrivit på ett fint och ödmjukt sätt som har fått mig som läsare att känna att jag känner dig och det har jag uppskattat. Jag vill bara tacka dig för att jag fått följa dig och fått ”lära känna dig”, jag kommer fortsätta att följa dig på Instagram med samma glädje och värme som här på bloggen. Jag blir glad av att du gör det som känns rätt i hjärtat och som i detta falk sluta blogga men jag kommer verkligen sakna att gå in med jämna mellanrum och läsa, kan nig redan nu säga att jag kommer gå in lite då och då och kika till arkivet. Tack fina goa du för dessa år jag fått vara med här och all kärlek till dig! Vi ses vidare på Instagram. Ta hand om dig!????
  Kramar Elin

  Svara
 • Jag har följt dig sen din första rad som bloggare och verkligen tyckt om din blogg. Jag tror att Instagram ”förstörde” bloggandet med sina korta filmer och texter och lätthet att tycka och tänka???? Det är ju fler och fler som slutar blogga och det är ju synd men vi ses ju på Insta????☀️

  Svara
 • Tack för de år av ditt liv som du har delat med dig av här på bloggen! Läser inte många bloggar men det har varit trevligt att kika in här och läsa det du skrivit, alla tankar, känslor mm. Tack????

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • All kärlek till dig & din fina familj ♥️
  Du är en fantastisk kvinna, glöm aldrig det ♥️

  Svara
 • Åh vad ledsen jag blir samtidigt som jag blir glad av att du visar att du är precis lika mänsklig som oss alla andra och att du står upp för dig själv och ditt liv. Har följt dig i flera år och dina inlägg har alltid varit uppskattade. Genom din ödmjukhet och ditt sätt att skriva till oss läsare känns det som att jag känner dig. Jag har även följt dig på Instagram länge och har mkt femme kläder i garderoben som jag tkr väldigt mkt om. Tack fina goa du för att du delat med dig av ditt liv till mig och att du fått mig att känna mig som en del i ditt liv. Kommer kännas väldigt konstigt att inte kunna gå in å läsa nya blogginlägg men jag kommer med glädje att fortsätta följa din vardag på Instagram och jag kan redan nu säga att jag kommergå in lite då och då här pch läsa på arkivet❤ All kärlek till dig!❣️
  Kramar Elin

  Svara
 • Tack för allt!
  All kärlek! ????

  Svara
 • Med full respekt för dig som person och din rätt till privatliv…..och dina egna val i livet ❤️❤️❤️

  Svara
 • Jag har läst din blogg sedan start, men alltid kommenterat..
  Tack för trevlig läsning!
  Kram

  Svara
 • Stort TAKK for mange fine år❤️ Det har vært så koselig å få følge deg (jeg tittade inn her første gang før du fikk Liv) All kärlek og masse lykke til framover❤️ Hilsen fra trofast fan i Norge

  Svara
 • Tack för att du delar med dig av glimtar av ditt liv. Jag tycker det har varit fint att läsa din blogg, du har alltid haft en fin ton i det du skriver.

  Ta hand om dig!

  Svara
 • Hoppas det är för din egen skull du slutar vet att du och din kärlek var oense om bloggen förr.
  Forsätt var självständig, du har bevisat att du klarar det. Du behöver ingen man som försörjer dig. Kärleken kommer och kommer acceptera dig precis som du är.

  Svara
 • Hanna. Har aldrig kommenterat en blogg tidigare… Nästan skämts för att jag läser bloggar (
  Ytliga jag) Jag är en 47-årig sjuksköterska och tvåbarnsmor som går igenom ett helsike nu. Du, finaste Hanna ger mig hopp och styrka. Glöm aldrig… Du är en vacker, stark, snäll och underbar människa… Inte alltid folk kan se det, Jag ser mycket osäkerhet bakom din vackra fasad! Men du skall veta och känna… vad än vissa människor säger, är det få som skulle klara det du gör. För mig finns ingen tvekan….. Du är den mest kärleksfulla och bästa mamman …. EVER…… Den viktigaste uppgiften i livet! Dina barn är så fina och lyckligt lottade…. Ta med dig det i hjärtat.

  Svara
 • Full respekt för ditt val men oj vad jag kommer sakna dig ????Önskar dig lycka med allt du förtar dig med iframtiden????Kram från en sjukling som du lyft dagen för många gånger

  Svara
 • Tack för allt❤️

  Svara
 • Fina Hannah ❤️ Jag kommer verkligen att sakna din blogg och få ta del av en liten, liten del av ditt liv. Du skriver alltid så fint och peppande. Tack tack tack för den här tiden. Jag önskar dig all lycka till i fortsättningen ❤️

  Svara
 • Tack Hannah! All kärlek till dig och din familj! ❤️

  Svara
 • Åh kommer sakna att läsa här! Har läst din blogg sporadiskt sedan… kanske faktiskt från början! Det har alltid varit en trevlig och trygg plats på nätet, ärlig, inte tillgjord, och alltid väldigt varma och relaterbara inlägg! Tack för allt och lycka till framåt i livet ❤️

  Svara
 • Tack för allt, kommer sakna att läsa dina ord! ❤️

  Svara
 • Det var synd men förstår dej till fullo. Kommer att sakna din blogg.

  Svara
 • Kommer sakna din blogg <3

  Svara
 • Jag tror att jag har läst i princip allt genom åren men kan inte minnas att jag nånsin kommenterat. Förrän nu. Tack och lycka till ????

  Svara
 • Tack fina du. Har följt dig många år och har alltid sett din blogg som så fin, verklig, varm och kärleksfull. Du har gett ljus i mörkret. Med det menar jag att när man haft det lite deppigt och tråkigt har jag alltid gått in här och läst och både känt igen mig i din härliga, familj och också blivit glad av det du delat med dig av.
  Tack vara dig har jag blivit uppmärksam på numret 777 ????.
  Ja allt har sin tid. Jag är mitt i livet med 4 barn och går precis igenom en skilsmässa. Jag har sökt mig mer inåt nu och att uppskatta småsaker. Det har också inneburit att läsa mindre bloggar och mer fokuserat på mitt egna liv.
  Tack för allt och jag önskar dig all lycka i framtiden. Som sagt allt har sin tid. Du är värdefull❤️❤️❤️❤️❤️kram Maja

  Svara
 • Åååhhh nej… ???? Har läst din blogg i nära tio år. Varje dag. En av få som jag fått ngn behållning av. Nu är du en av flera som lägger ned sina bloggar, snart tror jag inte jag har ngn kvar att följa. Som jag gillar alltså. Så trist, men visst är det nya tider. Bloggeran är över. Men det har varit roligt att följa dina steg. Önskar dig all lycka till framöver.

  Svara
 • Kommer sakna att läsa. All lycka och kärlek till dig och familjen❤️

  Svara
 • All kärlek till DIG! Har aldrig kommenterat bara haft äran att få smygkika in i ditt liv, först av nyfikenhet för att du är är snygg och cool o efter en tid för ditt stora hjärta. Jag kommer att sakna dig, men jag tycker att du gör helt rätt och tror att du kommer att känna sådan lättnad när det är över och livet är ditt igen!! Lycka till framåt!!

  Svara
 • Jag kommer sakna din blogg. Läst den flera gånger varje vecka under väldigt många år. Ta hand om dig!

  Svara
 • ????

  Svara
 • Har följt dig sedan starten. Kommer sakna dina inlägg, men förstår ditt beslut.
  Tack för att du delat med dig av ditt liv.

  Svara
 • Hannah ❤️ Min fina vän ❤️ Tack för 14 fantastiska år , och tack för alla fina samtal . Du kommer vara så saknad ???? nästan det första jag gjort när jag vaknat och klicka in hos dig ???? Stort lycka till med allt så hörs vi på Messenger eller på Insta / Kram Marita ????????

  Svara
 • Jag kommer också att sakna din fina och personliga blogg. Tack för att du har delat med dig och tagit dig tid att skriva! Jag har uppskattat det????. Kram

  Svara
 • Din blogg kommer att vara saknad av mig och många! Tack för allt du delat med dig❤️

  Svara
 • Tusen tack för allt du delat med dig av,har verkligen gillat din blogg, din trevliga ton, blivit inspirerad av dig.STORT lycka till med allt ! 🙂

  Svara
 • Har följt dig sedan dag 1 och kommer sakna att inte kunna kika in hos dig här! Samtidigt skäms jag att jag inte stöttat dig alla gånger folk spytt skit och varit elaka…..man har ju förstått på dina inlägg när trollen gått igång och då orkar man inte ens läsa. Du är en fin person och fantastisk mamma och jag önskar dig allt gott. Följer dig på Instagram och det är ju minst lika trevligt.
  Tack Hannah
  All Kärlek

  Svara
 • Hej goa Hannah
  Kommer sakna dig men tack för den här tiden
  Kram Ewa

  Svara
 • Tack för alla år du delat med dig! ????

  Svara
 • Tack för allt fina Hannah! ❤️

  Svara
 • All kärlek till dig! Kommer sakna din varma, trevliga blogg, men som du säger ”allt har sin tid”. Ta hand om dig och din fina familj! Kram

  Svara
 • Åh vad tråkigt:( kul o fått följa dig i alla år. lycka till med allt. kram

  Svara
 • Det är jag som säger Tack för att du har delat med dig under alla år❤️.Har följt dig sedan start och har känt att din sida har varit helt underbar att få följa. När mitt liv var som tuffast kunde jag gå in här och andas ut. Läsa och få vara någon annanstans en stund, för att orka min egen vardag. Min skitvardag vände, jag vågade lämna det jag levde i och börja om. Jag är idag omgift och mamma till 4 fantastiska barn????.
  Jag önskar dig all lycka i livet och hoppas att jag vågar ta mod till mig att säga ”hej” om jag möter dig och tala om hur mycket styrka du har gett mig (utan att veta om det).❤️
  Många kramar från mig, Charlotte????

  Svara
 • Tack för allt Hannah!! Jag har följt din blogg så länge den funnits…kommer bli tomt nu!
  Önskar dej allt gott!!! Matilda

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Åh vad jag kommer sakna din blogg till mitt morgonkaffe. Du skriver så fint och varmt! Läst din blogg i alla år och älskade era kläder från Femme. Men jag är glad att du finns kvar på instagram! Kram till dig fina Hannah

  Svara
 • Åhh vad jag kommer att sakna dej & dina inlägg! Ta hand om dej och din familj, all kärlek till er ❤️

  Svara
 • Jag kommer sakna din blogg..
  kramar i massor och tack för det du delat med dig av <3

  Svara
 • Har följt dig sedan början Tack för allt du delat med dig av och allt du gett!???????????? Kommer verkligen sakna din blogg.
  Kram

  Svara
 • Nej vad tråkigt. Har följt din blogg länge!
  Men allt har sin tid och förstår att man en dag känner att det är nog.
  Fint att du även skrev om Jesus nu, håller med dig – hoppas fler får möta honom. Välkomnar honom in i sina liv.
  Kram på dig, Gul välsigne dig och ha det så bra <3

  Svara
 • Tack för allt du delat med dig av genom åren❤️ Det mänskliga, känslosamma, framgång, motgång, allt som ingår i livet. Har följt bloggen på daglig basis i alla år men aldrig kommenterat. Har uppskattat den varma goda tonen! All cred för det. Du har fått en att känna sig mindre ensam i livets trassliga djungel med barn, separation, jobb, flytt. Du inspirerar och är lika mycket mysmorsa som professionell businesskvinna. Tack för hjärtlig läsning (kommer sakna) och stort lycka till framöver Hannah! ❤️

  Svara
 • Finaste bloggen❤️ Kram kram❤️

  Svara
 • Min kvällslektyr är din blogg. Kommer att sakna bloggen massor men förstår dig.
  Kram från en trogen läsare

  Svara
 • ❤️ Tack!

  Svara
 • Läst din blogg från och till i 14 år men aldrig kommenterat.
  Vill iallafall Tacka för en fin och trevlig blogg. Alltid känts så genuint och att inläggen är skrivna med värme och omsorg. Sen har du också inspirerat men snygga outfits och bra produkter ????

  Fortsätter följa dig på Instagram! ????

  Svara
 • TACK för att du varit DEN ENDA svenska bloggaren (jag hittat iaf) som inte använt svordomar i sin text!!
  Hjärtligt tack för den sortens FRISTAD det varit att landa här hos Dig!
  TACK för dina goa hälsningar, ibland i början av inläggen, ibland i avslutningen – fyllda av kärlek, hopp och omsorg!!
  Jag har upplevt dem fint personliga fastän de funnits på en blogg!
  Önskar Dig och de dina allt gott i framtiden!
  Kram i Kristus!

  Svara
 • Hannah, jag har läst din blogg sedan du startade men har aldrig (av någon konstig anledning) kommenterat. Tack för att du delat med dig av ditt liv. Jag kommer att sakna att kika in här. Var rädd om dig o ha det bäst ????

  Svara
 • Den bästa bloggen och du skriver alltid så fint. Din blogg är den enda som jag läser nu övriga har jag slutat med allt eftersom. Har följt dig genom alla år och kommer att sakna dig fina Hannah. Vill önska dig o din familj allt gott i livet och tack för allt du delat med dig av under alla år❤️

  Svara
 • Tack för din blogg och ditt fina tilltal till dina läsare. Hittade din blogg när jag själv hade en jobbig tid med relation/familjeliv och sedan fortsatt att läsa. Har inte heller kommenterat tidigare och vill bara skicka ett tack för en fin plats att få vara i. Önskar dig och fin familj allt gott❤️

  Svara
 • Fina Hannah <3
  Jag kommer att sakna dina texter. Önskar dig allt gott och vill tacka för alla år 🙂
  Kram från Bea

  Svara
 • Saknar redan ♥️

  Svara
 • Åh, jag som älskar din blogg! Har skalat ned mitt bloggläsande till endast två, din och Matplatsen, just för att era bloggar är så befriade från negativitet. Man känner sig lätt om hjärtat när man varit inne på din blogg. Tack för allt. Stor kram.

  Svara
 • Nej, vad tråkigt!
  Började följa dig när Vida var nyfödd, alltså för 10 år sen! Vart har tiden tagit vägen?????!
  Har ju trivts så bra ”här inne”! Du skriver så fint och varmt.
  Tack ska DU ha❤️!
  All lycka i framtiden och stor kram till dig ❤️!

  Svara
 • Men så tråkigt! Jag älskar att följa dig på bloggen, jag kan ju inte heller följa dig på Instagram av nån anledning. Men ha det så bra Hanna och jag hoppas du hittar ditt livs kärlek igen

  Svara
 • Tack Hannah för din fina blogg ❤️ Har varit roligt och mysigt att läsa den. Kommer att sakna den. Har ju läst varje dag.
  Tråkigt att du slutar……

  Svara
 • Tack för allt fina du! ❤️

  Svara
 • TACK för allt du delat med dig! ❤️
  Ta hand om dig o din familj!

  Svara
 • Tack! För en superfin och härlig blogg som jag följt i minst 10 år!

  All lycka till dig i framtiden ????

  Svara
 • Kommer sakna dig och dina blogginlägg ????trogen läsare sen start! Men det är ändå som du skriver hur lite man än vill det… Allt har ett slut! Tur man följer dig på Insta ???? . All kärlek och lycka önskar jag dig ????????

  Svara
 • Vilket otroligt fint avslutande inlägg. <3
  Och tack för den här tiden!

  Svara
 • Vill tacka dig Hannah för bästa bloggen. Du har delat med dig av ditt liv på ett generöst sätt och med så mycket värme. Det finns en värdighet hos dig som jag tycker mycket om. Jag kommer sakna dig så ♥️

  Jag har hängt här sedan start men aldrig skrivit någon kommentar. Jag har bara tagit emot vad du bjudit på utan att lämna avtryck, så det är hög tid nu.
  Ett stort och varmt tack Hannah, det har varit ett nöje att få följa dig. Önskar dig och din familj lycka och välgång ♥️
  G > ^ v

  Svara
 • Men oj vad ledsen jag blev nu. Följt dig sedan 2009, känns himla ledsamt men allt har sin tid som du skriver. Det allra viktigaste är hur du känner. Känns det här rätt då är det rätt. Tack för dessa år! Vi kommer nog alla läsare har dig i våra tankar. Speciellt jag som är inne varje dag och läser din blogg. Kommer sakna dig såå Hanna! Tack ❤❤

  Svara
 • Åh vad tråkigt! Har följt dig från början. Alltid gillat stämningen här inne. Ta hand om dig ju så ses vi på IG ❤️

  Svara
 • Kommer sakna dina fina inlägg, Hannah! Har alltid känt ett lugn av din blogg. De gånger du har ”satt ner foten” har du lyckats göra det med stil, medan många andra vräker ur sig div tillmälen.

  Ta hand om dig, finaste du ❤️

  Svara
 • Så sorgligt… Följde dig i många år ända från start, men de senaste åren har jag inte följt några bloggar alls. Har under det här året hittat tillbaka till din blogg och läst den när jag har haft en stund över, för att jag har gillat det du har delat med dig av. Tusen tack för alla skratt och gråt ???? Och för den underbara klädkollektionen (älskar fortfarande mina kläder!) ????
  Önskar dig all lycka i framtiden! Ses på IG ♥️
  Kramar

  Svara
 • Tack för att jag fått följa din fina blogg❤️
  Önskar dig all lycka i livet❤️
  Kram❤️

  Svara
 • Hej Hannah! Har troget läst din blogg sedan start och en av de finaste bloggarna jag vet ❤️ Du har verkligen hållit en god ton, det har varit en fröjd att komma in här och läsa. Kommer sakna bloggen men följer dig fortsättningsvis på Instagram. Lycka till med allt! All kärlek ????

  Svara
 • Kommer sakna din blogg❤️❤️Har följt dig sedan 2009-du har alltid varit real och haft en trevlig blogg! allt gott till dig-Guds välsignelse över dig och din familj????????❤️Linda

  Svara
 • Tack för detta fina forum genomsyrat av vänlighet och allt fint som du så generöst delat med dig av. Kommer verkligen sakna din blogg. Har varit här i flera år och kommenterat sparsamt, men alltid tyckt du varit en så fin själ och inspiratör. Du verkar så god och vacker inifrån och ut och jag förstår ditt beslut, samtidigt som jag hoppas att du inte tvekar komma tillbaka om du får lust igen. Vi är många som uppskattar dig. Allt gott till dig och dina nära och kära ❤️

  Svara
 • All kärlek till dig och dina nära ????

  Svara
 • Tack för allt❤️ Länken till Instagram leder till ’användaren finns inte’????

  Svara
 • Åh vad tråkigt! Jag har följt din blogg i många år och kommer verkligen sakna den. Kram och lycka till ❤️❤️❤️

  Svara
 • All kärlek till dig!❤️
  Kommer att sakna dig.❤️
  Bästa bloggen genom tiderna!❤️

  Svara
 • Oj så många år jag följt dig Hannah ❤️ Jag kommer verkligen sakna att höra från dig! Precis som du skriver så har bloggen funnits med under svindlande glädje och djupaste sorg. Som en trogen vän och jag har funnit stöd i den fina gemenskap du skapat. Fina Du! Jag önskar nu i efterhand att jag hade kommenterat och stöttat dig bättre. Har också märkt mer negativa kommentarer och krav på dig. Som vanligt respekterar man inte att det finns en människa med känslor bakom orden utan man vill endast få sin egen nyfikenhet stillad. Jag försöker lära barnen här hemma att det man inte gjort i verkliga livet ska man definitivt inte göra online.
  Jag kommer sakna dig….❤️
  All kärlek tillbaka till dig!!

  Svara
 • Tack för all Din tid här på bloggen och varmt lycka till framöver.❤️

  Svara
 • Så sorgligt att du ska sluta med bloggen, duär en mjuk och härlig människa. Älskat att läsa om dig , ta hand om dig och familjen ❤️

  Svara
 • Kommer sakna din blogg, men förstår det till 100 %. Sköt om dig! <3

  Svara
 • Fina Hannah!

  Har följt dig sen Mama, så det kommer kännas konstigt att inte kunna gå in här och läsa dina inlägg mer. Kommer sakna dig!

  Men förstår dig verkligen. Har senaste tiden tänkt; ” hur orkar hon fortsätta blogga” varje gång jag läst kommentarerna. Så sorgligt att folk sitter och skriver en massa otrevligheter till någon annan. Men var stolt över att du inte sänkt dig till den nivån.

  Jag önskar dig all lycka till vidare i livet!
  Kram

  Svara
 • Via din blogg har jag fått en helt annan bild av dig. TV-serien med dig och din syster förstärkte den bilden; två systrar med härlig humor, självdistans och stora hjärtan.
  Jag kommer sakna din blogg.
  All lycka till till dig och de dina i framtiden!

  Svara
 • Allt har sin tid ❤ Predikaren 3:1-8
  Gud välsigne dig Hannah ????????

  Svara
 • Åh, du kommer att vara saknad, men jag förstår också ditt beslut!
  Men, tack för alla år, och all lycka till dig Hannah och din fina familj!
  Varma Kramar!

  Svara
 • Du har ett unikt och familjärt sätt att beskriva ditt liv. Du är en förebild som kan rodda hela livspusslet själv! Tack för att du har delat med dig! Har alltid varit mysigt och inspirerande att läsa om ditt liv!

  Svara
 • Jag är en av dina trogna läsare under dessa 14 år! ❤️ Jag har varit dålig på att kommentera. Men följt dig med glädje och sann inspiration genom varje inlägg.
  Jag började följa dig som 16 åring och bodde hemma och nu är jag gift och har 3st egna barn. ????
  Du är unik Hanna och de behövs fler av sånna som dig, som sprider värme och kärlek och bjuder på bra humor ????
  Jag önskar dig allt gott. Saknar dig och dina inlägg redan. All kärlek! ❤️❤️

  Svara
 • Tack för att vi fått följa dig alla dessa år Hannah! Önskar dig all kärlek och allt gott i livet. Kommer sakna dig här. Många kramar ????

  Svara
 • Tack för alla dessa år Hannah! Önskar dig all kärlek och allt gott i livet. Kommer sakna dig här. Många kramar ????

  Svara
 • Till HANNA!
  Jag vill berömma dig för din integritet att hålla fast vid att vi behöver mer kärlek och inte hat! Du har gjort många människors liv bättre genom att förmedla den bilden. En stor eloge till dig och LYCKA till med allt du företar dig i framtiden!

  Svara
 • Åh vad tråkigt???? började läsa när ni bodde i hus i Thailand och har sen dess läst allt♥️ Min dotter och Liv är lika gamla men Liv fyller typ 1 vecka innan så har alltid fått tips och idéer på kalas och firande????????????
  Många filmer som du tipsat om som vi kollat och jag kom ihåg mina första Ldir (skorna) som jag köpte för att jag såg dom på dig och använder än i dag????
  Tack för allt och lycka till med livet! Kommer sakna dig!
  Har tyvärr inte instagram???? men kanske får skaffa det nu då????
  All kärlek♥️

  Svara
 • Vad tråkigt ???? Jag har läst i många år och tyckt om att få en glimt i ditt vanliga men ändå ovanliga liv jämfört med oss som jobbar på Ica eller myndighet ☺️ Känner igen mig mycket i det här med att känna oro och ha katastroftankar, det har varit tröstande att veta att fler lider av samma sak.
  Tack för att vi fått läsa ????

  Svara
 • Tack för allt du bjudit på. Började läsa när Liv föddes.. Lycka till med allt ❤️

  Svara
 • Jag har följt dig och din syster under många år men sällan kommenterat. Jag beklagar allt hat, alla hot och all avundsjuka som ni båda har fått, och får, utstå. Jag har alltid tänkt att det inte kan vara riktiga människor bakom alla hat-kommentarer utan att det är trollfabrikerna och spökkommentatorerna som är i farten. Och det finns ju faktiskt folk som får betalt för att sitta och skriva skit och hat på internet dagarna och nätterna i ända – särskilt skit, hat och hot till/mot/om kvinnor och feminister.

  Så tack för allt, underbara, fina Hannah och för att du har bloggat på ett professionellt och värdigt sätt under alla dessa år och gett oss en liten inblick i ditt liv i med- och motgång. Jag önskar dig och hela din familj, från botten av mitt hjärta, bara gott i framtiden (särskilt Magdalena som mitt hjärta ömmar lite extra för). Du kommer att vara saknad av många.
  All kärlek och all lycka till i framtiden! <3

  Svara
 • Kommer sakna din blogg men förstår ditt beslut. Tack för att jag fått följa dig ❤️????

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Tack för fin blogg❤❤❤❤

  Svara
 • Åh jag har varit med och läst din blogg från början och jag kommer sakna att läsa dina små texter varje morgon innan jag gått till jobbet men förstår dig. Tycker att det är trist att dom flesta slutat att blogga men allt har väl sin tid och förstår ju att det är otroligt tufft att behöva ta alla sjuka nättroll som inte förstår hur mycket dom förstör, lyft och sprid glädje istället för skit.
  Ta hand om dig!❤️

  Svara
 • Vad jag kommer att sakna din härliga och fina blogg! Jag har följt dig i så många år att jag knappt minns ????. Lycka till framöver ????

  Svara
 • Tack för allt Hannah❤️ Jag har mött dig några ggr under åren och du är otroligt genuin och fin. Jag handlade såklart av ditt klädmärke och älska det. Har nog följt dig ett bra tag. Men kommer hänga med på Insta såklart. Tack igen❤️

  Svara
 • Åh vad jag kommer sakna din blogg. Läser den varje dag. Älskade femme c har fortfarande kvar min svarta klänning. Favorit ännu!! Alla tips från Spanien då vi också har boende här???? Lycka till o stor kram

  Svara
 • Jag har uppskattat att följa dig genom åren. Lycka till med allt Hannah!
  Kramar från Anette❤️

  Svara
 • Tack för allt som du delat av dig av. En sån mysig blogg med hjärta i.
  Följer fortfarande många av de bloggare som startade hos er. Och de har också den härliga familjära känslan.
  Följ ditt hjärta och gör det som känns bra för dig. ❤️❤️❤️

  Svara
 • Jag är 31 år idag och har varit med sen starten! Wow det är länge!

  Stor kram till dig!

  Svara
 • TACK för den här tiden och TACK snälla, underbara vackra fina Hannah för att du trodde på mig och gav mig chansen att blogga hos er på Femme. Så tacksam för den erfarenheten och alla roliga galna grejer jag fick uppleva med er.

  Lycka till med allt. Våra vägar kommer korsas igen en dag ????????❤️

  Kramar i massor,
  den galna finska tokan, surfwannabie
  Marica

  Svara
 • Tack för att du delat med dig ❤️ Du har varit en fin nätvän ❤️

  Svara
 • Den enda bloggen jag har läst de sista åren, kommer sakna den♥️????
  Lycka till med allt♥️
  Kram

  Svara
 • Åh, kommer sakna din blogg♥️ Men jag följer dig på insta och där ger du mig lika mycket kärlek som du gett mig i bloggen. Har alltid älskat och gått in och läst dina inlägg. Det kommer bli tomt, men all lycka till dig i framtiden. Vi hörs och ses på insta♥️♥️

  Svara
 • Tack för allt ”sällskap” genom åren. Kommer att sakna bloggen men förstår.

  Svara
 • Åh, kommer sakna din blogg♥️ Älskar att gå in och läsa dina inlägg. Men jag vet att du kommer fortsätta att sprida kärlek och glädje på Instagram. Så vi ses och hörs där???? Tack för allt du ger♥️♥️

  Svara
 • Allt gott till dig Hannah, kommer sakna att lösa din blogg❤️

  Svara
 • Svara
 • ❤️❤️❤️????????

  Svara
 • Fina Hannah❤️
  Det har varit så mysigt att ”titta in” till dig dessa 14 år, har haft förmånen att träffa dig ett par gånger bla på Börsen när vi satt vid er och snälla Peter bjöd mig oss på champagne❤️
  Såg bilderna på insta när du och Liv var på Lady Gaga och min första tanke var att hon blivit så stor kommer ihåg blogginlägget när hon föddes????????
  Önskar dig allt gott❤️

  Svara
 • Fina Hannah! All kärlek och lycka till dig! Du verkar vara en fantastisk kvinna , mamma och vän. Fortsätt följ ditt hjärta . Alla kärlek //Jennie

  Svara
 • Stort lycka till i livet Hannah!

  Svara
 • Åh vad jag kommer sakna din blogg. Men tusen tack för allt du delat med dig av alla dessa åren. ❤️
  Har följt dig sedan starten och dina ord här har på något konstigt sätt betytt mycket. Även om du inte har en aning om vem jag är så har inblicken i ditt liv och att få läsa om dina tankar många gånger gjort att jag har känt mig mindre ensam i vissa stunder när jag har känt mig otroligt ensam. Du har ibland varit som en kontakt med världen när jag själv mest velat stoppa huvudet i sanden och dra täcket över huvudet.
  All kärlek till dig och dina nära och kära ❤️

  Svara
 • Åh vad jag kommer sakna din blogg och dina inlägg!!! Precis som du skriver så har det varit få hatiska kommentarer och det har varit så skönt att kunna få läsa utan att hatet lyser igenom.
  Du kommer bli saknad!! Följer dig på Instagram och det kommer jag fortsätta med. All kärlek till dig, Hannah!

  Kram Malin

  Svara
 • All kärlek till dig Hanna!! En fantastisk person är du och en förebild. Stort Lycka till med allt du tar dig för.
  Kramar C

  Svara
 • Hej Hannah.
  Jag har också följt dej sen du började blogga. Jag har varit glad tillsammans med dej, men också varit ledsen med dej. Minns en gång när du svarade på min kommentar, jag blev sååå stolt och glad att du svarade just mej.
  Jag följer också dej på instagram, gjort det länge.
  Tack för att du delat med dej. Jag önskar dej allt gott o väl för både dej och dina barn.
  Guds varma rika välsignelser över dej.
  Anette

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Kram och var rädd om dig! ❤️

  Svara
 • Åh så fint skrivet som alltid!! Du har verkligen hållit din blogg på det viset du ville förmedla! Det ska du vara stolt över! Verkligen ❤️

  Svara
 • Fina Hanna!
  Har varit så roligt att få följa din resa. Kommer sakna din blogg. Men förstår dig!
  Jag råkade radera min blogg, och 15 år av skrivande försvann. Så sorgligt!
  Önskar dig all lycka och kärlek i framtiden. Vi ”ses” på instagram. Kram Evelina

  Svara
 • Kommer sakna din blogg, den har varit mysig och varm❤. Du verkar genuint snäll och man förstår att du många gånger kämpat med livet

  Svara
 • Tack för alla år med bloggen ????. Det har verkligen varit en feelgood blogg med allt från glitter o glamour till vardagens bekymmer. Självklart är jag med dig på Instagram!!!

  Svara
 • Tack för alla dessa år, ta hand om dig. <3

  Svara
 • ♥️♥️♥️

  Svara
 • Tack för att du har delat med dig Hannah! ❤️ Kommer verkligen att sakna din blogg! Önskar dig all lycka och kärlek. ????

  Svara
 • Jag kommer också att sakna din blogg, härliga inlägg om allt och inget! Följer dig redan på instagram så skall bli mysigt att följa dig där; all kärlek <3

  Svara
 • Är dålig på att kommentera men har alltid läst din blogg från början och är så ledsen att du slutar❤️????Men förstår dig till fullo❤️Njut av livet och så syns vi på Insta????

  Svara
 • Kommer sakna dig!! Har känts som en nära vän❤️

  Svara
 • Tack för din underbara blogg som jag har följt i så många år ????.Kommer att sakna din blogg. All kärlek till dig och din familj ❤️.

  Svara
 • Hej!
  Jag har full förståelse att det tar mycket tid att skriva blogginlägg, och du har ju bloggat i många år nu. Det är ju så många andra bloggare som har stängt sina bloggar.
  Du har varit mycket målmedveten och uthållig❤️
  Allt har sin tid, och det öppnar sig nya dörrar, när en dörr stängs.
  Ha en fortsatt fin sommar☀️

  Svara
 • Tack för den här tiden Hannah, jag har verkligen tyckt jätte mycket om att läsa din blogg och att få ta del av ditt och din familjs liv. All kärlek och lycka till dig fina du ❤
  Kram

  Svara
 • All kärlek till dig!!

  Svara
 • Tack Hannah för alla fina bloggår, jag har älskat din blogg och kommer att sakna den! Kramar till dig
  Jag vill skapa lite förståelse för t ex Linda Skugge. Jag håller helt med dig att det är fel att du och andra ska behöva ta den sortens påhopp, helt fel! Men jag har förstått att journalister, kanske särskilt unga och oerfarna, många gånger har varit tvungna att leverera det cheferna begär. Det som skapar sensation. Annars får man kanske inte behålla jobbet. Jag tror inte Linda Skugge var mer än en kugge i hjulet för att skapa en högre vinst till tidningen. Det är oetiskt tycker jag, men det är inte alls bara den enskilda journalistens fel.

  Svara
 • Linda Skugge var rätt ung själv så jag tror inte att hon menade något personligt det hon skrev. Utan det är Hannah som tog det personligt och kallade ifrågasättande och kritiken som ”hat”. Så här många år efter så borde man väl ha kommit över det och ha lite förståelse för Linda Skugge. Linda Skugge är en bra kvinna, mamma och författare etc.

  Svara
 • Tack för fin blogg Hannah! Lycka till! ❤️

  Svara
 • Fina fina Hanna!
  Jag har följt dig sedan din bloggstart. Alltid så rar, fin med humor!
  Kommer att sakna att gå in och läsa!
  All kärlek till dig med allt du tar dig för!

  Svara
 • Fina fina Hannah! Klart jag förstår dig, du ska göra det som känns rätt för dig. Vi känner inte varandra men då och då varit in. Jag brukar inte kommentera ofta men reagerade så kraftigt på något otrevligt som skrivits och blev i själen så ledsen på mänskligheten. Jag skrev åt dig från hjärtat som medmänniska, kvinna och kände mig som en lejoninna som ville lyfta och ge dig kärlek o uppmuntran och se bortom allt. Vilket jag förstår att du gör ( kloka kvinna). Men att stå i rampljuset och bli bedömd av självutnämnda kritiker kan inte vara lätt. Du är vacker, varm och med din positiva personlighet en fin förebild. Den gången skrev du tillbaka till mig och tackade för att jag träffade dig i hjärteroten med värme och jag hade ett privat meddelande. Det värmde mig Hannah ????????❤️ Skickar all kärlek till dig och de dina.❤️

  Svara
 • Tack Hannah för alla fina bloggår, jag har älskat din blogg och kommer att sakna den! Jag vill skapa lite förståelse för t ex Linda Skugge, även om jag helt håller med dig att ingen ska behöva utstå sådana påhopp. Jag har förstått att journalister, kanske särskilt unga, ofta har behövt skriva det som deras chefer begär. Det som skapar sensation. Allt för att ge större vinst till tidningen. Det är oetiskt tycker jag, men jag tror Linda Skugge baar var en kugge i hjulet. Om hon och många andra journalister inte skriver det som önskas uppifrån, så kan de förlora jobbet.

  Svara
 • Tack Hannah för alla fina bloggår. Jag har älskat din blogg och kommer att sakna den! Jag vill skapa lite förståelse för Linda Skugge och andra unga journalister. Även om jag håller med om att det är helt fel och oetiskt. De har ofta bara varit en kugge i hjulet där deras chefer bestämt vad de ska skriva om. Gärna något som skapar sensation, för att öka vinsten till tidningen. Den enskilda journalisten kan inte styra så mycket. Har de inte gjort det som begärts uppifrån, så finns risken att förlora jobbet.

  Svara
 • Svara
 • Tack till dig! ????????????

  Svara
 • Hejdå!
  Hannahs fina trevliga blogg. Du har skrivit så fint och inspirerande under alla år. Och delat med dig av ditt liv. Tack för allt! Jag är en sådan medelålders kvinna som bara skrivit fina saker. Och jag beklagar verkligen de elakingar som inte varit snälla vi mot dig hoppas det runnit av dig snabbt.kram Ann

  Svara
 • Tack fina du för dessa år❤️

  Svara
 • Tusen tack för en trevlig blogg som jag har läst i många år! Du verkar vara en otroligt vänlig person och en fantastisk mamma! Det är svårt att förstå att det finns så otrevliga människor i världen! De måste vara olyckliga i sina egna liv men det rättfärdigar inte att ”näthata” andra! Jag önskar dig och din familj allt gott i framtiden från en mormor ❤️

  Svara
 • ❤️ Tack själv, tur att jag har dig kvar på insta ????????

  Svara
 • Tack Hannah för dessa år och allt du delat med dig av de har hjälpt mig i mitt liv . Men mig blir du inte av med jag finns kvar hos dig via Instagram
  Ha en super härlig sommar stor kram

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • All kärlek till dig Hannah❤️
  Tack för en fin och ärlig blogg som jag kommer sakna jättemycket❤️❤️

  Svara
 • Kommer sakna dig massor????

  Svara
 • Tack för dessa åren????Har följt dig sedan starten på mama! Varm kram????

  Svara
 • Tack för allt! Jag kommer sakna att gå in och läsa din blogg.
  Kram!

  Svara
 • Tack för inspiration och glädje du förmedlat här! Lycka till med allt!

  Svara
 • Tack för tiden ❤️ förstår dig, ha det så bra kollar på instagram!

  Svara
 • Fina, fina Hannah. Tack för alla roliga,fina och hjärtliga inlägg. Tack för alla år av skratt och ibland gråt. Tack för en härlig bloggträff för många år sedan. Lycka till med allt framöver. Ta hand om dig. Du är värdefull. All kärlek. Kram

  Svara
 • Kommer sakna din blogg. Fortsätt vara den du är, du verkar vara en rolig och genuin person med fötterna på jorden. Fler borde vara som du!
  Kram ????

  Svara
 • Tack Hannah för allt du delat med oss. Det är precis som du skriver, det har alltid varit en härlig och varm ton i din blogg! Tack tack tack för allt. Jag kommer sakna dina inlägg men fortsätter att följa dig på insta. Lycka till med aaaallt i livet!
  All kärlek <3
  /Charlotte

  Svara
 • ❤️ lycka till i livet Hannah!

  Svara
 • Åh, kommer att sakna din fina blogg! Tack för allt du delat! ????

  Svara
 • Tack Hannah för den här tiden!
  Har läst din blogg många många år men aldrig kommenterat tror jag. Kommer kännas lite tomt men det är bra att du följer ditt hjärta.
  Allt gott till dig.
  Kram

  Svara
 • All kärlek ???? till dig från mig i Alingsås

  Svara
 • Va ledsen jag blev ☹️

  Svara
 • Tack för alla fina år ❤️

  Svara
 • Tack för alla fina år som jag har fått följa dig ❤️

  Svara
 • Lycka till med livet❣️ Följer dig gärna på instagram! Kram???? / Monica

  Svara
 • All kärlek till dig o dina egna ????
  Du inspirerar ✨

  Svara
 • Jag har läst din blogg i många år men aldrig kommenterat förut. Lite tråkigt att du slutar blogga men jag förstår dig. Ha det så gott. PS. Jag kommer följa dig på din Insta. All kärlek ????

  Svara
 • Tack för din trevliga blogg, jag kommer att sakna den!
  Sköt om dig!
  Kram Ulrika

  Svara
 • Åh vad tråkig att du slutar blogga. Önskar dig bara det bästa.❤️

  Svara
 • Tack för allt, kommer sakna dig.

  Svara
 • Kommer sakna din härliga och ärliga blogg! Men förstår ditt val. Underbara bilder på familjen och kan sakna klädmärket Femme – har några guldkorn i garderoben som jag älskar! Lycka till med allt fina du och jag hänger med dig på din fortsatta resa på instagram.
  Kram Marie

  Svara
 • Så ledsamt att läsa, men så rätt och förståeligt. Så fint sista inlägg, och jag har följt dig nästan ända från början. Kommenterat ibland, men inte så ofta som vissa andra stammisar ????
  Är 33 år idag, så från tidigare 20-årsåldern har jag läst om dig och ditt liv! Fastnade för ditt sätt att skriva, att vara, alltid verkat så genuin. Följt dig genom dina sista 2 graviditeter, och jag har själv genomgått 3 sedan dess. Genom din skilsmässa, jag har själv genomgått en sedan dess..genom vad du nu verkar hittat igen: kärlek. Det har jag med hunnit göra, mitt livs kärlek, så där drömmigt man inte trodde nånsin fanns ????

  Önskar dig all lycka och kärlek, kommer fortsätta följa dig på Instagram.
  Tycker du är och varit en stor förebild på nätet genom ditt sätt att vara. Fortsätt så!

  Stor kram från Lina ❤️

  Svara
 • Du är det vackraste som finns insida ut. Aldrig varit med om en finare och mer varmhjärtad människa. Tack ❤️

  Svara
 • Har nog läst bloggen under alla år du skrivit, tack! och fortsätter följa dig på insta ????????????????

  Svara
 • ❤️ tack!

  Svara
 • Jag har nog läst bloggen nästan helt från starten, tack! ???????? Fortsätter följa på insta istället ????????

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • All kärlek till dig och tack för att du har bjudit in oss i ditt liv. Jag har följt dig i 12 år på bloggen, kommer sakna dig här men fortsätter följa dig på insta.????????????????
  Kram till dig o din fina familj ????

  Svara
 • Lycka till i ditt fortsatta liv!
  Stå på dig, var modig och våga säga nej. Det kan du 😉
  Var inte någons följeslagare, var din egen för det är ditt liv som du lever där du är huvudrollsinnehavaren. Låt ingen annan ta den rollen.
  Alla ramlar ibland men det gäller att resa sig upp och gå vidare.
  Gå alltid framåt, inte bakåt. Det är framtiden som du ska gå mot inte historien.
  Du kan mer och klarar av mer än vad du tror! Därför ska du alltid pröva. Var inte rädd. Rädsla skapar inte framgång, den hindrar dig från att bli ditt sanna jag.
  Kram Anna

  Svara
 • Hej Hanna,
  Har följt dig varje dag sedan du började blogga på Mama. Tror dock inte att jag har kommenterat någon gång.
  Vill därför göra en första och sista kommentar nu. 😉
  Måste erkänna att jag tyvärr hade en bild av dig som ”bimbo”, helt utan något som helst belägg för detta. Tidig 80-talist som lyssnade på din och Magdalenas musik. Troligtvis avundsjuk på att ni både var snygga och begåvade….
  När du började blogga var det först av ren nyfikenhet på dig men din blogg blev snabbt min favorit och tillsammans med Matplatsen har jag följt er slaviskt. Med värme och skämselkudde för den felaktiga ”bild” jag haft av dig.
  Stort tack för alla år och allt du bjudit på. <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vill bara skriva till dig igen vilken fantastiskt kvinna och mamma du är! ❤️Du är en så inspirerande och varm och fin människa! ⭐️ Hoppas lyckan för alltid kommer vara med dig och din familj! Jag kommer sakna dig och att läsa om ditt liv och om dina fina barn. ❤️ Ta hand om dig och må så gott! All kärlek/J.

  Svara
 • ♥️

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • ❤️????

  Svara
 • TACK HANNAH <3
  Började läsa din blogg när jag var 13 år, är idag 27. Du är en stor förebild för mig och har hjälpt mig så otroligt mycket under alla dessa år. Jag kände en likhet med dig även fast jag bara var ett barn.
  Skulle kunna skriva massor. Tack älskade du för alla dessa år <3

  Svara
 • ❤❤❤❤❤

  Svara
 • Åh ❣️! Lycka till i livet och tack för allt du har delat med dig – det har både varit fint och personligt ❣️ Synd att du slutar – du är en klar inspirationskälla ????

  Svara
 • Kommer verkligen att sakna din oerhört fina, trevliga, positiva och inspirerande blogg! Varit en fröjd att kunnat kika in här och fått tagit del av din fina personlighet, omtänksamhet, genuina värme och kärlek till din familj, nära och kära ❤️.
  Allt gott önskar jag dig och din familj! ❤️

  Svara
 • Håller med alla här att du verkar vara en älva med ditt bihang ????Du och vida , Peter och Liv i utseende…Önskar er alla ett gott liv❤️

  Svara
 • Tack! ❤️

  Svara
 • Så fint. All kärlek till dig.

  Svara
 • Kommer sakna din fina blogg.
  Ta hand om dig och din fina familj.
  Kram

  Svara
 • Åh Hanna.. Vad jag kommer sakna din blogg! Det är verkligen med tårar i ögonen jag läser ditt sista inlägg. Jag har följt dig enda sen du startade. Jag var då 16 år och bodde hemma, idag har jag själv 3 barn och är nygift! Du har varit en sån inspiration och vägvisare genom dessa år. Den värme och kärlek som du sänder ut är unik. Det finns för få av sånna som dig idag..
  All lycka till och kärlek till dig kära kära Hannah. Du kommer verkligen vara saknad!
  Ta hand om dig. Kram Hanna ????????

  Svara
 • Hej Hannah, fick se att du skulle sluta blogga och det är något jag missat du gjort. Trots att du varit den kvinna jag mest ”drömt” om i mitt liv. Ja jag växte upp med dig, är 53 nu, och alltid känt du är nog den kvinna jag mest av alla blivit förälskad i. Speciellt i ditt otroligt söta ansikte.
  Jag antar du fortfarande lägger ut bilder på Instagram för där har jag sett dig emellanåt.
  Vänliga hälsningar
  Göran Adolfsson

  Svara
 • TACK själv Hannah för dina fina inlägg och att Du delat med dig!
  Varma kramar
  Lena

  Svara
 • All kärlek rätt tillbaks, vackra fina DU.
  Kram!!! ❤️????

  Svara
 • All kärlek till DIG ❤️ Stor kram

  Svara
 • Fina Hannah ❤

  Svara
 • Kommer sakna dej o din blogg ♥️ Allt gott i framtiden till dig o din familj ♥️

  Svara
 • Har läst med nöje och kärlek många gånger hos dig men väldigt sällan lämnat ett spår efter mig. Tack för allt du bjudit mig på och det alltid varit en trevlig ton i dina texter. Nu följer jag dig på Instagram och önskar dig all lycka till.
  Med kärlek Jenny❤️

  Svara
 • Tack för allt du delat med dig av ❤️

  Svara
 • Tack för alla fina ord som du är så duktig på att formulera och fina bilder på endel av ditt liv. All kärlek ❤️

  Svara
 • Tack❤️

  Svara
 • Jag har varit med och följt dig hela vägen.
  Det har varit som en lång verklighetsbaserad bok med både motgångar och medgångar, glädje, sorg, besvikelse , hopp och allt där i mellan.
  Ett TACK från mig är på långa vägar inte ett ord som räcker till här.
  Men Ändå, TACK Hannah.
  TACK för allt du har delat genom alla år .
  Och all kärlek till dig på din vidare resa i livet.

  Svara
 • Såååå tråkigt utan dig o bloggen ,saknar dig ???? ❤️❤️❤️Förstår ditt val o önskar dig o familjen all lycka o kärlek… du är lika vacker på insidan som utsidan ????????????din blogg var den absolut bästa av alla!! ????Tack för att vi fått dela din vardag så många år❤️❤️

  Svara
 • ♥️
  hörde en intervju med Williams pappa i samband med första året av IDOL
  En av frågorna var vilken person som väckte stor beundran och var hans förebild
  Svaret var Hannah Graaf
  Visste inte vem du var men sökte på internet och sedan dess har jag läst din dagbok ????
  Din omtanke fina och kloka ord har varit en del i min vardag och jag kommer att sakna dig
  Kram och varmt Tack finaste Hannah med familj och vänner som fått mig att vara delaktig som vän fast på ett annat sätt
  ????????????♥️

  Svara
 • Jag kommer verkligen sakna din blogg som jag följt i många år. Det känns som man lärt känna dig och din fina familj. Har alltid gillat sättet du skriver på. Lycka till med allt framöver!

  Svara
 • Du är en så ovanligt vacker pärla Hannah. ❤️

  Anna Bananen

  Svara
 • Tack för alla fina blogginlägg under alla dessa år. Du kommer vara så saknad. Önskar dig all lycka framöver????

  Svara
 • Åh! Det har fantastiskt att få följa dig och din familj under så många år. Och jag älskade Femme kläderna. Favoriterna är fortfarande kvar i garderoben. Stort tack för allt! Kommer att sakna bloggen. Önskar dig allt gott framöver.

  Svara
 • Tack för en så fin blogg, den bästa❣️

  Svara
 • Tack för en fin blogg, den bästa❣️Kommer sakna den, så jag kikar in på ig. ????

  Svara
 • Hej fina Hannah! Förstår att allt måste ha ett slut. Tack för att du delat med dig och tack för alla härliga träffar. Var med både i Ullared, mellon och event. Glömmer aldrig när du ringde och sa att jag var en av de som fick följa med. hannaprutt 🙂
  Så kul jag haft med dig, Peter och Malmögänget. Fina minnen och skratt.
  Ta hand om dig.
  Kram!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Förstår att allt måste ha ett slut. Tack för att du delat med dig och tack för alla härliga träffar. Var med både i Ullared, mellon och event. Glömmer aldrig när du ringde och sa att jag var en av de som fick följa med. hannaprutt 🙂
  Så kul jag haft med dig, Peter och Malmögänget. Fina minnen och skratt.
  Ta hand om dig.
  Kram!

  Svara
 • All kärlek till dig Hannah! Ta hand om dig själv och dina nära. Har varit så roligt att följa dig och finna värme på bloggen. Lycka till med allt i ditt liv❤

  Svara
 • Åhh du kommer vara så saknad min vän! Din blogg var så mysig o en paus i vardagen som jag tror många kommer sakna!! Du lyste upp vardagen för många????❤️

  Svara
 • Var sak sin tid❤️. Tack för en fin blogg och lycka till med det fortsatta livet!
  Kram

  Svara
 • Har alltid gillat att gå in och läsa din blogg ❤
  Du är grym❤

  Svara
 • All lycka till dig ❤️. Fortsätter följa dig på insta. ❤️

  Svara
 • Åh det blir tomt utan din fina blogg! Har varit trogen läsare nästan från början. Dock inte kommenterat så mycket…???? Men du har haft en sån fin och god ton i din blogg. Önskar dig all lycka med familj, hälsa och kärlek. Livet! ❤️ Blir tomt utan dig, men följer dig självklart på insta!
  Tack för att DU finns! ????

  Svara
 • Kommer sakna dig????
  All kärlek till dig och dina fina barn ❤️

  Svara
 • Med Jesus och kärlek i hjärtat så klarar man det mesta, lycka till i framtiden! ????❤️

  Svara
 • Underbara du! Så mycket kul bi haft genom åren. Och så mycket du bjudit på dig själv, av ren ärlig kärlek. Fått mycket skit av knäppa följare, helt makalöst att du orkat. Jag önskar dig all lycka, det är du värd! Du är en av de finaste personerna jag känner. Ta hand om dig. Kärlek ❤❤❤ Om du någon gång kommer förbi Malmö eller Lund, så vet du att du kan ringa. Puss???????? Marita Larenhjelm

  Svara
 • Åh men tack fina du för allt vi gått igenom, jag har följt dig i 13 år kom jag fram till, wow, och har skrattat och gråtit med dig. Håller koll på dig på Insta framöver<3
  Allt gott, kraam Susanne

  Svara
 • Vad synd! Kommer sakna dig, men förstår.
  Tack för alla år <3

  Svara
 • Tack för att jag fått följa dig. Kommer att sakna din blogg. Lycka till i livet.
  Kram ❤️

  Svara
 • Så tråkigt, kommer att sakna din fina blogg ❤

  Svara
 • Jag tycker din fina personlighet har kommit fram här på bloggen och jag har gillat den!

  Tack för allt

  Lycka till med Allt,

  kommer sakna dina godhjärtade ton här

  Svara
 • Tack för allt men ffa för SVULLORÖRA ♥️♥️♥️♥️♥️????

  Svara
 • Tack för allt men ffa för SVULLORÖRA ????????????♥️

  Svara
 • Kommer att sakna din blogg. All kärlek ❤️

  Svara
 • Tack för all kärlek som du öppnat upp för världen Du vackraste

  Svara
 • Tack för fin blogg Hannah! Lycka till! ❤️

  Svara
 • Jag har följt dig en längre tid men nu under sommaren har jag inte kikat in här på ett tag. Nu då jag gick in så ser jag att du ska sluta blogga. Min första tanke var, så skönt för dig! Det måste ju bli nån slags press att alltid leverera och om du inte skriver på några dagar så börjar folk undra varför du inte uppdaterar.
  Men så klart, jag kommer att sakna din blogg för jag har oftast fått en feel good känsla här inne. Men jag förstår ditt beslut. Ta nu hand om dig och dina nära och kära, och lev livet irl. ♥️

  Svara
 • Kommer sakna dig och dina kloka ord och din vardag du delat med dig av men du ska göra det som känns rätt för dig.
  Använder fortfarande dina fina och sköna tröjor från Femme????
  Tack för tiden här men jag följer dig på Instagram.
  Kram till dig❤️

  Svara
 • Åhhh NEJ och TACK tänker jag…som följt dig från dag 1!!!! Jag har läst din blogg varje vecka, följt dina upp och nedgångar med mina egna…. Du beskriver livet så fint och jag är tacksam för att jag har fått följa dig i bloggen. Älskar fortfarande kläderna som var precis det jag själv saknade när jag ville styla mig… och jag önskar dig ett fantastiskt liv med din fina fina familj helt utan troll och hat… TACK och KRAM från en trogen läsare som önskar dig ALL LYCKA i framtiden //Maria

  Svara
 • Önskar dig all lycka i fortsättningen. Du är en fin och värdefull person du med som sprider vänliga tankar och sunda värderingar.
  Kram

  Svara
 • Full förståelse i ditt beslut. Tack för en trevlig blogg och lycka till i fortsättningen????
  Du är både klok och vacker????vilket säkert har retat upp många troll på nätet.

  Svara
 • Jag kommer att sakna bloggen. ????

  https://blogg.loppi.se/kina/

  Svara
 • Så tråkigt att du slutar blogga då jag följt dig i alla år???? hoppas du kommer tillbaka när du är redo och jag tycker du är grym
  Kram på dig❤️

  Svara
 • Förstår verkligen, men åh vad jag kommer sakna dig o din fina, ärliga, härliga blogg ♥️
  Har följt dig i ca 8 år lite då o då, och alltid fått ut så mycket av det. Fint att du alltid varit öppen med din tro, som jag delar ????????
  All lycka och kärlek nu och i framtiden! ♥️
  Stor kram // Cicci Linjer ????

  Svara
 • Jag förstår ditt beslut, men mycket tråkigt för oss trogna läsare. Vet inte riktigt hur länge jag läst din blogg, åren går så fort.
  Tack snälla för att du delade med dig av ditt liv, i så herrans många år på ett så öppen hjärtligt sätt.

  All kärlek till dig ????????????

  Kramar Malin.

  Svara
 • ????????☀️????????

  Svara
 • Fina Hanna !
  Kommer sakna dig här.
  Men följer dig gärna via Instagram.
  Rötna människor det finns….. huvvah ! Men all kärlek till dig och din familj.
  Jonna

  Svara
 • Tack för alla år, har älskat (älskar) din blogg. Blev allt lite ledsen, men förstår dig.
  Kram och lycka till i livet.

  Svara
 • Tack för alla år du vackra kvinna!
  Kärlek <3

  Svara
 • Oj, det är verkligen en stor milstolpe som går i graven. Men, allt har sin tid!

  Svara
 • Oj, allt har väl sin tid antar jag!
  Stort lycka till!

  Svara
 • Vad trist för oss att du lägger ner men det är klart att man fattar. Allting är inte för evigt. Hoppas att du kommer att ha det riktigt gott med allt du gör och tack för alla fina inlägg som du så fint delat med dig av.

  Svara
 • Störst av allt är kärleken! Jag förstår till fullo att du stänger dörren till din inre skrivkammare. Du är en av de få rena, transparenta själar jag har följt med nöje från utlandet. Jag är alldeles för sårbar och känslig att använda sociala medier. Vi har varandra i evigheten. Shalom! Judith med en liten mirakelpojk i magen (försföderska vid 40 plus:)

  Svara
 • Tack Hannah!
  Kloka människa som har tagit rätt beslut för dig. Var sak har sin tid och det är helt och hållet upp till var och en att bestämma hur man lever och om man vill dela med sig. Du har varit oerhört givmild och öppen med allt möjligt. Jag kan med säkerhet säga att dina ord hjälpt många som sett dem. Bär med dig det och alla du fyllt med glädje.
  Ta hand om dig nu!
  Kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Kommer att sakna din fina blogg . Jag har följt den av och till under många år. Den har alltid känts som en riktig feelgood-blogg för mig. Förutom den hemska händelsen när din lilla hund gick bort så olyckligt.
  Gillar din ödmjuka och vänliga framtoning.
  Önskar dig allt gott i framtiden!
  /Malin

  Svara
 • Har läst din blogg från början och sporadiskt de senaste åren. Kommer sakna! Tycker du verkar vara en varm och fin person. Har fått många insikter och inspiration från din blogg. Tack!

  Svara
 • Måste bara säga hej & hejdå
  Det var kul att få se alla minnen igen
  Jag var ju med några ggr på dina event 🙂
  Kram Lommo????????????

  Svara
 • Stor kram fina Hannah, jag kommer att sakna dig och dina inlägg. Tack för att vi fått följa dig och de dina, i alla dessa år. Det har varit så fint. 🙂 <3

  Kram, Emma från Österlen.

  Svara
 • Fantastiskt <3

  Svara
 • Saknar din blogg den var bäst följde den i glrea år

  Svara
 • Vilket fint inlägg att se!

  Svara
 • Vilket fint avslutsbrev till bloggen! Tack för den tid vi fick följa ditt liv här på bloggen ❤️

  Svara
 • underbar läsning. Hoppas att allt går bra <3

  Svara
 • Superfin läsning <3 Instämmer med de andra, all kärlek!

  Svara
 • <3

  Svara
 • Du är saknad <3

  Svara
 • Har varit fint att få följa din resa genom åren! Lycka till i framtiden!

  Svara
 • arno hälsar stort grattis

  Svara
 • stort grattis från arno

  Svara
 • Kom tillbaka! ❤️

  Svara