Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:56 | april 9, 2009

Påskpynt

God morgon. Just nu sitter jag på pendeltåget in till stan. Tycker det är rätt så skönt att åka tåg, slippa bilköer och jakt på parkering. Sedan blir jag, som du vet, lätt stressad och småsur när jag kör bil i stan. Så pendeln passar mig perfekt, lugnt är det också. Inte så mycket folk med dålig morgonandedräkt som fyller vagnarna, då hade jag nog spytt. Hann inte med frukost hemma, blir alltid lika stressig när man själv ska iväg på morgonen. Dessutom glömde jag ställa klockan tidigare än vanligt. Fast nu har jag en anledning att köpa en stor varm grillad macka och en varm choklad på något café i närheten av frisören. Har längtat till idag att få sätta i nytt hår, Maria är så duktig. Går alltid därifrån med ett leende. Tänk vad lite ”egofix” kan få en på gott humör 🙂

Barnen slutar tidigt idag och det ska storhandlas (till Peters fasa, han avskyr att gå i mataffärer med mig) och pysslas hemma så vi får lite påskkänsla. Känner att jag glömmer bort allt som hör påsken till, förutom ägg. Påsken är helt enkelt min högtid, virrig som en höna. Nu behöver jag bara rullas i tjära och doppas i gula fjädrar och ställa mig i en hörna så kan jag vara husets påskpynt. William åker till sin pappa över helgen så han får sitt påskägg lite tidigare. Föreslog att han skulle få det efter helgen men det var ungefär som att säga att vi skulle flytta fram hans födelsedag i fyra månader.

Önskar dig en fin dag.

Stor kram.


6 kommentarer6 kommentarer om “Påskpynt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en härlig dag hos frissan fina du!
  Jag tycker du verkar ha koll på det mesta och få det mesta uträttat. För att vara höggravid, supersnygg med nystartat företag så framstår vi andra som slöfockar…;-)
  Sköt om dig och lillan, de andra klarar sig finfint även om du varvar ner lite…
  Ha det bäst
  och en underbar Påskhelg!
  Stor kram
  Pia

  Svara
 • HA HA… OJ, vad fin du hade varit som påsk pynt:-) Ha det bra i dag och GLAD PÅSK!! Kram

  Svara
 • Tusen tack snälla Hannah för att vi fick kika på ditt hår, hoppas vi inte störde för mycket 🙂
  Hade bestämt träff med min kompis för att kika på tärnklänningar och när jag väntade i regnet på att affären skulle öppna fick jag syn på hår3000…. Kände att nu sjutton ska jag unna mig löshåret som jag drömt om sedan du bloggade om det första gången, och så sitter du där och får ditt hår fixat 😉 Skoj !
  Nu har jag i alla fall klänning, hårtid och känner mig inte längre som en sliten och trött 2 barns mamma, egofix och drömmen om det kan göra gott !!! Saknar bara kroppsstrumpa nu…:)

  Glad påsk och tack för din fina blogg och för att du var så trevlig och go mot oss trots att vi störde din lugna stund hos frisören !

  Kram Sofie

  Svara
 • underbart med frissa tider! Själv har man naglar och frissan redan fixat så skönt!
  Ha en trevlig påsk!

  Svara
 • Längtar tills jag själv har barn så man kan påskpyssla och göra påskfint ordentligt hemma! Blir inte riktig lika roligt med bara mig o min sambo… 🙂 Jag älskar påsken, speciellt pga de glada färgerna och att det är en vår-högtid. Älskar verkligen våren!

  Hoppas du har haft en fin dag! (och att återstoden av den också blir lika bra). Krams

  Svara
 • LÄS PSYKOPATENS BLOGG!
  http://nimrodofobi.blogspot.com/
  Oerhört rått och välskrivet!

  Svara