Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:09 | april 16, 2009

Två tonåringar på kurs

Idag skulle även jag vara rockig och fick låna Mios nitarmband. Här hemma regerar fortfarande Johan Palm, och det är nitar, hattar och skinnjacka som gäller.

Idag skulle även jag vara rockig och fick låna Mios nitarmband. Här hemma regerar fortfarande Johan Palm, och det är nitar, hattar och skinnjacka som gäller.

 

God kväll fina Du. Först vill jag tacka för de otroligt värmande ord jag får, jag tar dom verkligen till mig och blir genuint glad och tacksam. Jag uppskattar dig så mycket, och att vara personlig i det jag skriver känns självklart för jag skriver ju till en vän. Knasigt kanske, men sant.  Nu har vi precis kommit hem efter att ha suttit på en ”förlossningskurs” på Danderyds sjukhus. Det satt en väldans massa gravida par i en aula och lyssnade i två timmar. Det handlade mest om smärtlindring, hur det går till under värkarbetet och de olika faserna man går igenom under förlossningen. Det är något tonårsaktigt över mig och Peter, vi kan inte sitta som två vuxna och fokusera, vi måste alltid börja viska saker och så får jag sitta och hålla mig för näsan för att inte brista ut i skratt för att Peter har viskat något tramsigt i mitt öra. Usch vad vi är barnsliga. Vi störde inte i alla fall, så långt kunde vi sköta oss.

Passade på att ta en rätt meningslös bild i pausen.

Passade på att ta en rätt meningslös bild i pausen.

Barnen fick vara hemma hos mamma under tiden. Det är verkligen det bästa dom vet, för hos Mimmi (som hon kallas av alla barnbarn) får man äta glass tills man spyr 🙂 (Nej, dom spyr inte eller äter så det är skadligt, utan dom älskar att skoja så).

Roffe flyttade in hos oss ikväll också, och får bo här tills Maggan kommer hem från Skottland på söndag. Pojkarna är i extas och vill helst ha honom i sängen inatt, men där går gränsen.

Pojkarna och våran temoprära inneboende Roffe alias "det lilla kräket".

Pojkarna och vår temporära inneboende Roffe alias "det lilla kräket".

Imorgon måste jag upp tidigt och åka och byta däck på bilen, blää. Har vant mig vid att kunna ligga i sängen och dra mig hela förmiddagen. På måndag börjar skolan igen och Påsklovet är slut, så det är väl bara att börja vänja sig vid att gå upp.

Ta hand om dig och sov så gott.

Världens största kram.


13 kommentarer13 kommentarer om “Två tonåringar på kurs”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt att du och Peter har ”tonårssinnet” kvar. Du är så gullig Hannah. Världens största kram till dig med!!

  Svara
 • Haha det är så himla roligt att du kallar den för det lilla kräket. (det skulle jag med ha gjort) 😉 Kramar

  Svara
 • Hihi vad härligt det är att läsa hur ni satt o fnittrade o viskade till varandra! :). Ni verkar ha en sån fin och harmonisk realtion. Hehe killarna dina skulle bara veta att du kallar den lille ” det lilla kräket ” 😉 😛

  Svara
 • PETER!!
  Kan du ga in pa min bloggis och ratta alla stavfel, jag orkar inte riktigt tanka ar sa trott!! puss mugg!

  Svara
 • du/ni e ju helt underbara!

  Svara
 • Kram till dig och lycka till med din snart stundande förlossning =)Förstår att du längtar dit nu, hoppas allt går bra!
  Fick själv en son för elva månader sen…en underbar liten prins.
  många kramar Maria

  Svara
 • Ja ni verkar så himla goa! Jag hoppas att jag får en så fin relation någon gång. Du får önska mig lycka till imorgon. jag ska på date med en supertrevlig kille! Jag hoppas att det är den rätte för mig*! Vill skaffa familj snart!!! Ha det bra! Ge ” det lilla kräket” en liten klapp från mig Nej… nu måste jag fixa så skattepengarna kommer innan midsommar!Sov gott

  Svara
 • Det låter nyttigt med en ”förlossningskurs” ändå tycker jag, särskilt för de som är lite nervösa och ängsliga inför det hela. Jag till exempel, fast jag inte ens är gravid ;)! Måste skriva att pojkarna är ju helt bedårande, bilden med dem och hamstern är ju bara fantastisk. De är helt otroligt söta tillsammans! KRAM

  Svara
 • Hannah, fick du mailet med skidorna?? Apropå påsklov…

  Svara
 • Du har världens finaste Bebismage Hannah 🙂 Å lilla äcklet är rätt söt han åsså *ler*.. Jätte kram från Sara http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • ..det lilla kräket menade jag, hahaha

  Svara
 • Finns bara ett sätt å beskriva dig och din syster på
  UNDERBARA!
  tack för att NI finns
  ni gör min dag!
  <3

  Svara
 • hahaha
  jag och min sambo(snart man) klarar inte av att gå på div saker och ting där man ska vara seriös.Det räcker med att vi tittar på varandra så brister det totalt!
  mao så är det ingen skillnad på oss nu som 34åringar än det var när vi satt i skolan som 15åringar 😀

  tusen kramar!!
  som många andra skriver,ni gör våran dag du och maggan!Tack för att vi får ta del av eran =)

  Svara