Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:47 | april 17, 2009

Stilla frid

God morgon. Har legat vaken och stirrat upp i taket sedan sex imorse, så för en stund sedan smög jag upp gjorde en kopp te, kröp upp i vår fåtölj och satt ensam och tittade ut genom fönstret och kände en skön, stilla frid. Det brukar alltid vara så tyst, nästan spöklikt, men jag började fundera när jag hörde ett raffsande ljud och kom på att det var Roffe, så helt ensam var jag inte :-).

Ska väcka pojkarna snart, måste bara njuta av lugnet en stund till. 

Hoppas du får en fin början på helgen. Du är värdefull .

Kramar.


10 kommentarer10 kommentarer om “Stilla frid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Får säkert en bra helg, hoppas att du får detsamma!

  Du är minst lika värdefull som alla oss andra 🙂

  Svara
 • Varenda morgon går jag in och läser din blogg, och varenda morgon blir jag glad.
  Tack för att du skriver. Hoppas lilltjejen i magen inte får dig att må dåligt i dag. Det är faktiskt dags att komma ut nu. 🙂

  Svara
 • Hoppas att du också får en härlig helg!

  Ta hand om dig!
  Kram
  Caroline

  Svara
 • Hoppas du får en underbar helg du med!

  Svara
 • Låter som en underbar start på dagen.

  Jag är också gravid och har beräknad förlossning den 24 april. Jag håller på att bli tokig, den här sista tiden är verkligen jobbig! Det är mitt andra barn, har en dotter på 2 år och 5 månader också. Detta ska verkligen bli spännande men jag är jättenervös för att bli två-barnsmamma. Hur gör man egentligen för att räcka till?

  Vill passa på att gratulera dig till den fina sidan och säga att du verkar vara en jättehärlig människa!

  Kram från Jenny

  Svara
 • Hej där!
  Har följt din blogg ett tag och tänkte att det kanske är dax att göra ett litet avstamp och inte bara vara en sån där smygläsare.
  Tycker du har en jättefin blogg och härliga barn.Spännande nu när det snart är dax för bebisen att komma till er.Blir riktigt bebissugen själv men de är ju lite svåra att skaffa på egen hand…fniss…
  Ha en alldeles underbar dag!
  Kram Malin

  Svara
 • åå så fina ord från dig när man klickar in här, att höra någon säga att man är värdefull…det är ljuvligt. jag saknar verkligen någon som säger de orden till mig…jag önskar dig fina en skön dag!
  mini http://www.mamamini.blogg.se

  Svara
 • Härlig start på morgonen. Önskar att jag också hade den lyxen!

  http://lamamanbxl.blogspot.com/

  Svara
 • DU ÄR OCKSÅ SÅ VÄRDEFULL,FINA HANNAH. MAN TROR JU NÄSTAN PÅ ATT VI ÄR NÄRA VÄNNER.DU GÖR ATT MIN VARDAG BLIR LÄTTARE.HA EN RIKTIGT SKÖN HELG TILLSAMMANS MED DIN FINA FAMILJ.KRAMAR FRÅN MARITA I SKÅNE.

  Svara
 • Hannah du är också värdefull och jag uppskattat så din blogg. Tänk vilken härlig känsla av gemenskap en blogg kan skapa. Det är otroligt positivt att kunna gå in här varje dag! TACK!!!

  Svara