Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:04 | april 14, 2009

Hjälp på traven

Hej kära vän. Vad skön dag vi har haft, det är så avkopplande att inte ha någon tid att passa, ingen stress och absolut inga som helst måsten. Att bara ta allt i den tid och takt man vill, och göra typ ingenting. Jag sa det till Peter när vi satt och åt att verkligen ta vara på den känslan, njuta av stunden. Snart har vi inte den tiden. Då vill någon ha mat och skriker ilsket i samma stund du själv öppnar munnen för att ta tuggan av den efterlängtade maten, det blir inte lika lätt att spontant dra iväg någonstans. Fast det är ju klart att allt blir underbart, fast på ett annat sätt bara!

Den obligatoriska glasspausen.

Den obligatoriska glasspausen.

Efter att jag fått löpa amok på min favorit butik Knodd i Stinsen (ska visa bilder på det jag köpt lite senare) och köpt små bebisplagg på H&M och kikat runt i butiker, kände jag att Peter hade fått nog så då bar det iväg till  ett ställe där han kunde få löpa amok. Motorcyklar, jetski och fyrhjulingar var det som fångade hela hans uppmärksamhet. Nu kan jag nog allt om motorer, kubik och hästkrafter. Skulle inte bli helt förvånad om vår bil helt plötsligt var såld och det stod en motorcykel på uppfarten istället, det finns ju faktiskt skolbuss :-).

Peter och hans vänner.

Peter och hans vänner.

 

Denna föll mig i smaken, och den hette dessutom Mio.

Denna föll mig i smaken, och den hette dessutom Mio.

Nu sitter vi och funderar på om vi ska gå på bio, ut och äta eller bara vara hemma och ge bebisen lite hjälp på traven att komma ut. Vi är förmodligen världens veligaste par så jag gissar att det slutar med hemma-middag, video och ”hjälp på traven”.

Hörs snart.

Massor av lycka och värme.

 


18 kommentarer18 kommentarer om “Hjälp på traven”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hihi ”Peter o hans vänner” 🙂 Mio moppen var ju så söt! Skulle jag lätt vilja ha. Lagom stor och fina färger :D.

  Svara
 • ”Hjälp på traven” har satt igång båda mina förlossningar!! Man får säga vad man vill om det funkar eller ej. Men jag tror stenhårt på det, så lycka till 😉

  Svara
 • Haha du är så skön!! Peter å hans vänner 😉
  Och hjälp på traven.. =)
  Fungerade för mig, fast kanske lite föör bra då lilla tjejen tittade ut 1 mån för tidigt.

  Mio´n va ju jättefin!! Passade dig bra också hihi.
  Kram på dig och trevlig kväll!

  Svara
 • Hej tycker att du är så fin i huden.Såg att du använde No 7 Protect& Perfect som sägs vara någon slags mirakel hudkräm.Stämmer det verkligen att den är bra?Funderar på att köpa den själv.

  Svara
 • Ha ha… Du rolig du:-) Kram

  Svara
 • Jo då den där ”hjälp på traven” funkade med mitt första barn:-)))

  Svara
 • Nämen åh sicken söt liten moppe! Den skulle jag inte tacka nej till, haha. fast man kund eju fundera på hur skraj jag skulle vara om jag satt helt ”oskyddad” på en sån när jag t.o.m är skraj för att köra bil, trots att jag har haft mitt körkort i över fyra år *fniss*…Jaja…tänkte bara på det där med ”hjälp på traven”…Min mamma tog en matsked fiskleverolja och en matsked lättöl när hon väntade min bror. Det funkade faktiskt! När min bästa vän väntade bebis och var supertrött på att vänta så gav jag henne det tipset och det funkade på henne också (båda gångerna)…Det är många som säger att si & så ska man inte göra för det kan vara farligt och blabla. Så jag kan ju tillägga att varken min bror elle rmin bästa väns barn är skadade av detta på något sätt, och förr i tiden använde man fiskleverolja och lättöl för att starta förlossningarna :-)…Hoppas du har haft en bra dag! Kram/Joysan.blogg.se

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag följer din blogg varje dag och tycker den är så fin.. Nu skriver jag till dig och hoppas att någon kanske läser detta och hjälper oss i detta goda ändamål!
  Mina bästa vänners son, Victor, dog i dag efter en lång kamp i cancer. (han har varit med i två dagar i aftonbladet nu). Victor blev bara 1,5 år och honom kan vi tyvärr inte hjälpa men det finns massor med barn som behöver vår hjälp! Vi försöker nu uppnå vårt mål med att samla in 100 000 kronor som går oavkortat till barncancerfonden. Snälla goda människor, skänk en lite slant så skulle vi bli så otroligt glada! http://www.barncancerfonden.se/1707
  (http://readmeto.blogg.se)

  En stor kram
  //Sandra

  Svara
 • Ha ha ha, ”hjälp på traven” eller sk ”färdknäpp” provade vi flera gånger och efter idogt kämpande (10 dgr) gav det resultat 🙂 Så, lycka till! Tänk, snart får du snusa bebis… Jag njuter för fulla muggar av min 3-månaders tjej som känns så stor! Känner igen det där med att det ALLTID är dags för bebisen att äta när jag ska till… That´s life antar jag. Önskar dig och familjen all lycka till inför den stundande förlossningen och den första tiden hemma!
  Stora kramar från Alicesmamma

  Svara
 • Hej Hannah. Sluta stressa din bebis. Den kommer när den är redo och det finns inte mycket du kan göra åt saken. Te kan du dricka hur mycket du vill, men är barnet inte redo kommer det inte. Det känns som att du tar upp samma sak hela tiden. Har du bloggtorka..?Heller inte så fräscht att du ska hinta om att du och Peter har sex hela tiden för att skynda på barnet. Ta det lugnt och njut av tiden innan den ”skrikande” bebisen kommer, du har inte ens gått över tiden!

  Svara
 • ”Hjälp på traven” va att KRAMAS med sin älskling? 😉 ÅÅ, bebiskläderna från HM får du gärna visa!
  Va är det för NÖT som skriver ovanför mig.. BAH, jag blir såå in i nordens trött!
  Ska vi ”gäspa bort” människan? haha. Kram S http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Hej Hanna!

  Haha…du är ju så rolig som bjuder så mycket på dig själv. Den berömda ”färdknäppen” funkar nog inte (fött 4 barn!)men den får en nog att slappna av och då kan mycket hända. Min mamma och syrra tog risinolja för att sätta igång och det lyckades men jag tror att man måste ha det på recept nu för tiden!

  Kram på dig!

  Svara
 • mmmm var försiktig med infektioner bara, man ska faktiskt inte ha sex så nära en förlossning, man slipper in oönskade bakterier och det kan tom skada barnet ordentligt, jag skulle nog avstå….. det går inte att backa om något händer.

  Svara
 • Känns som vi har samma favvo-centrum.. Stinsen! Jag var där igår och ska nog dit en sväng idag med.. Så lugnt o skönt!

  mammasuss.blogg.se

  Svara
 • fin bloggsida – såg först nu att du lämnat mama. Lycka till!

  Katarina / Mera mat mamma
  http://www.mama.nu/blogg/mera-mat-mamma/

  Svara
 • Hej, har läst din blogg länge men kommenterar sällan. Vad kul att det börjar närma sig nu! Färdknäppen hjälpte oss med barn nummer två men då vi provade det så var jag 7 dagar över tiden redan. Ett par timmar senare satte det igång.

  Underbar skosamling din dotter kommer att få nyttja 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej! Jag bara måste få veta vart du har köpt din sjal!!! Tacksam för svar för den var jättefin!// Madde

  Svara
 • […] skriver: 
16 april 2009 kl 22:33
Hej! Jag bara måste få veta vart du har köpt din sjal!!! Tacksam för svar för den var […]

  Svara