Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:56 | april 17, 2009

Os av barnrumpa

Däcken är bytta så nu kan jag köra runt med gott samvete. Gubbarna på verkstaden skrattar alltid åt mig för jag är oftast alldeles för sent ute med mitt däckbyte, men i år var jag nästan tidig. För några år sedan kom jag dit i augusti och önskade hjälp med att byta till sommardäck, inte så populärt om jag blivit stannad av polisen den sommaren.

Vi är på ett Lekland nu och pojkarna rusar runt som galningar (alla tre), men snart ska vi fara. Till min lycka! Det luktar barnrumpa, kiss och Peters andedräkt som påminner om en gammal kebab som man köper fem på morgonen på fyllan i hela lokalen (den sistnämnda får jag dessvärre med mig i bilen :-)).  

5 lika blev det.

5 lika blev det.

 

Peter och Mio tävlar i Lego Indiana Jones.

Peter och Mio tävlar i Lego Indiana Jones.

lek3

 

 

All kärlek


7 kommentarer7 kommentarer om “Os av barnrumpa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi hi… Du är härlig du:-)

  Svara
 • Jag som var så säker på att ni var på BB 🙂
  Ha en trevlig helg du härliga människa och hoppas att ”lur-värkarna” snart är riktiga värkar.
  //Lena

  Svara
 • Vad mysigt ni har det! Förutom lukterna då förståss! Hoppas att hon kommer snart till er!
  Lycka till! Kom ihåg att vända kraften inåt istället för att skrika…!
  Stor kram
  Pia

  Svara
 • Vilka underbara föräldrar ni verkar vara. Hittar alltid på något kul, även fast du ska föda när som. Ska verkligen bli spännande att se lilla Liv, vaf blir hon för en krabat tro?
  Kram och trevlig helg

  Svara
 • Önskar bara en trevlig helg till den mysiga familjen, kram.

  Svara
 • Hihi skön skildring av lukterna på leklandet :P. Det luktar rätt speciellt oxå på förskolor 😉 Vilken härlig dag vi har idag förresten. Sol och blå himmel och dessutom är det fredag! Sååå himlans skönt!

  Svara
 • Åh, vilken mysig dag ni har fått! Hoppas att du snart får åka till förlossningen också 🙂
  Vilket lekland var ni på? *nyfiken*

  Kramar Malin

  Svara