Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:33 | april 7, 2009

The Ultimate Tjej-Day

God morgon vackra Du, denna vackra dag. Nu har barnen kommit iväg och jag ska sätta mig ner och äta en stor frukost. Frukost är verkligen det bästa jag vet, mackor med massor av smör och hushållsost som jag doppar i varm choklad, men innan det äter jag min obligatoriska filtallrik med frukt, nötter och bär. Känner mig genast lite mer hälsosam då :-). Sedan bär det iväg till min ”makeover”. Hinner inte fixa allt idag, så jag ska tillbaka på torsdag igen. Det är ett väldigt projekt med att färga och fylla ut håret, dagens I-landsproblem.

Du glömmer väl inte att deltaga i vår the Ultimate Tjej-Day tävling som du hittar i menyn under fliken ”Tävlingar”? Där kan du och tre tjejkompisar vinna en helg i Stockholm, fylld med överraskningar. Vad sägs t ex om att dansa med Daniel da Silva. Gå in och läs mer om tävlingen. Det kommer krylla av stiliga karlar den dagen. Jag ser framemot den dagen jätte mycket, vill också få en sådan helg. Jag klämmer in mig på ett litet hörn 🙂

Ta hand om dig.

Varma kramar.


8 kommentarer8 kommentarer om “The Ultimate Tjej-Day”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du kommer bli om möjligt ännu vackrare i lite ljusare färg i håret. Vårigt och frächt!
  Må så gott!
  KRAM

  http://www.metrobloggen.se/malinolson

  Svara
 • Hej, vilken jättefin hemsida, och inriktning och jag tror absolut den kommer locka många besökare. Men med tanke på er inriktning där ni skriver att man ska slippa bantningshets osv. så tycker jag att det blir lite dubbelmoral när ni plockar in annonser, med viktväktarna som avsändare. Sen vill jag själklart passa på att ge dig lyckönskningar inför stundande förlossningen .
  bästa hälsningar

  Svara
 • Ha en underbar dag och du passar både i brunt och blont=)
  Ta hand om dig kramar Jessica

  Svara
 • Visst är det knepigt att varje vår då vill man bli blondare igen =o)Jag är likadan..fast denna vår så drar jag ut på min ”makeover” dag ända tills i början av juni, fast å andra sidan är jag ju fin till midsommar då!!Lyckospark till din stundande förlossning nu, den kommer att gå jättebra!!Jag var med när min dotter fick hennes lilla Anna,det var en helt enormt härlig upplevelse.Få vara med i ett sånt underbart tillfälle utan att själv behöva ha ont!! =o) Kika gärna in till min blogg om du har lust 😉 http://www.cinahsspace.blogspot.com
  Kramen till dig från Jämtland

  Svara
 • Hoppas du blir nöjd med håret hur du än väljer att göra 😉 Skönheten kommer ändå innefrån *ler*. Tävlar man inte så kan man inte vinna – Borde!! 🙂 Kram http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Ska bli roligt att se hur det blev, säkert fint! Måste återigen (antar att du hör det dagligen) säga att du har en fantastiskt bra blogg och skriver så fina saker! Är ett nöje att följa dig 🙂 Och nu även din syster, jättekul!
  Kram från mig

  Svara
 • Hej Sonja,

  Med vikthets menar vi sjuka ideal som size zero och bantningskurer där du fort ska gå ned i vikt och ofta med ”knep” som tyvärr inte alltid är hälsosamma. Viktväktarna förespråkar långsiktiga metoder där du äter mat du tycker om förenat med motion. Det är vetenskapligt bevisat att du mår bättre av sund kost och motion. Därför ser vi på Wioliv inget motsägelsefullt i att samarbeta med Viktväktarna då företaget baserar sina metoder på långsiktiga och hälsosamma mål med sund kost och motion. Det handlar om allmänt välbefinnande och inte om skeva ideal.

  Med vänliga hälsningar,

  Peter Karyd
  Wioliv AB

  Svara
 • Hej och tack Peter för ditt utförliga svar, jag uppskattar det.
  Självfallet förstår jag att inte Hanna bör stå till svars på valet av era annonsörer.

  Men även om du har rätt i det du säger och att VV metoder är långsiktiga, så står det faktiskt inte så i annonsen, inte heller ger den det intrycket.

  Men jag kan hålla med om att det ärligt talat är ingen bantningshets, även om jag personligen tycker den var lite provocerande.

  Annars vill jag säga att den blonda färgen var jättesnygg, sån vill jag oxå ha i vår.

  Vänligen S

  Svara