Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:53 | april 19, 2009

Tandfen

Måste börja med att officiellt erkänna att jag har tappat det helt (förståndet alltså), titta bara på denna bild.

 

Hittade ett par likadana Converse till mig som bebisen har. Jag som sagt aldrig rosa, och nu köper jag likadana skor och kläder till oss...i rosa!

Hittade ett par likadana Converse till mig som bebisen har. Jag som sagt aldrig rosa, och nu köper jag likadana skor och kläder till oss...i rosa!

 

Jag och pojkarna har varit iväg och tittat i affärer och William har köpt en fotboll för sina sparpengar idag. Skönt att intresset för tv börjar avta nu när solen tittar fram och det är roligare att vara ute och leka. Cykla, spela kula och fotboll. Mio står i och för sig bara framför spegeln och är så oerhört stolt för när vi var och köpte fotbollen så tappade han sin första tand!!! Du förstår att det är något han längtat efter sedan William tappade sin första tand för två år sedan. Han har gått runt och vickat och längtat så länge och idag hände det. Han känner sig så stor och har ringt till nästan alla han känner för att berätta nyheten. Förstår inte riktigt hur han lyckades få ut den, för så jätte lös var den inte. Blodet rann men han var så lycklig. Nu börjar jag gråta bara för att jag berättar det för dig. Jag är ju också stolt :-).

 

En stor kille och en liten glugg.

En stor kille och en liten glugg.

 

Ett stopp på Mc Donald´s blev det idag.

Ett stopp på McDonald´s blev det idag.

 

Jag åt morötter och äppelbitar. Kors i taket.

Jag åt morötter och äppelbitar. Kors i taket.

Vi mötte upp Peter och firade tanden med glass, en hink(!) med glass på ”Våfflan” här i Sigtuna som är vackert beläget vid vattnet.

 

Glasshink för hela familjen.

Glasshink.

 

Det slutade självklart med att jag satt med hinken under näsan och slaffsade i mig.

Det slutade självklart med att jag satt med hinken under näsan och slaffsade i mig.

 

Jag är allt välsignad med en stilig man.

Jag är allt välsignad med en stilig man.

Har faktiskt lagt mig i sängen nu, måste vila en stund. Fick som tidigare berättats inte så mycket sömn inatt, grrr!

Hej på en stund.

 


27 kommentarer27 kommentarer om “Tandfen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad använder du för mascara 🙂 ?

  Svara
 • Du är välsignad med en stilig man och han med en urstilig fru, men… de härliga killarna tar iallafall priset. Så mysiga!
  Rosa Converse, inte alls fel.
  Sammanfattningsvis så verkar ni haft en bra dag.
  Ha det bäst!

  Svara
 • Ni är dessutom ( förutom alla värmande, tänkvärda, inspirerande och härliga inlägg ni båda delar med er av ) fantastiskt vackra båda två! Vad jag önskar att jag hade din hy! Tycker det e super sött med mammor som matchar med sin baby :). Ja det där med att tappa sin första tand är stort! Jag kommer ihåg att jag å min dåvarande bästa vän gick till deras granne, som var tandläkare och frågade om hon inte kunde dra ut en på oss 😛 Sjukt va?! Hahaha. Så himla fint att Mio har gröna ögon till sitt mörka hår! Å den där glasshinken såg ju sjukt god ut! visste inte att sånt fanns :D.

  Svara
 • Hej Hannah! Dina pixelscarfar från alice and sens som du har, vet du var man kan köpa dem? Dom e ju så fina!! Tack för en fin blogg! Har nyss hittat hit & du verkar vara en himla mysig & trevlig tjej!! Kram Jenny

  Svara
 • Åh ni kommer vara så fantastiskt fina tillsammans i era rosa Converse! Jag hoppas på att du lägger ut en bild på er om några månader när lilla flickan är stor nog att faktiskt använda skorna. Trevlig söndagkväll! KRAM

  Svara
 • Ah… då var det ju dig jag såg i dag 🙂 Tyckte det var något bekant över tjejen jag såg på köpcentret i dag..

  Läste om din blogg i nån tidning, och tänkte att jag skulle gå in och kolla den. Så nu gjorde jag det. Jag gillar den!

  Jag har likadana Converse. Dom till bebisen var ju ursöta!

  Stort att tappa första tanden!
  Hoppas tandfén kommer i natt då 🙂

  För övrigt har vår dag varit rätt lik er ser jag, shopping, Mc Donalds och glassätning. Fast för oss blev det inte Våfflan..

  Kram på dej!

  Svara
 • Ursöta Converse till både dig och den lilla bebisen… som vi får hoppas på ploppar ut snart.

  Ville bara säga också att idag när jag stod på jobbet, så hade vi en himlans massa gamla låtar i bakgrunden (från 90-talet) Och vilken kommer inte då, jo om inte ”You got what I want”.Det var sannerligen inte igår som man hörde den =)

  All lyckönskningar till er från en av dina gamla nagelkunder i Kungsängen =) (Caroline)

  Svara
 • Vilket vackert kort på dig och Peter även han måste vara glad över att ha en sådan vacker fru =)
  Kram

  Svara
 • Åh,vilka fina skor till både dig & bebisen!!!
  Vad kul att Mio tappat sin första tand nu!
  Klart du blir stolt!:-)
  Många kramar till en jättefin Hannah!

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag ÄLSKAR Odd molly kläder och undrar var du köper dom?
  Följer din blogg dagligen, den är super med jätte härliga bilder på dig och din fina familj 🙂 Hoppas på svar…
  Kram

  Svara
 • Ni är världens finaste i hop du och Peter.
  Gullt med en liten glugg på Mio.
  kramis Jessica

  Svara
 • Du är otroligt vacker alltså!

  Svara
 • Va fint foto på dig och Peter.
  Ni har båda förmågan att kunna skriva så otroligt bra. Ni båda och även Maggan förgyller min dag genom läsningen:)
  Otroligt söta Converse, ni kommer va så fina tillsammans! Och vad roligt att ni ska få en flicka. Som jag snart hoppas komma ut:)

  Imorgon börjar min praktik, och som vanligt är jag riktigt nervös eftersom jag själv har så skyhöga krav på att jag ska klara detta med galant. Men det är inte hela världen och man gör ett misstag nån gång ibland, eller hur?

  Vi hörs fina du, stor kram!

  Svara
 • Och förresten! En hink med glass! Det har jag minsann aldrig sett. Det måste jag pröva någon dag, hång som jag är! 🙂

  Svara
 • Guuuud va lik Mio är dig! Så otroligt söt! 😀

  Svara
 • DU ÄR SÅ OTROLIGT VACKER SÅ MAN BLIR HELT STUM.VILKA FINA SKOR TILL DIG OCH BEBISEN.NI KOMMER ATT BLI SÅÅÅÅ FINA.HA EN RIKTIGT SKÖN DAG I SOLEN FINASTE HANNAH. KRAM MARITA

  Svara
 • Hej Hanna
  Om du vill och kan så förmedla väldigt gärna denna historia vidare så att Mia kan få all den hjälp som är möjlig. Mitt hjärna brast när jag läste detta. Måste vara en mors hemskaste mardröm.
  Vet inte om det blir en direkt länk eller hur det blir nu när jag kopierar in webb adressen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4942538.ab
  / Kram

  Svara
 • Hej igen
  Hittade en länk till ang Mia och Thor.
  / Kram

  Svara
 • Vore ju bra om jag klistrade in den också. Gråter så jag inte ser vad jag gör. http://www.thorwang.com
  Sprid vidare de som vill.
  Jag hoppas att det var OK att lägga in detta här, visste inte vad jag skulle göra men kände att något måste jag göra.

  Svara
 • […] 19 april 2009 kl 18:37 […]

  Svara
 • Fniss, ja det där skorna var inte helt fel. Jag hade precis sådana härligt rosa Cinverse någon gång på det glada 80-talet. Pappa köpte dem i USA & jag var omåttligt stolt då den färgen inte fanns i Sverige då.

  Min dotter som snart fyller 7 tappade sin första tand för 2 månader sedan. hOn höll på att bli galen för ”alla” hade ju tappat tänder utan hon 😉 Lyckan visste inga gränser när den äntligen ramlade ur (satte sig fast i ett äpple & hon höll på att svälja den faktsikt).

  Nog har du en snygg karl alltid, nästen snyggare än min 😉

  Kram & tack för en trevlig & ”down-to-earth” blogg! Hoppas förresten er prinsessa anländer snart!

  http://lollo71.wordpress.com

  Svara
 • Åh, min dotter (6½ år) tappade sin första tand förra söndagen och hon blev så glad och chockad att hon fnittrade lite hysteriskt och man såg att hon inte visste om hon skulle skratta eller gråta *hihi* Så sött! Så nu springer lillasyster (3 år) runt och skriker att hon också vill tappa en tand 🙂 Dessa goa ungar!
  Kram på dig!

  Svara
 • Hej Hannah! Du är verkligen så vacker som gravid. Du passar så jättebra i rosa också ( min favoritfärg) har lagt till din blogg till min favorit just för att jag tycker du är så naturlig och ärlig och du har en jättefin familj 🙂 kan tillägga att jag tycker din syster Magdalena är lika vacker som du. Ha en bra dag!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har läst din blogg ett tag nu och ser framemot den varje dag när jag kommer till jobbet. Kortet på dig och Peter var så fint,vacker man men ännu vackrare fru.Nu väntar nog jag lika mycket på lilla Liv( gulligt namn om det blir det) som dig och Peter. Lycka till fina Hannah.
  Kram Sanna!

  Svara
 • Fina, fina Hannah! Du är så otroligt vacker! Hela du lyser som en sol på de två bilderna i inlägget ovan, och man blir så glad av att se det. Hoppas lilla Liv vill titta ut snart, är så spänd på att få se hur hon ser ut 🙂

  All lycka! Kramar Susanna

  Svara
 • Hej och tack för en fin blogg!! ang rosa converse,,jag fick en efterlängtad dotter 27/2 och här går allt i rosa,,tänkte tipsa dig om en sida där man kan köpa rosa gummistövlar,,,suuuper söta,,man bara måste ha
  http://www.stockiddo.se

  Svara
 • Hej på dig Hannah! Du har blivit min inspirationskälla denna tristess-vinter medan vi bygger hus på landet (kaos) och jag samtidigt blivit av med jobbet, jättemysigt att läsa om din vardag och enormt spännande att följa din graviditet, ser fram emot att få se det lilla underverket på bild snart 🙂 och jag hoppas att du får en så pass skonsam förlossning som möjligt! Har själv skaffat de rosa conversen till min lilla tjej, 3 år, men undrar var du köpte dina egna någonstans? lyckas inte hitta dem.. Tack på förhand och tack för en helt fantastisk blogg, nu ser jag fram emot våren och sommaren. Kram!!

  Svara