Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:55 | april 4, 2009

Skogsbrand

Drog mig tillbaka i skuggan en stund, och passar på att skriva lite. Vi har varit ute hela dagen, barnen har cyklat och vi har promenerat med många vilopauser. Peter står ute i ”trädgården” och ska få igång en liten brasa, för pojkarna vill så gärna grilla korv. Hoppas att vi inte orsakar årets första skogsbrand i Sigtuna :-).

 

Äntligen kan pojkarna cykla.

Äntligen kan pojkarna cykla.

 

Jag tog en liten paus.

Jag tog en liten paus.

 

 

 

Kram.


8 kommentarer8 kommentarer om “Skogsbrand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OJ, vad det ser mysigt ut. Kram/Sussie

  Svara
 • Hej vännen, vill bara säga att det är roligt att vara på Er sida, har den som startsida så varje gång jag kopplar upp mig mot nätet ser jag ditt glada leende :-). Nu längtar vi också efter Er lilla bebis!!!Helénakramar

  Svara
 • Härligt med promenad! Jag har också promenerat lite och njutit av den helt klarblå himlen. Man blir så fantastiskt lycklig i hela kroppen av sådant här underbart vårväder. Hoppas att det håller i sig och att det blir fint under hela våren. Har sett att många köpt grillkol på affären, det är nog många som vill grilla en dag som denna. Det ser så mysigt ut i Sigtuna, funderar på att ta en liten utflykt dit i påskdagarna. Skulle inte du vilja tipsa om ställen man inte ”får missa” i Sigtuna. Jag har inte varit där sedan jag var liten. Tant Brun och 32 Rum och kök har jag förstått är trevligt. Finns det några mysiga affärer månne? KRAM i vårsolen

  Svara
 • Alltså jag älskar dig och ditt liv!!! så himla avis!! allt du gör ser så himla roligt och underbart ut. peter och barnen verkar vara så himla gulliga de med!! Du är bäst!!

  Svara
 • Ja men visst var det en helt fantastisk dag igår. Jag fick rycket och röjde på altanen så vi skulle kunna sitta o äta där idag, men tji fick jag, regnet bara öser!
  Får istället ägna mig åt källaren och njuta av det. Jag är så glad att ni satsar på detta projekt, ska bli kul att följa. Önskar att det funnits något liknande när jag väntade mina barn. Det är så skönt att läsa om och prata med andra i liknande situationer. Jag gillar det du skriver, vi har två barn själva. En son som fyller 6 år nästa sön, och en dotter som blev 2 år i feb. Ha det bäst, ska slå på tv`n o se på nyhetsmorgon om en stund!!!
  Kram

  Svara
 • Tänk om man såg så bra ut när man själv var i slutet av grav.=)=)
  Du strålar och ser helt fantastiskt ut!!

  Ser härligt ut med vårväder. Här uppe i Umeå börjar våren komma men vi har fortfarande massa snö!!

  Många kramar
  //Linda
  http://mittlivmedthyra.blogspot.com

  Svara
 • Hej Hanna ! !
  Man åker till Sigtuna 2-4 per år där är så fint mm ..
  Ha gått på Hällsboskolan känner du till den ? ?
  Kolla på den sidan http://www.vi-s.rular.se
  Trevlig var du på tv4 med tilde ! !
  Kram från Håkan Sollefteå

  Svara
 • Du är ju så fin med bulan på magen! Du verkar inte ha gått upp ett gram på resten av kroppen fast det nu snart är dags för bebis att titta ut. Du får mig att känna att det finns hopp om att inte tvingas gå upp 30 kg när jag en gång ska skaffa barn, 30 kg som man sedan inte blir av med 🙂

  Svara