Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:18 | april 6, 2009

Rådvill

Usch, ikväll sköljde dom inte lika glada gravidhormonerna över mig. Har nog grinat i två timmar non stop och det bränner fortfarande bakom ögonlocken. En dum tanke, ord eller något helt meningslöst så sätter det igång igen. Barnen tycker nog att jag är lite konstig, dom har legat bredvid mig och varit arga som bin på den som har gjort mig ledsen. Försöker förklara än en gång att det händer konstiga saker i min kropp när jag har en bebis i magen som får mig extra trött, arg, ledsen eller ibland får oförklarliga skrattanfall som gör att jag kissar på mig. Hmm, hoppas att dom förstår, mina två små gentlemen och försvarare :-).

Imorgon ska jag till frisören och färga mitt hår, ska faktiskt bli lite ljusare så här till våren och sommaren. Känner att jag vill ha en liten förändring. Hittade den här bilden på mig som jag tänkte ta med och visa frisören. Vad tycker du? 

harfarg

Det är ju inte värre än att färga tillbaka det om jag inte trivs. Till hösten kommer jag nog gå tillbaka till min riktiga mörka hårfärg igen. Lite lustigt att jag och Maggan bokat tid för våra hår ovetande om att den andre också ska bli ljusare. Det händer ofta att vi omedvetet gör samma saker och klär oss lika. Nästan varje gång vi ska mötas i stan och gjort oss i ordning på olika håll för att gå ut, så har vi nästan exakt likadana outfits. Det sitter kanske kvar sedan ”Graaf tiden” :-).

God natt fina Du.

Kramar.


14 kommentarer14 kommentarer om “Rådvill”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså jag tycker att du är så otroligt vacker i ditt mörka hår!! Men jag är likadan, vill själv bli lite ljusare på våren o mörkare på vintern… Lite ”djuriskt” tänkt av oss människor kanske? Föreslår lite ljusare men inte helblont. /Natti natti

  Svara
 • jättefin bild! Du är fin i både och! Gör det som känns rätt! Som sagt så går det ju att färga tillbaka! Själv håller jag på med en trevlig överraskning. Jag har gjort i ocrdning celofanpåsar md påskgodis till alla kollegor till och med städerskan på mitt jobb. Har även tillverkat små påskägg i papp som jag limmat på! Älskar små överraskningar! Ska bli roligast att se en av kollegornas min. HOn ska få ett ägg som är 40 cm långt! =) Sov gott!

  Svara
 • Vad fin och underbar du är!

  Svara
 • Du är jättefin i både riktigt blont, i din nuvarande hårfärg och på bilden här ovan! Men det är ju alltid roligt att bli lite ljusare till sommaren så jag tycker absolut att du ska ljusa upp det lite, hur du än väljer att göra är du bara så vacker! Kramar i massor

  Svara
 • Färgen på bilden är jättefin! Men allt klär ju som bekant en skönhet! =)

  Svara
 • Lila, gront, blatt, rakat… det spelar ingen roll for du ar anda sa snygg!

  Svara
 • Vackra Hannah!

  Din rätta färg inför våren är helt klart en champange-blond variant med lite ljusare slingor i underhåret! Det skulle passa dig så bra! ska själv föda om 4 veckor och tänker också unna mig skönhetsbehandlingar av alla de slag inför den stora dagen. Sen ska jag lägga mig själv åt sidan och fokusera på mitt första barn, min fina dotter. Lycka till med håret! Ser fram emot att få se resultatet och bli inspirerad. Stor kram!

  Svara
 • En jättefin hårfärg. Varm blond men ändå naturlig. SCHNYGGT! 😀

  Stor styrke-kram till dig, tycker lite synd om dig med alla tårar!

  Svara
 • tycker du gör helt rätt som tar en ego vecka, det behöver man när man har en till i magen att ta hand om. Och nu börjar det närma sig på riktigt!! =) hihi. Allt klär en skönhet så jag tror att du kommer bli jättesnygg i vilken färg som helst, men måste verkligen säga att du passar helt underbart i brunt hår också. Du ser så naturligt vacker ut!! Massa kramar

  Svara
 • Hur får de ditt hår så ljust efter att varit så mörkt?? Det är ju svårt att färga åt det hållet. Jag har själv färgat för mörkt men tänkte göra slingor för att ljusa upp det lite men vill hellre ha en snygg honungsfärg.
  Du är så snygg i båda!!!

  Svara
 • Det är en härlig,överraskande och lite jobbig tid att vara gravid. Här i Holland föder man utan smärtlindring. Och jag skrek, men så sa barnmorskan, skrik inte använd den kraften inåt istället och det funkade..! Hett tips!
  Lycka till med lillgumman
  Kram
  Pia

  Svara
 • Världens vackraste Hanna, jag tycker du ska vara ljus…Kanske för jag själv är väldigt mörk, naturlig och skulle definitivt INTE passa i ljust, så tycker jag det är så otroligt fint med ljust, blont hår….
  Stor kram/Malinapralina<3

  Svara
 • godmorgon fina du, jätte fin bild, passar dig jättebra!he en trevlig dag kram fia

  Svara
 • Skitsnyggt! Kanske apar jag efter… 🙂

  Svara