Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:59 | april 1, 2009

Tack!

Vill bara än en gång skriva att jag är så glad att du är här! Tack! Trots att jag är helt slut och bara vill sova är jag ändå så upprymd och glad och framförallt tacksam.

Nu till tävlingen om Reginas signerade bok som jag talade om tidigare. För att du ska bli en av de två som får hennes bok, vill jag veta vad konstverket, på en av bilderna i Reginas krönika, bildar för ord. Svaret mailar du till [email protected]. Vinnaren publiceras imorgon kväll. Lycka till!

Jag hoppas att du har varit inne på fliken ”Tävlingar” om vår tävling ”The Ultimate Tjej-Day”. Det är en tävling där en tjej-gäng på fyra personer för uppleva en weekend fylld med äventyr i Stockholm. Kanske jag får träffa just dig?

Vill även påminna om Killpanelen som är ett stående inslag varje fredag. Skicka dina frågor till [email protected] så svarar killarna på fredag. Eftersom Hanna Hedlund är på semester så kommer min syster Magdalena att skriva en krönika imorgon så missa inte det!

Kram.


6 kommentarer6 kommentarer om “Tack!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Åh, vad spännande det var att gå in här idag och se vad bloggfamiljen egentligen var för nått! Den verkar spännande och ser framemot att föja er utveckling. Lycka till!
  Stora kramar från Karin

  Svara
 • Som jag väntat på att den skulle öppna Bloggfamiljen ;D
  Nu måste jag titta runt lite här!!

  Massa lycka till

  Kramar
  ☆ Sessan

  Svara
 • Jag tycker att ditt projekt är helt fantastiskt. Att ni orkat med att dra igång något så stort! Det är helt otroligt! Vad roligt med tävlingar, jag ska omgående gå in och kika. KRAM

  Svara
 • Jag säger bara Wow!! Vilket bra initiativ Hannah. Följer dig från Mama in i Bloggfamiljen och vill önska dig och din familj ett varmt lycka till.
  Be blessed
  //Charlotte

  Svara
 • Å jag såg det där om tävlingen att man kan få träffa dig och magdalena, skulle göra vad som helst för det. men jag undrar kan man göra det i alla åldrar eftersom det typ var nån klubb elelr nåt man skulle gå på.
  HOppas hoppas hoppas man kan få vinna det, skulle vara den bästa dagen i mitt liv!!:)
  Massa kramar

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tack för en underbar blogg och för att du är den du är! Du verkar vara en undebar härlig människa och du dina barn och man verkar vara så härliga, gillar ju även ditt ex Andres Carlsson skarpt! William är likt dig men även likt sin far, så fina föräldrar till William.
  Tack för en bra blogg! MEN jag vill gärna läsa din systers blogg oxå,Magdalena verkar vara lika underbar som du!
  KRAM

  Svara