Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:01 | april 10, 2009

Frågor och svar

God morgon kära Du. Är så glad över all positiv respons över sidan, trots att den ännu inte riktigt är helt klar. Det har efterfrågats om större text och bild vilket är fixat. Har även fått frågan efter ”Babytickern” och den ser du också på min blogg under faktarutan. Är det något annat du önskar, undrar över eller vill säga så är det välkommet.

 sara1982persson skriver:08 april 2009 kl 18:44

Ovanligt att barn gillar Oliver å lök  Klaga på!! Vräk ur dig all skit bara, man brukar må lite bättre efteråt 
Men jag tror din Peter förstår..
Att du Vill men inte Orkar lika mkt med magen i luften.
Snart är det dax, känner du dig nervös å pirrig?
Vad har du packat ner i bebisväskan?

Kulanbulan växer och alla bilder är så fina hannah!!
Kram S http://www.bustrollan.blogg.se.

Svar: Ja, nu börjar jag faktiskt bli nervös och tom lite rädd, men jag längtar ändå så mycket och skulle gladligen föda nu. Väskan står packad och klar med myskläder, raggisar, bebiskläder, böcker och toalettartiklar. Har jag glömt något som kan vara bra att ha med sig? Stor kram och må gott Sara.

carina skriver:

07 april 2009 kl 18:46 

Jätte snygg blev du i din nya hårfärg…minns du vad färgen heter ?
Lite avundsjuk blir man på erat fina väder här uppe i norr är det massor med snö och i bästa fall 4 + grader !! Vi vill också ha våår

Svar: Tack. Ja, nu tycker jag att det har snöat klart för i år. Älskar norr och snön, men nu får våren komma till er också. Frisören lade i massor av folieslingor med blekning i mitt hår, sa att jag ville ha det ”havreblont”. Kram.

claudi26 skriver:

07 april 2009 kl 21:30 

Du måste berätta vad det är för kedja du har på dig! Det ser ut som min, är det Pilgrim?
Kan inte låta bli att undra! Ha det bäst!

Svar: Halsbandet på bilden från tisdagen den 7:e kommer från ett märke som heter Sweet K. Du hittar det på Sweetk.se. Gillar Pilgrim också, har många smycken därifrån. Kram kram.

catslover33 skriver:

07 april 2009 kl 22:59 

Jättesöt! Vart har du köpt den fina tröjan du har på dig? Ha det så bra! Stor kram Madelene

Svar: Åh, det är min favorit kofta (bild tisdag den 7:e) som jag fick i present av Peter förra året. Den kommer från Odd Molly. Kram på dig Madelene.

Tindra skriver:

07 april 2009 kl 7:55  

Hur får de ditt hår så ljust efter att varit så mörkt?? Det är ju svårt att färga åt det hållet. Jag har själv färgat för mörkt men tänkte göra slingor för att ljusa upp det lite men vill hellre ha en snygg honungsfärg.
Du är så snygg i båda!!!

Svar: Tusen tack. Du ska gå till en frisör om du ska ljusa upp håret tycker jag. Eftersom man måste bleka håret för att få det ljusare så sliter det ganska mycket. Lycka till. Kram kram.

Freddan skriver:

05 april 2009 kl 20:53  

fina hanna, kan du lägga ut länken från tv4 i morses? kram i stora lass.

Svar: Hej Fina. Jag har själv varit inne på 4:ans hemsida och letat efter inslaget, men tyvärr inte hittat det. Trist för jag skulle gärna sett det själv också, eller kanske inte när jag tänker efter :-). Om jag får tag i det så lovar jag att lägga ut en länk. Stor kram.

Maja skriver:

09 april 2009 kl 18:43  

Förresten, har du några tips på roliga sajter att surfa runt på (förutom Bloggfamiljen givetvis) ;)?. Har varit med om en liten olycka och ligger i soffan, beordrad att vila. Jättetråkigt att bara ligga still… KRAM

Svar: Usch, stackars dig! Hoppas att du snart får bli frisk. Tyvärr så surfar jag inte så mycket så jag har inga bra tips att ge dig. Jag skulle nog rekommendera dig att skicka iväg en vän och hyra någon gammal serie åt dig, typ Nord och Syd. Älskar den serien, och man får en härlig nostalgikänsla. Jag är lite av en sagotant och älskar böckerna ”Sagan om Isfolket” av Margit Sandemo, så dom rekommenderar jag också. Läste hela serien på kort tid när jag väntade William. Krya på dig. Puss.

Annie skriver: 
09 april 2009 kl 18:51  

åh vad du blev fin i håret ! jag undrar hur du ser ut utan löshåret ? hur långt hår har du då ? jättefin hårfärg ! verkar som bebisen kommer snart om du har jobbiga förvärkar !!! spännande ! kram Annie

 Svar: Tack Fina Annie. Här är bilder från tidigare i veckan. Före och efter. Mitt hår går nedanför axlarna efter att jag fick klippa av en rejäl bit av det, men nu är det långt och tjockt :-). Hoppas att bebisen vill komma snart. Dessvärre har jag bara lurvärkar. Kramar.

 

Före.

Före.

 

Efter.

Efter.

Malinekl skriver: 
09 april 2009 kl 19:59  


Vad fin du blev i håret. Själv har jag precis varit i Thailand och gjorde då extensions sitter fast med nåt klet  hur sitter dina fast som och hur länge håller det?


Svar: Jag har extensions från märket Great Lengths. Det är äkta hår som smälts in i form av små ”ploppar” av Keratinvax. Jag brukar ha dom i ca fyra månader. Mycket bra kvalité. KRAM. 


Freddan skriver: 
09 april 2009 kl 19:59  


Hej fina hanna! hur mår du? är du kompis med alla dina ex? skilldes ni som ovänner? du behöver absolute inte svara på frågan!
Varma kramar!

Svar: Ingen fara, jag svara så gärna :-). Jag och barnens pappor är goda vänner. Tyvärr så slutade inte förhållandena på bästa sätt, men det är aldrig försent att förlåta och gå vidare. Viktigt att inte vara ovänner och speciellt när man har barn ihop. Det stjäl bara energi att ha ovänner. Kärlek.

Sara78 skriver:

09 april 2009 kl 20:14  

Hej du underbara människa.
Vill bara passa på att önska er glad påsk. Hoppas att lilla grynet kan titta ut snart också. Väntar med spänning.
Har ni kommit fram till ett namn på henne än? Jag håller tummarna för att det blir Isolde.

Svar: Underbara Sara. Ja, nu får hon titta ut! Det lutar åt namnet Liv, men när vi väl träffar henne så kanske hon är en Isolde, så håll tummarna lite till :-). Glad påsk till dig med och stor kram.

isabella skriver:

05 april 2009 kl 10:36  

Hej Hannah! Såg dig på nyhetsmorgon idag och såg att du hade en rosa fin kamera. Vad är det för kamera?

Svar: Det är en liten kamera från CASIO (exilim 10,1 mega pixels). Använder även en mindre systemkamera från Panasonic. G1:an, vilken ger mycket bra bilder. Kramar.

Maja skriver:

04 april 2009 kl 17:07  

Härligt med promenad! Jag har också promenerat lite och njutit av den helt klarblå himlen. Man blir så fantastiskt lycklig i hela kroppen av sådant här underbart vårväder. Hoppas att det håller i sig och att det blir fint under hela våren. Har sett att många köpt grillkol på affären, det är nog många som vill grilla en dag som denna. Det ser så mysigt ut i Sigtuna, funderar på att ta en liten utflykt dit i påskdagarna. Skulle inte du vilja tipsa om ställen man inte “får missa” i Sigtuna. Jag har inte varit där sedan jag var liten. Tant Brun och 32 Rum och kök har jag förstått är trevligt. Finns det några mysiga affärer månne? KRAM i vårsolen

Svar: Tycker verkligen att du ska komma hit och njuta av vårsolen. Jag och pojkarna brukar äta glass nere på ”Våfflan”, det är ett litet fik vid vattnet, med god glass och enklare mat. Sedan har du massor av små fina och mysiga butiker längst gågatan. Min favorit är klädbutiken CRI CRI, men där blir det mest fönstershopping :-). Kanske vi ses. Kramar i massor.

karina.S skriver:

02 april 2009 kl 20:49  

Receptet på grönsaksbiffarna?

Svar: Den här gången fuskade jag med färdiga från biffar från matbutiken, men jag ska lägga ut det receptet jag brukar använda när jag har mer tid och ork. Så det kommer. Kram.

Tess73 skriver:

01 april 2009 kl 21:54  

Hej,
grattis till en fin sida, beroende har jag blivit. Kan man gissa att Wioliv Ab står för William, Mio och lilla Liv i magen? Kommer att fortsätta följa din blogg Hannah och ser med spänning fram emot alla krönikor med de andra./ Kram Tess

Svar: Åh, vad glad jag/vi blir att sidan är uppskattad, precis vår tanke och hopp! Du har helt rätt med företagsnamnet. Peter kom på det och det passar oss så bra :-). Vi får med alla barnens namn, för vänder du upp och ner på WIOLIV, så står det Mio, och sedan står Wi för William och så får vi hoppas att det blir en Liv nu. Kram kram.

Vi hörs sen.

All kärlek och Glad Påsk!

 


4 kommentarer4 kommentarer om “Frågor och svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej igen Hannah!

  Men vad kul att det var en CASIO (exilim 10,1 mega pixels) jag har nämligen fundera på att köpa den.

  Vad tycker du om den? Skulle du rekomendera den?

  Svara
 • heej. =) vad härligt att du tar dig tid och svara på frågor som vanligt, du är nog den bloggaren som tar dig mest tid för dina läsare. =) Håret blev verkligen skitbra, du ser som sagt ut som en ängel. 😉 Fast det gjorde du innan också iofs haha. Oh nu är det verkligen snart dags ju, var längesen man tittade på babyklockan så man tänkte en månad. Också är det bara två veckor typ..:O Ska bli kul och se lillan, Liv låter som ett underbart namn. =) Pusspuss

  Svara
 • Glad Påsk Hannah och stort Grattis till en jättefin bloggfamilj! Vad duktiga ni varit med att sy ihop allt!

  Sol, värme, kärlek tiller alla och främst till dig!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Tycker att du ser alltid så snygg och fräch ut! Jag vet att du svarat massa gånger på vad du använder för smink, när du skrev för Mama. Men nu hittar jag inte din blogg kvar där, så snälla vill du skriva igen:) vad du använder, märke o färg/nr. Tack på förhand! Är jättekul att läsa om dig och din familj! Glad Påsk på er!
  Kram

  Svara