Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | april 14, 2009

Twilightzon

Har precis varit på MVC och tagit prover, mätt magen och lyssnat på det vackra lilla hjärtat. Allt var bra. Jag går idag in i vecka 39, men har börjat förlika mig med tanken att jag helt sannolikt kommer gå över tiden, med tanke på att jag gjort det med både Mio och William 🙁

Nu sitter jag och Peter och äter lunch på GRILL. Min bordsgranne till höger är en uppstoppad iller och ett annat gnagardjur som har blivit bragt om livet, på väggen stirrar en älg på mig och bakom mig sitter ett stort vildsvinshuvud med en lätt hotfull uppsyn. Till vänster sitter en halvt påklädd ”kvinna” i en blomkruka. Känns lite twilightzon över detta…uuhh!

 

Av någon anledning valde jag att äta det vegetariska alternativen.

Av någon anledning valde jag att äta det vegetariska alternativen.

 

Udda.

Udda.

 

Moose.

Moose.

 

????

????

 

Kramar.


11 kommentarer11 kommentarer om “Twilightzon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste bara säga för det första att din blogg är jättefin =). Jag tror, baserat på dina stora läppar, att lillan kommer snart. Man brukar ju säga att man får svullna läppar om man är nära förlossning. kram

  Svara
 • åå sköna dag! mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • ja ,en trevlig blogg!
  ser fram emot liten..kommer snart.
  och tålamod är din bästa vän just nu..

  Svara
 • jag tycker din bebis kan hålla ut lite till, till den 3 maj. Min födelsedag, en jättebra dag att fylla år på! 🙂

  Svara
 • Förstod att det blev en vegovariant med alla ”åskådare” som du hade där :).
  Du é för härlig!

  Svara
 • Hej!

  Det här är första gången jag skriver en kommentar på er fina blogg-sida och jag vill bara säga att jag älskar den! Jag började läsa din blogg på mama, vet inte riktigt varför, jag är inte själv mamma och inte alls i närheten heller men fastnade för ditt öppna och varma sätt i din blogg. Följde därför självklart med över hit till bloggfamiljen och tycker som sagt att sidan är urmysig! Här finns så mycket och alla som bloggar skriver jätteintressanta och läsvärda texter. Du är jättebra tycker jag och verkar vara en helhärlig person. Jag kommer fortsätta läsa varje dag! Tycker även att din man skriver sjukt bra och ska därför även kommentera lite på hans texter oxå.

  Ha d bra! Puss o kram från en glad stockholmstjej i malmö 🙂

  Svara
 • Hahahahaha! Jag hade nog inte heller blivit så sugen på kött om jag var på den där restaurangen, trots att den heter ”Grillad”! :P. Hmm har aldrig varit där men inredningen verkar ju lite lustig!
  Vilken jättefin topp du har på dig idag förresten. Sött med det där broderade o att den var lite genomskinlig. Sommarfräscht lixom :D.

  Svara
 • Hallå!Trodde du låg med värsta krystvärkarna-väntar lika ivrigt som alla andra!!!

  Svara
 • Skönt att höra att besöket gick bra! Hoppas att dagarna nu innan det hela går fort. Hur var Grill? Var maten bra? Jag har velat gå dit flera gånger, men det har inte blivit av. Visst finns det väl flera rum med olika typ ”teman”? Trevlig tisdagskväll! Snart är det helg igen, härligt :)! KRAM

  Svara
 • Illern är inget gnagar djur 😉
  Hemskt att se uppstoppade på iller på väggen, tittar på mina två levande bredvid mig med ett leeende. Mysiga djur 🙂
  Övrigt fin blogg, följer dig varje dag:)
  Kram

  Svara
 • Förstår att du tog det vegetariska men den omgivningen;)
  http://piavikergard.blogg.se/6barnsmamma/?tmp=15083228

  Svara