Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:38 | april 1, 2009

Myrmobbaren

Vilket väder! Underbart med vårsolen. Det enda som retar mig är att våra närmsta grannar, myrorna, som har vaknat till liv. De har byggt sin enorma stack otäckt nära vår ytterdörr, vilket kommer innebära många objudna gäster i sommar om vi inte får bukt med detta. Marken fullkomligt lever och rör sig pga alla myror. Och det är inga små svarta minimyror inte, utan det är stora rödsvarta hästmyror som bits, kissar eller vad dom nu gör. Jag är en sann djurvän, men när det kommer till dessa är jag helt empatilös, inte ens filmen ”Myrmobbaren” som jag sett med barnen ger mig dåligt samvete, okej, pyttelite då, men det är då jag tänker att det är ju bara på film :-). Lite dubbelmoral har jag dock, för jag är väldigt noga med att säga till barnen att man inte får skada djur och småkryp inte ens myror.

myror

Anticimex sa i alla fall att vi ska hälla kokande vatten över stacken, så sagt är gjort. Många vändor blev det. Sa till William att dom bara fick ett litet varmt bad av oss, för dom dör ju inte när det regnar. Undra om han gick på den?

Allt gick bra på MVC. Hennes hjärta slog vackert och hon hade sjunkit längre ner i magen. Skönt, för det gör det lättare för mig att andas. Jag försökte få min barnmorska att säga att hon trodde att bebisen skulle komma tidigare än beräknat ( har gått veckor över tiden med både William och Mio), men det ville hon inte lova mig. Typiskt, det hjälper att bara någon säger det. Själv har jag intalat mig att det bara är två veckor kvar, och tror stenhårt på det. Fast det är drygt tre, nej, okej FYRA! Längtar ju efter henne och så vill jag faktiskt inte vanka runt så här längre. 

mvc

mvc1

Hann med en god lunch efter allt knådande på magen.

William och Peter ska ha killdag idag, så dom åkte precis in till stan för att kika runt i leksaksbutiker, äta middag och gå på bio och se ”Kenny Starfighter”. Mysigt!

Stackars Mio blir fast med mig här hemma som är trött och tråkig :-). Nej då, det är hans dag med bara mig så något kul ska vi allt hitta på.

Kramar


20 kommentarer20 kommentarer om “Myrmobbaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OJ, OJ stackars myror, vilket ”hett” bad dom fick. Ja rena blev dom säkert:-) Din tallrik ser väldigt stor ut, tog du serverings fatet i stället, ha ha.. Trevligt det låter med en killdag:-) Det är sååå roligt att få kommentera igen:-) Kram på dig/Sussie

  Svara
 • Hej! Jag ville också ha ut min lille bebis då man började bli otålig…
  Massera bröstvårtorna i 15 sekunder varje 15:e minut. Läste någonstans att det skulle fungera. Nu vet jag inte om det var en ren tillfälligehtet eller om det var på grund av det som det efter 2h knäppte till i magen på mig och vattnet forsade ut och värkarna startade i v 38.

  Måste bara säga att du bor himla fint och skriver en jättebra blogg!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag har foljt din blogg fran start och tycker att den ar jattebra. Tycker den nya designen ar jattefin och ser fram emot att fortsatta folja din vardag. Speciellt kul med de nya bloggarna ar att Maggan ocksa kommer att skriva. Jag har just last ut hennes bok ”Det ska bli ett sant noje att doda dig” och tyckte den var jattebra. Tack for en bra blogg! Milla http://www.maxandmilla.blogspot.com

  Svara
 • Hej!
  Jag följer med dig fr din förra blogg! Vad fint det var här!!
  Trist att man inte kunnat kommentera på förra sidan men jag fattar ju varför.. Nu ska jag göra det igen!!
  KUL!!
  Kram mig…

  Svara
 • Jag är så grymt avensjuk på ditt liv Hannah! Jag är bara 16 år men jag älskar att läsa om ditt liv som mamma!! Jag önskar att jag får en sån fin familj som du!!! Fin hemsida också!!

  Svara
 • Myrtips: Vi hade myrinvasion i huset förra året, fick tips av en kollega att myror avskyr KANEL! Så, kanelbomba speciellt nära huset, så kommer de små rackarna inte in. 🙂

  Svara
 • Vilket projekt ni jobbat på! Jag har verkligen gått och längtat efter The Grand Opening av bloggfamiljen.se! Jag har följt din blogg på mama ett bra tag och följer definitivt med hit.

  STORA komplimanger till allt här egentligen. GRYM tävling ni har öppnat med också… Woho, lyckliga tjejer som vinner det där! Och att ni fokuserar på positiva inlägg där dumheter är bannlysta. Det är härligt, fram med mer syster- och broderskap! Det är så tråkigt med elakt skvaller och avundsjuka.

  Hela upplägget med alla som bloggar och de olika inriktningarna… GRATTIS till första öppningsdagen, det här kommer gå vägen. Det vet jag!

  KRAM på er ALLA!

  Svara
 • Lycka till med nya bloggen!
  Jag kommer att fortsätta läsa här i Skärhamn!
  http://www.sjöbarn.se

  Svara
 • å jag håller med mflach.
  Skit avundsjuk på ditt liv och din fina familj!:)
  Jag fullkomligt älskar den här sidan och din blogg, blev tipsad om din blogg för ett tag sen och har följt den enda sen dess:)
  Det jag älskar med Kändis bloggar är att man verkligen får se hur ni är på riktigt och inte som skit tidningar säger och ljuger om.
  Hannah du är verkligen en bra mamma och bloggvän, Och alla som påstår nåt annat är bara avundsjuka och omogna.

  Så härligt att våren är här nu iaf!:)
  Ha det bäst och njut av våren allihop.
  kram på er.

  Svara
 • Hej!
  Vilken underbar fin blogg ni har startat, man blir så glad att läsa den. ni verkar vara ett underbart par med massor med ideer=)
  Kramar på er =)

  Svara
 • Hej!
  Den här sidan verkar spännande! Jag kommer självklart fortsätta följa din blogg här istället för på mama. DEn har givit mig så mycket värme och kärlek! Man blir helt enkelt glad! Det kan behövas i en annars ganska trist vardag! Stor kram trogen bloggläsare

  Svara
 • Hej!
  Grattis tille en super bra ide och upplägget tror jag verkligen är rätt i tiden. Jag kommer definitivt fortsätta vara din blogg trogen 🙂
  Kramar från en tvåbarnsmamma med vårkänslor

  Svara
 • Hannah va underbart härligt att du drar igång ett sådant här projekt. Skall bli otroligt kul att få fortsätta följa din blogg och mycket annat skojj som verkar dyka upp.

  Villa bara önska Dig och de andra ett STORT LYCKA TILL!!!

  Varma & goa kramar från det härliga Göteborg

  Svara
 • Får passa på och önska er ett stort lycka till. Följde din blogg på mama, och kommer absolut fortsätta vara en trogen bloggläsare!
  Varma vårkramar Jessica.

  Svara
 • Vilken underbar hemsida! Jag tycker så mycket om den. Det ska bli så roligt att följa vad som händer på sidan. Tusen tack Hannah för att du gör detta. Gud välsigne dig och lycka till med bloggfamiljen.se

  Varm kram. Caroline

  Svara
 • Vilken fin hemsida och jätte roligt att du vågar satsa!!! Jag kommer fortsätta följa dig troget just för att jag ÄLSKAR din personlighet och tycker det är jätte spännande och härligt att få en inblick i ditt occh din familjs liv!! Många kramar!!

  Svara
 • hoppar hit från din blogg på mama. du skriver så personligt, precis som om du skriver för en vän. tack för att jag får ta del av ditt liv. lycka till med kommande lilltjejen.

  kram sara
  http://enarbetarmorsasvardag.blogspot.com

  Svara
 • Hej,
  grattis till en fin sida, beroende har jag blivit. Kan man gissa att Wioliv Ab står för William, Mio och lilla Liv i magen? Kommer att fortsätta följa din blogg Hannah och ser med spänning fram emot alla krönikor med de andra./ Kram Tess

  Svara
 • Grattis till fin & mysig hemsida, riktigt hemtrevlig! 😉
  Var rädda om varandra!
  Varma kramar
  /Carina 😉

  Svara
 • Testa funlight saft mot myrorna 🙂

  Svara