Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:49 | april 20, 2009

Shoppingterapi

Till min lycka hade det kommit en liten ny H&M katalog i brevlådan idag.  De har tom börjat med saker till hemmet nu. Kuddar, filtar, dynor och handdukar mm. Faktiskt helt okej grejer. Så nu har jag haft en liten shoppingterapi och kryssat för en massa saker jag vill ha, och som jag berättat tidigare brukar det bara räcka med kryssen för att jag ska bli glad :-).

Idag träffade jag syster, hon har varit i Skottland i en vecka och kom hem sent igår kväll, det var på tiden att hon kom hem. Har saknat henne. Hon har varit lite deppig idag, så jag och Peter tog ut henne på lunch och planerade massor av roligt som vi ska göra i sommar tillsammans. Det brukar pigga upp en lite när man har något kul att se framemot.

Syster yster.

Syster yster.

 

Prutt!

Prutt!

Usch, nu måste jag laga mat till oss. Har ingen lust alls. Får bli något enkelt och snabblagat halvfabrikat. Färdiga snabb”prutt”köttbullar och pulverpotatismos kanske. Måste göra en nyttig sallad till för att stilla det dåliga samvetet jag får över min usla matlagning idag. Fast det här blir väl i alla fall bättre än mina hemmagjorda :-).

All kärlek.


19 kommentarer19 kommentarer om “Shoppingterapi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hejsan, Ni e såå söta ihop !! är själv preggo och väntar bebbe i juli. känns lååångt kvar. Kikar in på din fina sida och följer eran graviditet med spänning!

  Kram till er alla och en extra kram till syster yster som har det lite jobbigt!!!

  Pia från götet!

  Svara
 • Oj, va Magdalena var olik sig på fotot! Ni är så fina, du o din syster =) Läser din blogg näääästan först av allt när jag slår på datorn – syrrans blogg kikar jag på först 😉 Sen spanar jag alltid runt här. Kram Anna (limelight.blogg.se)

  Svara
 • Skönt att ni finns där för syster din, känner så starkt för henne. Har just läst hennes blogg
  och blivit så berörd av hennes situation.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Läser din blogg varje dag, men har aldrig blivit medlem och kommenterat. Men just nu i detta inlägg måste jag få säga en sak 🙂
  Det här med snabb ”prutt” köttbullar 🙂 visst luktar dom verkligen prutt?! Det är nästan lite motbjudande när man öppnar förpackningen.

  Hoppas ni fick en bra middag i alla fall.
  Här bjöds det på tonfisksås och bandspagetti.

  Ha en härlig kväll!

  Kram Hanna

  Svara
 • Glömde skriva min bloggadress 🙂

  http://glowingstardust.blogspot.com

  Hanna – Inlägget ovan.

  Svara
 • Tack Hannah för att du skriver Du är värdefull vida slutet av dina inlägg ibland. Det värmer. Kram

  Svara
 • hej hannah….

  får jag ställa en liten snabb fråga trots att det inte e frågetajm 😉 är det parfymen Giorgio Armani Emporio Armani ELLE/SHE som du använder? Ska resa snart och tänkte att det kunde vara skoj med något nytt…och har du använt den i så många år så MÅSTE den va go:D

  Ha en trevlig kväll…

  kram veronica

  Svara
 • Hej hej!Oj,oj bara en vecka kvar nu…Ja tror att jag väntar med nästan lika stor spänning som ni!!Kul att följa din blogg,du skriver så bra.Hoppas att allt är bra med dig/er..Stora varma vårkramar från Jämtland

  Svara
 • När mina barn har sommnat på kvällen så brukar jag göra en kopp med varm choklad, krypa i mina myskläder, sätter mig under en filt i soffan o läsa din blogg. Det är f*n bland det bästa jag vet 🙂

  Svara
 • Du är riktigt fin Hannah…Håller med Jen i föregående inlägg.
  Kram

  Svara
 • Synd det där med magdalenas situation. Ni verkar båda så goa & härliga människor.
  Jag hoppas allt löser sig. Tänkte även tipsa om en låt som just handlar om syskon och en låt jag just satt och lyssnade på när jag läste Magdalenas blogg: Lasse Lindh – ditt hjärta måste gå sönder.

  I övrigt vill jag mest bara säga att du har den bästa bloggen jag läst. 🙂

  Kram!

  Svara
 • Ja du fina Hannah! Du har fått en skara trogna läsare här, och det är bland det bästa som finns att läsa din blogg..
  Vad fint att du finns för din syster, det är nåt speciellt med systraskap..
  Förstår att du väntar på Liv nu, jag tog ricinolja när jag väntade mitt barn nr 2, allt blev klart från första värk till hon kom ut på ca 2 timmar… Så det kanske inte är att rekomendera 😉
  Kram från mig, en 4 barns mamma

  Svara
 • Hej!
  Tänkte bara på en sak. Ska verkligen maggan stå kvar som bloggare på måndagar nu när hon har en egen blogg varje dag? DEt borde väl stå veckan krönikör? Bara en liten tankte som slog mig … nej nu är det sängen som gäller! sov gott! kram Dessan

  Svara
 • Jag vet att ni har tagit hand om syster din idag och kommer fortsätta ta hand om henne*. Skönt att hon har fina nära o kära som bara vill och önskar henne det bästa. Go natt.

  Svara
 • Vaknade av känslan att du fått barn!! Vet inte om jag drömde om det inatt eller varifrån känslan kom….!! Hmm, får väl vänta o se om det var sant 🙂

  Svara
 • Förresten… Om ni inte redan bestämmt er för namnet Liv, så tycker jag Emilia är jätte gulligt namn. Tycker det ”klingar” fint ihop med William och Mio!!

  Svara
 • HEJ Hannah! Eftersom du anser mig vara din vän så vill jag ge lite råd… Ni kan hitta ett mycket bättre namn än Liv! Liv för tankarna till Siv och Liv Ullman, ett rätt tantigt namn med andra ord! Liv är dessutom ett ORD som används flitigt, kan tänka mig att detta kan leda till jobbiga situationer på dagis/skola. Och Isolde låter som sålde. Ej bra. Sök på ”baby girl names” på google, då kommer det upp massor med förslag… But it’s up to you… 🙂

  Svara
 • Hahaha, pruttköttbullar- en klockren beskrivning.
  Jag har inte heller kommenterat här innan, men har följt din blogg på mama tidigare!!

  Man blir så glad av att läsa dina inlägg-
  du skänker så mycket omtanke och värme!
  Lycka till med bebisen, kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Du skriver en fantastisk blogg!! Jag har mailat dig tidigare och undrat om de fina örhängena du har på ditt bröllop, vart kan man få tag på dem alt liknande?? Vilket pris osv? Jättetacksam för svar då jag snart ska gifta mig: ) Sedan vill jag passa på och ge ett tips till er fina sida. När jag är in och läser din blogg så skulle vara bra om de fanns bild och senaste inlägget från de andra bloggarna i höger kolumnen, lättare för läsarna och säkert fler som läser! Bara ett tips! Lycka till med bloggen, familjen och snart det nya tillskottet! Kram från mig

  Svara