Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:23 | april 5, 2009

Nervös

Hej min vän. Jag drabbades av akut nervositet imorse hos Tilde. Jag brukar känna mig ganska lugn när jag gör intervjuer, men idag blev jag alldeles skakig. Pga av bebis som trycker mot alla inre organ har jag svårt att andas, så jag blev andfådd av att bara stå och prata. Hoppas att jag fick ut något vettigt i alla fall. Kommer knappt ihåg vad vi pratade om, bara att allt gick väldigt fort. Det kanske var det som gjorde mig extra stressad och nervös. Tycker om att ha god tid. Tilde är varm så jag kände ändå att jag var i goda händer.

 

Det blev frukost på TV4 för William...

Det blev frukost på TV4 för William...

 

...och Mio.

...och Mio.

 

Jag var för nervös för att äta. I väntan på intervjun.

Jag var för nervös för att äta. I väntan på intervjun.

 

Jag och fina Tilde.

Jag och fina Tilde.

Vi har gått på bio med barnen och sett ”Monsters vs Aliens” och ätit en god och mysig brunch ute på restaurang J i Gåshaga. Vi tar och firar vår bröllopsdag mer ordentligt ikväll, barnen får lägga sig tidigt :-).

 

Mina två små "monster".

Mina två små "monster".

 

Brunch på J.

Brunch på J.

 

Stor kram.


18 kommentarer18 kommentarer om “Nervös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig mage du har. Du ser fantastisk ut.

  Svara
 • Du såg inte nervös ut! Skötte dig bra!
  Kram

  Svara
 • Du var jättefin och trevlig som vanligt…Kram

  Svara
 • Jag märkte ingenting:-) Kram

  Svara
 • Jag tyckte du gjorde jättebra ifrån dig under intervjun vännen, ha en superdag med familjen. Vi ska äta hemmagjord pizza nu, kram Lina

  Svara
 • Kan inte du vara gullig och lägga ut länken till inslaget? Missade det tyvärr och kan inte hitta det på fyrans hemsida 🙁

  Svara
 • Åh, jag missade det, låg nämligen och sov 😉 Kan man se det på internet?

  Svara
 • Du såg jätte bra ut i tv imorse satte väckarklockan för att inte missa det.
  Ja du det ser farligt ut när din man sågar se till att ha telefonen i närheten om du behöver ringa efter hjälp.

  Svara
 • Stort Grattis på bröllopsdagen!

  Och du var UNDERBAR i morse hos Tilde. Jag satt i soffan med min son och tittade på dig.. Han klappade händerna flera gånger. =) (Det är hans sätt att visa hur bra någon är!)

  Svara
 • Hej
  Det gick ju jätte bra i morse! du var jätte fin och trevlig! Bra jobbat! KRAM =)

  Svara
 • Jag såg dig på tv och jag märkte inget av din nervositet, du gjorde superbra ifrån dig ♥
  Kram

  Svara
 • Hej! Det märktes verkligen inte att du var nervös. Jag tyckte tvärtom, att du verkade vara väldigt stabil, lugn och harmonisk. Verkligen som en blivande trebarnsmor, med full kontroll på läget. Det vore roligt att se inslaget igen, kan man länka till det? KRAM

  Svara
 • Hannah du verkade lugn och harmonisk, Tilde däremot verkade stressad…Ha en mysig kväll. Kramar från Melinda

  Svara
 • fina hanna, kan du lägga ut länken från tv4 i morses? kram i stora lass.

  Svara
 • Jag tycker faktiskt inte att det märktes ett dugg att du var nervös! Det var därför jag skrev tidigare att det var en lättsam, avslappnad och trevlig intervju =). Det gick kanon o jag hade gärna sett en längre intervju! Ha det så mysigt ikväll*

  Svara
 • Hej kul att du ska få en liten Tjej,jag fick en liten Molly som nu är 2 månader har också en Oscar hemma som är 11år,jag läser din blogg varje dag och tycker den är jätte bra stor kram till dig.Petra

  Svara
 • Du vackra kvinna…..så gravid man bara kan bli…men ngt av det vackraste man kan se! men det som lyser mest i mina ögon är din personlighet. jag är så otroligt glad över att du och din helt UNDERBARA syster har fått mig att kunna sortera bort en av alla dom fördomar man dras med,jag var en av dom som hånfullt viftade bort ´´systrarna Graaf´´ som snygga men ack så blåsta blondiner…. trots att jag själv var blond och ibland hamnade i samma kategori dvs snygg = blåst,så visste jag ju att JAG var i alla fall INTE blåst haha… men så började jag läste Maggans bok, inte helt utan motvilja måste jag säga, men det kunde ju vara kul att få gotta sig lite åt henne… skriva en bok vad tror hon att hon är…vem ska läsa den haha.. läste ett par kapitel men la undan den för att jag inte ´´hadde tid ´´att läsa ….. men Rosings o Gynnings böcker som jag köpt ungefär samtidigt hadde jag minsann tid att läsa,och i alla fall en av dom fått bekräftat att min uppfattning om´´ blåsta kändiswannabe´s ´´ var sann.Maggans bok har jag fortfarande inte läst klart.. men nu vet jag varför ,efter bara några sidor i boken så fick min uppfattning om henne sig en riktig ´´käftsmäll´´ att JAG varit så blåst att jag gått på andras bild o inte ens försökt att ta reda på vad JAG tycker eller inte tycker, att JAG har fördomar….det fick mig att lägga undan boken, för det va ju den som var ´´tråkig ´´inte faan va det mig det va fel på… .Det blev ju en del media och en hel del reportage med Maggan både ang boken och annat som hände och jag fann helt plötligt att den där Magdalena och syrran Hanna med för den delen, dom va ju inte alls som ´´andra´´ sagt utan dom är ju ´´urtrevliga ursnygga och faktiskt inte alls ´´blåsta´´ tvärtom mkt smartare än dom flesta ´´hahaha…å Hanna va ju så himmla cool i melodifestivalen ,sååå snygg och sjunga kan hon ju visst…åhh Maggan… älskar din syster,underbart vacker… att jag inte sett det förut, jag menar riktigt vacker inte ´´Rimersnygg´´ hennes ansikte är ngt av det vackraste jag vet , hennes lite hesa röst …shiiiit vilken kvinna ,hon har dessutom samma smak på hundar som jag …har haft varghund har en dogue de bordouxe vill ha en fransk bulldog…haha ,å häst har hon med precis som jag, kan man annat än gilla en sådan kvinna….men men ville bara säga att du var heeelt ok! hos Tilde i morse (och tack vare det jag försökt att förklara lite kort!?!..haha) så gjorde du min morgon mkt trevligare då du o din syster numera har den effekten på mig, jag blir så glad över att det finns såna som ni,glad över att ni fått mig att ifrågasätta mig själv när det kommer till vad man tycker -tänker- säger om ngn man inte känner att inte döma hunden efter håren….så istället för mitt vanliga trötta sura jag så satt jag med ett leende på läpparna och tyckte att det är ju faktiskt helt ok! med tidiga söndagsmor´nar…hahaha / kram

  Svara
 • Det gick ju jättebra hos Tilde! 🙂 & du var så himla fin (precis som vanligt).

  Svara