Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | april 6, 2009

Sortering och en uppskjuten dag

God morgon min vän. Kärleksdikter, romantisk middag med levande ljus efter ett skönt bad med väldoftande oljor och en sexig man. Ja, det lät som en härlig bröllopsdag, som vi hade tänkt. Istället löpte Peter amok med motorsågen och eldade grenar och stubbar så hela huset luktade brandrök, barnen kunde inte somna, dom var som två duracellkaniner och jag fick sorteringsnojan och satt i timmar och tömde kartonger och säckar, och ingen kunde stoppa mig. Så vi bestämde helt enkelt mitt i allt att vi skjuter upp vår bröllopsdag, det är ju ändå bara ett datum, försökte jag åtminstone intala den mer romantiska sidan av mig :-). 

Senare på kvällen tittade jag på programmet ”Vårt bröllop i era händer” och började gråta som ett barn. Dessa gravidhormoner!

Nu när vårsolen tittar fram och du vill kunna gå osminkad för att få lite färg, men ändå se fräsch ut trots ens vitgråa hudton, så har jag ett tips. I.d bare minerals i all ära, den innehåller solskydd och du får en jämn fin hud och ton, men då blir det ändå lite känslan av att vara sminkad. Detta är en vanliga ansiktskrämer, en dagkräm som innehåller solskydd 15 eller 30 och ger en naturlig brun ton i ditt ansikte (anpassas efter din hudton), så vips kan du se fin ut i solen utan att ha en passa spackel :-).

 

ESTÈE LAUDER DayWear Plus (spf 15) eller md formulations (spf 30). Estée lauder hittar du på nästan på varje välsorterad sminkavdelning, md formulations finns dock bara hos hudvårdsexperter eller att beställa över internet.

ESTÈE LAUDER DayWear Plus (spf 15) eller md formulations (spf 30). Estée lauder hittar du på nästan varje välsorterad sminkavdelning, md formulations finns dock bara hos hudvårdsexperter eller att beställa över internet.

Ha en underbar dag, Du är värdefull!

All kärlek.

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Sortering och en uppskjuten dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh Hannah jag missade de precis imorse, så går det när man vår städar haha
  skulle vara jätte kul om du kunde lägga upp länken sen så kan ja kika senare?
  kram kram Anna

  http://annaelisabethlinde.blogg.se

  Svara
 • Halloj
  Mary Kay har en färjad dagcreme med solskyddsfaktor 20 som oxå är kanon!
  Kram Helén

  Svara
 • Förstår precis vad du menar med att få en sorts sorteringsnoja!
  Jag höll på som en tok igår. Men det är så befriande när man är klar. Min sambo ska till skräpan nu och vi andra tre ska smaska i oss lite glass o fika i vårsolen! kraaaam Lina

  Svara
 • Hej Hannah, har följt din blogg länge på mama o gillar er nya sida mycket! Jag är också gravid fast med mitt fjärde barn 🙂
  Vad kul att du tittade på ”vårt bröllop i era händer” jag o min man gifte oss den 11 okt 08 i just den programserien. Det var helt underbart 🙂
  Så vi dyker upp senare i programserien.

  Ha en riktigt skön kväll, många kramar från mig!

  Svara