Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:02 | april 12, 2009

Äggstra stort

Nu har vi kommit hem från min Mor (och jag sitter med en stor kopp hallonbladste). Vi har varit där och ätit en god Påskmiddag bestående av lamm som min styvfar tillagat. Vi bestämde att jag, mamma och barnen ska åka till Indien i höst och besöka ”vårt” barnhem. Det kan nog bli en mycket bra upplevelse och erfarenhet för pojkarna. Var själv i Williams ålder första gången jag var med mamma i Indien och såg misären som många lever i där. Reste även med henne till bla Afrika, och Ryssland. Kan vara bra att i tidig ålder se en verklighet som inte är som vår här hemma, lära sig att vara tacksam och inte ta allt förgivet. Det är alldeles för lätt att man gör det, tyvärr.

Älskade William har precis kommit hem och går på skattjakt nu för att hitta Påskägget från mormor. När jag var liten så önskade jag mig alltid ett sådant där jätte påskägg, jag fick det aldrig och har ända upp i vuxen ålder velat ha ett sådant :-). Så för tre påskar sedan fick jag det äntligen. Peter förverkligade min barndomsdröm och fortsätter med det varje påsk, till min lycka, men också till mitt förtret. Måste ju vara tacksam och äta upp allt också, eller hur!? Just nu mår jag illa bara jag tittar på det, har ätit på tok för mycket godis.

 

Det är jätte, jätte stort!

Det är jätte, jätte stort!

 

 

Nu ska vi mysa och äta kvällsmat.

Hoppas du får en fin fortsatt kväll.

All kärlek.

 

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Äggstra stort”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så värdefullt för killarna att få följa med på en sådan resa. Vilket fint arbete din mor och ni gör. Berätta gärna mera om barnhemmet.
  Önskar er också en fortsätt fin kväll, med eller utan påskgodis.
  Take care!

  Svara
 • Det låter bra med en tripp till barnhemmet.
  Och godis är gott!! Glad fortsatt Påsk!!

  Svara
 • Jag tror verkligen att resan kommer vara nyttig och jag skulle nog själv vela göra en sådan resa någon gång då man får ett nytt perspektiv på många saker i livet.

  Jag måste även få tillägga att en av anledningarna till varför jag besöker bloggfamiljen är för att jag de senaste åren av mitt snart 18åriga liv har sett upp till dig och även din syster. Jag beundrar er verkligen då ni får ta så mycket skit men ändå står på er och kör ert race. Fortsätt så! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Första gången nånsin jag kommenterar någons blogg,men ville bara tacka för en jätte bra sida!! Har följt dej på MAMA oxo,och ville såklart hänga med hit oxo=)
  Tycker att du verkar vara en härlig tjej med hjärtat på det rätta stället!!
  Lycka till med lill-tjejen i magen och sköt om dej!
  Keep up the god work!!!
  Kram!

  Svara
 • Håller med Em.
  Det jag gillar med er är att med tanke på hur mycket skit ni får ta, så struntar ni i det och är er själva!:)

  Det behövs fler människor som ni!:)
  ni måste nog vara dom varmaste och omtänksammaste människorna som finns, iaf två av dom!:)

  Keep up the good work,
  You go Girls!

  <3

  Svara
 • Jag har aldrig heller fått ett sådant stort påskägg. Men jag har gett bort några sådana och det är inte helt lätt att fylla dem, det krävs rätt mycket godis. Jag har inte fått något påskägg i år, men däremot en mysig weekend i Stockholm, vilket inte var helt fel :)!

  Svara
 • Hej fina Hannah!!
  Glad påsk till er=) Jag har 2st frågor… Nr.1-vilken färg använde du när du målade kycklingarna? (dessa av kottar) jag och min son skulle göra det samma men jag hittade ingen färg? Så tacksam för svar, eller rättare sagt min 4-åriga son är tacksam för svar=)
  Nr.2- Jag är, som du också varit-en 29årig vacker singel mamma som fick ensam vårdnadom min son. Jag har blivit utbjuden på dejter men ingen karl”bra nog”…men nu verkar det vara så att jag hittat en bra karl. Så min fråga till dig är, har du nå tips på hur man presenterar ens son till mannen man träffar? Att man ska ta det väldigt väldigt långsamt och prata, prata, prata med ens barn om vad han/hon känner vet jag ..vi har en extremt bra relation,och min son går alltid först.Men det är mest den praktiska biten? Tacksam för svar/tips!! (de finns nog väldig massa fler än jag som undrar..)
  Kramar till dig magen=)

  Svara
 • Läs psykopatens blogg!

  http://nimrodofobi.blogspot.com/

  Oerhört rått och välskrivet!
  Han skriver om våra värsta mardrömmar på det vackraste sättet.
  Helt förförande och oemotståndligt.
  Den snabbast växande bloggen i Sverige!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag hoppas att jag också en dag ska få möjlighet att göra en resa och besöka de som inte har det lika bra som vi har det här i Sverige.
  Gulligt av Peter att uppfylla din önskan om ett jättepåskägg, tycker jag. Han verkar vara så romantisk. Är han det?

  Många påskkramar till hela familjen

  Svara