Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:32 | april 20, 2009

Frågor och svar

madeleine skriver:

19 april 2009 kl 18:37

Vad använder du för mascara  ?

Svar: Jag använder mascaran Definicils från Lancome. Har även provat Telescopic från L´oreal, vilken också är bra. Kolla på sminkinlägget 10 april. Kram.

Jenny LJ skriver:

19 april 2009 kl 19:14

Hej Hannah! Dina pixelscarfar från alice and sens som du har, vet du var man kan köpa dem? Dom e ju så fina!! Tack för en fin blogg! Har nyss hittat hit & du verkar vara en himla mysig & trevlig tjej!! Kram Jenny

Svar: Kul att du har hittat hit fina Jenny. Ja, de är helt underbara. Jag bara älskar dessa sjalar, jag har dem i tre olika färgnyanser :-). Du kommer inom kort kunna köpa bla Pixelscarfar och Alices pom-pom sjalar här i Bloggfamiljens webbshop. Vi kommer även sälja deras underbara sängöverkast och handdukar. Allt är ekologiskt och i fantastiska material. Stor kram.

Millrec skriver:

18 april 2009 kl 23:30

Hej Hanna.
Jag måste fråga dig vars du köper dina gravidbyxor. Jag hade väldigt svårt att finna snygga trendiga gravid byxor när jag var gravid med min son, Så jag var tvungen att gå i strumpbyxor och klänning hela graviditeten. Men om jag fick välja skulle det varit mycket varmare med snygga jeans.
Jag är ganska kort 161 cm, och många byxor fungerar ej, jag Vill helst att det ska vara slimade jeans och det fins inga sådana när man är gravid, iaf inte här uppe där jag bor(Umeå) eller på något nät som jag försökt beställa på ex (praoud) tror jag iaf namnet var.
Det skulle göra mig väldigt glad om du kunde ge mig tips på någon affär eller märke som säljer snygga gravida byxor.
//Millrec.
Jag skulle önska om du kunde svarara på min blogg eftersom jag ej tittar in eller loggar in på min sida här.
Millrec.blogg.se

Tusen tack och hoppas på tips för kommande lilla mirakel.

Svar: Jag har själv haft det problemet att hitta snygga gravidbyxor. Ofta är de verkligen tråkiga och fula. När jag väntade William och Mio sydde jag in resår i midjan på många av mina favoritbyxor, då fanns nämligen inte tights på samma sätt som nu. Nu har jag mest gått runt i tights och slimmade jeansleggings (som passar jätte bra över en gravidmage pga resårmidja) från bla butiker som VILA och Gina Tricot. Har köpt två par gravidjeans från Top Shops gravidlinje, och dom är snygga, men ganska dyra tyvärr. Finns dock i många olika modeller och längder, så de ska passa både korta och långa blivande mammor. Må gott, kramar.

Angestfia skriver:

19 april 2009 kl 21:39

Hej fina Hannah!
Jag ÄLSKAR Odd molly kläder och undrar var du köper dom?
Följer din blogg dagligen, den är super med jätte härliga bilder på dig och din fina familj  Hoppas på svar…
Kram

Svar: Odd Mollys kläder är underbara. Gillar den lite romantiska bohem-stilen hos deras plagg. Jag köper det lite här och var. En butik här i Sigtuna säljer det, annars har det öppnat en stor fin Odd Mollybutik på Humlegårdsgatan 13 i Stockholm. Sök på nätet också för där finns många webbshoppar som säljer. Det glädjer mig att du gillar bloggen, tack.

malloo skriver:

18 april 2009 kl 21:02

jag undrar vart du fixar ditt löshår? pris?

Svar: Jag går hos Maria på Hår 3000 på Vasagatan i Stockholm. Det är fantastisk kvalité och hållbarhet på detta äkta hår jag sätter i. Pris är helt beroendes på vilken längd och hur mycket du sätter i. Gå in på deras hemsida och titta eller ring dit och tala med Maria eller Ylva. www.har3000.se

suppan75 skriver:

18 april 2009 kl 7:49

Åhh, min son skulle dö för att få en sån liten fyrhjuling. Men visst måste man köra på inhängnat område? Man kan väl inte köra på vägen framför huset??

Svar: Man ska nog helst köra på bana eller inhägnat område. Vår väg är privat och det är bara vi som kör här så barnen har fått köra upp och ner längst den, annars har vi en vän med bana där dom kan kruta på ordentligt. Kram.

annex_ skriver:

19 april 2009 kl 19:05

Hej!
Vart har ni köpte ett ursnygga fotölj o fotpall?
så snyggt! kram Annelie

Svar: Tack, den är jätte härlig och kommer från ett Italienskt märke som heter B&B Italy. Den finns bl a på Nordiska Galleriet i Stockholm.

MalinSkruttan skriver:

17 april 2009 kl 16:24

Åh, vilken mysig dag ni har fått! Hoppas att du snart får åka till förlossningen också 
Vilket lekland var ni på? *nyfiken*

Kramar Malin

Svar: Vi var på ett lekland som ligger i Veddesta i Järfälla som heter Lekpalatset. Mycket omtyckt av barnen och fräscht. KRAM.

Malaika skriver:

14 april 2009 kl 20:58

Hej tycker att du är så fin i huden.Såg att du använde No 7 Protect& Perfect som sägs vara någon slags mirakel hudkräm.Stämmer det verkligen att den är bra?Funderar på att köpa den själv.

Svar: Jag vet inte om den gör några direkta underverk, men jag gillar den jätte mycket i alla fall :-). Den är perfekt för min hy. Jag har en typisk blandhy som ibland är fet och ibland torr, men med No 7 får jag en bra balans. Kramar.

mammanmadde skriver: 
16 april 2009 kl 22:33
Hej! Jag bara måste få veta vart du har köpt din sjal!!! Tacksam för svar för den var jättefin!// Madde


 Svar: 
Sjalen jag har på mig i det inlägget (14 april) kommer från märket Alice and Sense som vi kommer börja sälja här på webbshoppen inom kort. Helt underbar.

 Maja skriver: 
14 april 2009 kl 19:16
Skönt att höra att besöket gick bra! Hoppas att dagarna nu innan det hela går fort. Hur var Grill? Var maten bra? Jag har velat gå dit flera gånger, men det har inte blivit av. Visst finns det väl flera rum med olika typ “teman”? Trevlig tisdagskväll! Snart är det helg igen, härligt :)! KRAM


 Svar: Tycker absolut att du ska gå dit. Det är en enda stor lokal som är inredd och uppdelad i olika stilar och teman. Lunchen är en buffé där du kan välja mellan ca tre olika rätter och en stor salladsbuffé. På kvällen är det vanlig meny med otroligt god mat, men det är också trevligt att gå dit på bara en drink och spana lite. Stor kram.


 caroliine skriver:

13 april 2009 kl 14:10

Du är otroligt fin Hannah!
Och du verkar vara en underbar person

Hoppas bebis kommer snart. Spännande!

Läste om vilka sminkprodukter du använder.
Jag undrar om du använder parfym? Isåfall vad för sort?  Och bodylotions, har du någon favorit?

Ha en underbar dag!
Kram kram

/Caroline

Svar: Jag tackar ödmjukast för dina fina ord! Jag använder parfymen ELLE från Armani, vilket jag gjort så länge jag kan minnas. Till vardags efter jag har duschat smörjer jag alltid in mig med en bodylotion frå Victoria´s Secret i doften Pear Glace och även bodyspray i samma doft (köpte upp mig på ett lager när jag var i USA, men jag tror det går att beställa över nätet). Den doftar så gott!  Stor, stor kram.

matilda skriver:

15 april 2009 kl 11:12

Skönt det låter att ligga kvar lite extra i sängen. Vilka underbart söta skor! Jag älskar skor själv, kommer antagligen göra precis som du när jag får barn.  Har ni fått ordning på Livs rum än? På bilderna kan man ju ana att ni gjort en del, när får vi se hela?
Kram finaste Hannah

Svar: Hoppas bara hon kan ha alla söta små skor jag har köpt. Risken är stor att de inte kommer passa, med tanke på att både jag och Peter har kråkfötter :-). Vi håller fortfarande på med rummet, tyvärr är ena väggen full av flyttkartonger med böcker i mängder (som inte får plats någonstans) och så har det blivit lite av ett tvättrum. Hänger och sorterar tvätt där nu. Lovar att visa bilder när det är helt klart. Vad gulligt att du skrev Livs rum, det blev så mycket verkligare. All kärlek.

Malinekl skriver:

15 april 2009 kl 18:57

Vilken underbar skosamling lilltjejen har redan =)
Letade lite på nätet för att se om Knodd hade e-handel det står inom kort på deras sida vet du när kanske?

Svar: Vet inte när www.knodd.se sidan är klar, men Knodd har tagit över www.mammarazzi.nu där du hittar mycket ur deras sortiment. Så gå in där och shoppa loss :-).

Sosia skriver:

16 april 2009 kl 19:14

Hej Hannah! Har lagt dig till mina favortibloggar som jag följer dagligen, för du skriver så bra och mysigt! Måste bara få kommentera att det var riktigt söta kuddar och mjukisar som du köpte! Var finns affären? Håller med de andra att du måste vara en av de vackraste gravida  Vila nu ordentligt så att du sparar all energi till förlossningen, vilken klok man du har!  Ser fram emot ditt inlägg där du skriver att du äntligen har fött!

Svar: Åh, vad glad jag blir, tack fina, fina Sosia för dina uppmuntrande ord! Jag har en låsning på butiken Knodd där jag köpt allt från barnvagn till nappflaskor och även kuddarna och mjukisdjuren. Butiken finns i Stinsens köpcentrum utanför Stockholm, men sedan en tid tillbaka även i Sickla Köpkvarter. Kramar i massor.

Inger skriver:

20 april 2009 kl 9:27  (Redigera)

Frågor och svar, bra!
Jag undrar var man hittar miniconverce och vad de kostar. Tackar!

Svar: Jag köpte ”mina” mini på en butik som heter Grandpa och ligger på Söder för 250kr. Butiken Knodd har dem också vet jag. Sök på nätet också, där finns ju det mesta. Hoppas du hittar dem. Kram.


5 kommentarer5 kommentarer om “Frågor och svar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejsan!
  Du ksrev att du köpt allt till bebisen på Knodd 🙂
  Vad blev det för barnvagn?
  Malin

  Svara
 • Kul att du svarade på min fråga 🙂 Ska försöka hinna med och besöka leklandet i sommar, när vi kommer upp till Sthlm!
  Tänk att du fortfarande är hemma, trodde nästan det var dags för lillan att komma nu!

  Kram Malin

  Svara
 • Min fråga komn inte med, snyft. 🙁 Frågar igen om det finns någon möjlighet att köpa dvd:n och betala med något annat än kort??? Har inget betalkort tyvärr, men har internetbanken.
  Hoppas allt är bra med dig och din mage, kan tänka mig att det är tungt nu på slutet. Jag är i v 19 och tycker redan det är tungt (väger lite mer än vad jag egentligen borde..).
  Kramis Malin

  Svara
 • Hej du fina!
  Jag som länge har tänkt ställa en fråga och är så klart så seg att jag kommer försent. Men jag chansar ändå. Undrar nämligen var dina supersnygga Pocahontas-stövlar kommer ifrån. Kanske inte helt rätt säsong att köpa stövlar, men ändå =)
  Må så gott!
  Ida

  Svara
 • jag undrar vilken typ av hårförlängning du har? jag har funderat jättelänge på att göra detta men är lite rädd att mitt eget hår tar för mycket stryk. På dig ser det så naturligt ut och jag har sånt där typiskt tunt nordiskt hår som man inte kan göra nåt alls med, jättetrist. Därför tänkte jag om jag får lite tjockare och mer hår så kan man göra mer med det. har du flätat in det i ditt eget eller syr de fast det? ja jag vet inget alls om detta.

  Svara