Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:12 | april 18, 2009

Hemma-spa

Har haft en morgon och förmiddag i SPA-anda. Legat i ett bad länge, peelat hela kroppen, gjort inpackning och ett tappert försök att raka benen, vilket såg väldigt roligt ut. Kom på mig själv att sitta i den mest konstiga ställningen, flåsandes och grymtandes för att komma åt överallt där vinterpälsen vuxit :-). Usch vad äckligt det lät, som om jag gått i månader och låtit benen gro och bli täckta av päls. Lite som när Mio tittade på mig efter att ha gett mig en puss och sa: ”mamma, du börjar bli man och har fått mustasch!”. Jag må ha fjun i ansiktet, men fasen inte mustasch som en man!!! Ha, ha, ha. Fram med pincetten. I alla fall så har jag haft det jätte skönt och bara tagit hand om min stora kroppshydda och hår (det på huvudet).

Nu ska vi ner till hamnen och äta glass.

Må gott och ha en fin dag kära Du.

All glädje.


9 kommentarer9 kommentarer om “Hemma-spa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka stolar ni sitter inne med.. jätte lyxiga å fina (tittar på inlägget under) 😉
  Härligt med ”rå-om-sig-sj-dagar”!! Soliga Krstd-kramar från mej http://www.bustrollan.blogg.se

  Svara
 • Vad skönt att du orkar ta hand om dig kropp , peela och göra hårinpackning. Jag gjorde samma sak, kändes lite som ett ”måste” innan man får sin bebis för då finns det liksom ingen tid till sånt….inte på ett tag i alla fall. Ha det gott!

  Svara
 • VAD HÄRLIGT DET LÅTER.DET KANSKE MAN SKULLE GÖRA.PASSA PÅ OCH NJUT. DET ÄR DU VÄRD.KRAMIZAR MARITA

  Svara
 • Hihi! Jaaaa barn är ju så spontana 😀 ;). Hoppas ni har haft en mysig eftermiddag vid hamnen.

  Svara
 • Just det, jag kom på en sak! Mia Skäringe bloggade ett tag i höstas på mama, liksom du. Jag saknar hennes inspirerande, tänkvärda, ärliga o fantastiska texter! Skulle bli så himla glad om hon någon söndag kan vara gästkrönikör här hos er eller tom. blogga på heltid :D. Kanske inte bara jag som önskar det? 🙂

  Svara
 • jag undrar vart du fixar ditt löshår? pris? 🙂

  Svara
 • Hej!
  Härligt mä lite ta hand om sig dag =) dä borde man göra oftare, hoppas ni haft en härlig dag! Snart dax för er lilla tjej å komma…härligt å spännande. Väntar mä spänning på å höra hur din förlossning blev å hur hon ser ut.
  Kram Kram

  Svara
 • Åh, jag älskar att göra hemma-spa! Brukar bada, skrubba mig ren från alla döda hudceller, hårinpackning, raka benen, skrubba fötterna (läskigt mycket ”klägg” blir det haha), måla tånaglarna, och smörja in hela alltet till slut! Och innan jag gör allt detta så får sängen bäddas med rena lakan, för finns det något mer underbart att efter en sådan lyxbehandling gå och lägga sig bland moln?! För det är ju så det känns! 😀 då känner man sig verkligen som en riktig prinsessa…

  Svara
 • 😀 hi hi kan riktigt se det framför mej, sitter ju själv med en mage som bara blir större och större ,man känner sej som en flodhäst i badkaret !

  Svara