Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | april 16, 2009

Bajs, kärlek och död

God morgon. Hoppas att du mår bra. Idag kommer pojkarna hem, har längtat så mycket! Jag har köpt tre böcker som dom kommer att gilla. Själv älskar jag att läsa dessa böcker :-). Tidigare har vi läst Bajsboken (säkert 20 gånger, tröttnar aldrig) av samma författare och jag skrattar så jag gråter varje gång jag läser den för dom. Nu är det Kärlek, Döden – och Läskigaboken som väntar. Det skrivs roligt och lätt så att barnen förstår. Det undras ju mycket om just kärlek och döden, vad det innebär mm. Så ikväll är det högläsning som gäller.

Pernilla Stalfelt har skrivit böckerna.

Pernilla Stalfelt har skrivit böckerna.

Ska faktiskt sätta på en film nu och ligga kvar i sängen ett tag till. Vill spara alla krafter jag har till förlossningen, och passa på att vila och ta det lugnt. Har fått strikta order från Peter att jag inte får göra någonting, får väl njuta av det så länge jag kan :-). Trodde det hade börjat lite smått inatt, men det var bara lurvärkar igen.

Ha en fin dag så hörs vi snart.

All kärlek.


11 kommentarer11 kommentarer om “Bajs, kärlek och död”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker så mycket om din blogg 🙂 Du är nog den vackraste gravida jag någonsin har sett! Kramar

  Svara
 • Hej lilla vän.

  Säger jag som inte känner Dig personligen.
  Men Du har en blogg som är så levande Hanna, det känns nästan som om man känner Dig ”på riktigt”. Han en pojkvän (som e 28år) som älskar bajs.. Så en bajsbok vore den perfekta presenten-TACK för tipset.
  Just nu ligger jag och räknar dagar tills min nästa ”äggdroppar dag” vi försöker nämligen bli med en liten skrutt…tänka sig, Din gravidresa avslutas snart och kanske är min redan påbörjad? Önskar Dig lycka till.
  Kramar fr skåneland.

  Svara
 • Vi har också bajsboken, kärleksboken och läskiga boken. Boken om döden har jag inte köpt, tror att den nästan är för läskig 🙂

  KRAMIS!

  Svara
 • Hej Hannah, Ja passa på att vila nu 😉 Roliga böcker du har köpt, ett mycket bra tips till en mormor.Kram

  Svara
 • Usch, kan inte tänka mig hur drygt och jobbigt det måste vara den allra sista biten på graviditeten, måste kännas som den aldrig ska poppa ut. =S Men snart kommer hon säkert! =) Du gör helt rätt i att vila tycker jag, skönt att du har en så snäll man som peter!!

  Svara
 • Vi har också dessa härliga böcker och har älskat dem.
  Vill tipsa om ytterligare en bok av samma författare som heter ”Lika som bär”.
  Den handlar om att vi alla är lika trots yttre olikheter. Även den boken är pedagogisk och upplyftande och behandlar ett viktigt ämne på ett roligt och lättförståeligt sätt.
  Kramar

  Svara
 • Det gör dsu rätt i, att vila så mkt det går! Underbart oxå att du har en man som verkligen backar upp så du slipper anstränga dig i onödan:) Hoppas jag hittar mig en sån karl som är så då vi ska skaffa barn :D.

  Svara
 • Hej! Håller med om att du ät den vackraste gravida kvinnan jag sett i mina 38 år 🙂 var själv gravid den här tidpunkten förra året ( fick i juni 2008) och kände mig eländig, men sen kom vår älskade Evian (tredje barnet efter två flickor) och då var allt elände som bortblåst…ja…snart är det din tur!

  Svara
 • Hej Hannah! Har lagt dig till mina favortibloggar som jag följer dagligen, för du skriver så bra och mysigt! Måste bara få kommentera att det var riktigt söta kuddar och mjukisar som du köpte! Var finns affären? Håller med de andra att du måste vara en av de vackraste gravida 🙂 Vila nu ordentligt så att du sparar all energi till förlossningen, vilken klok man du har! 😉 Ser fram emot ditt inlägg där du skriver att du äntligen har fött!

  Svara
 • barnshoppingbloggen – VINN ett bosieboo avståndslarm!

  De där böckerna måste jag lägga på minnet. Min äldsta dotter har just börjat prata om döden mm!!!

  Svara
 • Visst är böckerna underbara.
  har en 4 åring som slukar böcker o dessa är nog favvosar.
  Håller med om att du är så vacker.
  Det lyser om dej.
  Kram
  http://piavikergard.blogg.se/6barnsmamma/?tmp=17070636

  Svara