Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:26 | april 1, 2009

En vacker ängel

Jag har följt Sabinas kamp (http://mittlivsabina74.blogspot.com) mot den djävulska cancern. I tisdags somnade hon in och blev en av himlens vackra änglar. Hon har varit så stark och genom sin blogg låtit oss läsare få följa hennes kamp i glädje och sorg. Vill skicka mina tankar och kärlek till hennes familj och hennes två små flickor.  Än en gång stannar jag upp och känner tacksamhet över livet, det är viktigt att vi alla gör det.

All kärlek.

God natt.


5 kommentarer5 kommentarer om “En vacker ängel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härlig sida! Härligt med fina bloggar utan fula kommentarer. Positiv kick! Precis vad man behöver. Lycka till. Du är modig du!
  Kram
  Pia

  Svara
 • Gud så sorligt. Jag kunde inte fortsätta läsa på den bloggen, blev så ledsen.Tänker på hennes familj.
  Den här bloggen är jättefin förövrigt.

  HA en bra dag

  Svara
 • Hej Hannah, Jag har också följt hennes blogg. Vilken kämpe, jag trodde och hoppades att hon skulle överleva med det nya projectet, tyvärr kom det för sent. Tragiskt 🙁 Kram/Sussie

  Svara
 • Hej Hannah! Har också följt Sabinas kamp, otroligt stark och positiv tjej! Så fruktansvärt att hon gick bort och särskilt så ung som hon var. Jag tycker som du skrev att man verkligen måste stanna upp o tänka på allt man har och sina närmaste runt omkring sig, att man aldrig tar något eller någon för givet.
  Vill även säga att jag tycker att du verkar vara en väldigt fin och omtänksam person, gillar verkligen din blogg och kommer fortsätta läsa den, lycka till med kommande tillskott i familjen!
  Ha en fin dag, kram

  Svara
 • Har också följt Sabina! Många tankar och tårar. Saknar hennes livfulla inlägg men känner en lättnad att hon slipper lida mer…. näe, nu kommer tårarna igen…. Kramas!

  Svara