Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:50 | april 21, 2009

Sladdlös

Nu sitter vi på mitt favorit-fik Sirap inne i stan. Bilen är på service så vi passade på att jobba från ett fik idag. Det är det bästa med bloggandet att så länge jag har en dator har jag alltid nära till dig. Peter har ett möte inne i stan idag så jag följer med. Är så otroligt mycket saker att fixa med en egen sida. Det är massa teknik-saker som ska lösas och vi letar hela tiden efter nya bloggare och krönikörer. Vem skulle du vilja se som bloggare/krönikör på sidan? Nu när Maggan har börjat blogga så har vi måndagar öppna för förslag. Peter har flera bra alternativ men jag undrar vad du tycker. På tal om Peter så lyckades han lägga kamerasladden på taket när han höll på att packa bilen så är det någon som har sett en kamerasladd någonstans på E4 mellan Sigtuna och Stockholm så säg till :-). Det blir med andra ord inga bilder förrän senare idag, när jag köpt en ny. Dessa karlar!

All kärlek.


52 kommentarer52 kommentarer om “Sladdlös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj nu borjar det narma sig den stora dagen. Det har varit sa fantastiskt att folja din resa under graviditeten och jag ser med spanning fram emot att ”se” den lilla. All lycka onskar jag dig och din fina familj

  Svara
 • Jag vill blogga här 😉

  Men man måste kanske ha ett känt namn för det.
  Jag är 28 år och har 4 barn i åldern 1-6 år, driver företag med en snygg italienare i Italien och ska snart öppna en ny butik.

  Kommer ni att lägga upp någon form av system för ”vanliga bloggar” i framtiden? Det vore roligt.

  Kram och lycka till med snart kommande förlossning,

  Mrs E i Italyland

  Svara
 • …fniss..typiskt gubbar *skratt*
  Hoppas ni får det fint i er trädgård sedan!Ska bli kul att få se bilder på förvandlingen sedan,kanske kan man själv få några bra tips.Men först måste mitt hur dräneras och det gör jag INTE i år kan jag säga.Men det är alltid kul med tips och ideer och lättskött ska det vara så man inte behöver ligga i rabatterna hela sommaren…fniss…

  Nu är det inte många dagar kvar för bebisen att bo i magen.Har ni några namn till henne ännu?
  Kram Malin
  http://malinesdag.blogspot.com/

  Svara
 • Peter borde blogga varje dag!

  Svara
 • Jag skulle vilja se de där fantastiskt roliga systrarna Amanda och Beata. Du vet, de där som är ena riktiga stalkers. Men samtidigt öppna, roliga och lagom seriösa.

  Svara
 • Hej vännen 🙂 Jag är bara lite nyfiken…jag har skrivit ganska många kommentarer till dig sedan jag började läsa din blogg i december, undrar bara om du läser alla kommentarer? Jag har aldrig lyckats få med någon fråga eller ett ”svar” på kommentar i något av dina ”svara-dagar”…

  Nu längtar vi alla efter din lilla bebbe…Lycka till med allt och tack för att du förgyller vår vardag med ditt bloggande! Och du, älskar du möjligtvis glass? 😀 Det gör jag i alla fall, men tyvärr har inte jag begåvats med sådan fantastisk kropp som du, du verkar kunna äta det du vill *lyckans du*. När jag har varit gravid med mina fem barn har jag gått upp mellan 16 och 26 kilo :o…Men nu är jag tillbaka i matchen igen, men med STÄNDIG koll på intag av mat, lite trist….Kram kram!!!

  Svara
 • Varför inte låta medlemmarna blogga ibland, kanske inte varje vecka men att varannan vecka lotta ut möjligheten att blogga till dem av oss som visar intresse.
  Bara ett förslag men kan vara en kul grej 🙂

  Kram Anneli

  Svara
 • Laila Bagge hade jag velat skulle blogga!
  Hennes liv verkar intressant tycker jag!
  Eller varför inte hennes pojkvän Niklas? Han är ju väldigt rolig och har också en del järn i elden.

  Svara
 • Jag har tre förslag: Nanne Grönvall, Blossom och prinsessan Madeleine.

  Svara
 • Nej Hanna inte vanliga bloggar på denna otroligt underbara sida 🙂 Älskar att logga in och läsa alla bloggarna. Vill man läsa så kallade ”vanliga” bloggar kan man göra det nån annan stans.

  Här kommer tips på folk som kan ”gäst” blogga hos er: Magnus Hedman – Linda Bagge – Gry Forsell

  Svara
 • Laila Bagge menar jag ju så klart 😉

  Svara
 • Carola är för mig det själklara svaret på frågan vem jag önskar se som gästbloggare.

  Svara
 • Varför inte kolla med Regina Lund om hon inte vill blogga här istället för att vara krönikör

  Svara
 • Hej! Tänkte på det där med sladdlös .. har du inget minneskort i kameran som du kan sätt i datorn, så gör jag, ganska skönt att slippa sladdar hela tiden 🙂 Ha en fortsatt underbar dag!

  Svara
 • Karin, ketchupmamman.

  http://blogg.alltombarn.se/ketchupmamma/

  Svara
 • Jag tycker att följande personer kan gäsblogga: Mia Skäringer, Linda Skugge, Mia Törnblom, Pernilla Wahlgren, Charlotte Perreli eller Carolina Gynning!

  Svara
 • ps. tycker också som Lemli att det hade varit kul att nån av medlemmarna hade kunnat blogga ibland …!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Först, är så glad för din och pojkarnas skull att du träffat Peter! Han verkar vara himla bra! 🙂
  Jag skulle vilja att Jonas Wramell började skriva för Er. Snygg, rolig och bra på det han gör!
  Hoppas att lilltjejen vill titta ut snart! 🙂
  Kram

  Svara
 • DIN MAMMA TEX.HON VERKAR JU HA MÅNGA JÄRN I ELDEN MED SINA BARNHEM.DET TYCKER JAG SKULLE VARA SUPERKUL.HA EN RIKTIGT SKÖN DAG.KRAM MARITA I SKÅNE

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en fantastisk blogg, så enkel o vardaglig men ändå så kul att läsa:-)
  Tack för tipset med den fantastiska Estee Lauder dagkrämen, helt underbar. Gärna mera såna tips! Jag skulle gärna läsa en blogg med Shirley Clamp, hon verkar kunna bjuda på sig själv med både lite distans och humor. Lycka till med det du har framför dig! Kram

  Svara
 • ååh emma hamberg!!Älskar henne och hennes böcker!
  Eller Ann Söderlund?
  Eller varför inte härliga Peter Siepen?
  jonas gardell?

  Svara
 • Hej vackra Hanna!
  Jag skulle tycka det vore kul och intressant att läsa Andreas Carlsson blogga, som pappa till William och att han är en känd person nu mer i Sverige också. Han verkar vara en härlig person. Mion pappa vet jag inget om, men det vore ju kul och lära känna dom också. Annars gör Peter en sån bra och rolig blogg. Men förstår om ni inte hinner sitta och blogga båsa två varje dag nör barnet snart kommer. Du Hanna dör en underbart bra blogg och det är jätte kul ocg mys satt följa dig och din familj. Även din syster Maggan gör en härlig blogg. Lycka till med förlossningen som snart väntar dig och peter, när ni får ert underbara kärleks barn. Kram till dig och din familj
  KRAM

  Svara
 • DU GÖR EN underbar blogg ska det ju stå!! sorry men när man skriver fort blir orden fel,
  Du gör en underbar blogg och det är så kul att läsa!!!
  kram kram

  Svara
 • Kul och intressanta bloggar och krönikor! Jag bor utomlands och skulle tycka det vore kul att läsa om andra mammor som bor i olika länder.. hur de upplever att vara mamma i ett annat land, saker som är självklara för oss svenskar men inte alls i andra delar av världen… enkla ting som lång föräldraledighet, rätt att vara hemma med sjukt barn, säkerhetssaker, mat… ja, eller bara olika anekdoter och skillnader man upplver i vardagen! Tror det kan vara både kul och nyttig läsning oavsett var i världen man befinner sig. Hälsningar från Chile

  Svara
 • Typiskt karlar 😛
  Håller med MrsE lite längre upp, vore kul om vi ”vanliga” människor också kunde blogga på denna sida 🙂

  Svara
 • Hej Linda bengtzing skulle vara kul att ha som bloggare nu när hon ska bli mamma:)

  Svara
 • hej kan ni inte börja video blogga ochså,skulle vara kul:)

  Svara
 • Skrev för några inlägg sedan om tips på bloggare/krönikör, men kan ta det igen :). Jag skulle jätte gärna vilja att Mia Skäringe skrev någonting. Annars skulle jag mer än gärna vilja läsa nåt av er mamma! Hon verkar ha ett fantastiskt givande jobb och upplevt väldigt mkt. Annars skulle det vara spännande att få följa Tilde de Paula och/eller Robyn Carlsson. 🙂

  Svara
 • Det skulle vara riktigt roligt om Linda Bengtzing och Laila Bagge började blogga här! eller varför inte Alcazar-Tess? =) Jag är övertygad om att ni kommer hitta någon bra bloggare! =)
  Håller tummarna för att lilltjejen gör entre snart!

  Svara
 • Fram för fler manliga perspektiv på tillvaron! Mitt förslag är Daniel Da Silva. KRAM

  Svara
 • Jag skulle gärna läsa bloggar av Emma Andersson (”Robinson Emma”), Laila Bagge, Marie Sernholt, Nina Persson (Cardigans), Tuva Novotny eller Carina Berg…

  Svara
 • Åhh vad svårt med förslag på bloggare. Inte ”vanliga” bloggar iallafall Dom har sina sidor iallafall. Här vill man läsa om er med ”ett” namn och eran vardag. Seriöst för det gärna vara så inte Gynnig. Men därimot Linda Bentzing. Kram och lycka till nu det kan vara så att du får åka in när somhelst så nära.

  Svara
 • Wow, vilka många bra förslag! Jag satt och funderade men hade svårt att komma på någon. Peter Jöback kanske? Men jag gillade många av dom som redan nämnts;
  Robyn
  Daniel Da Silva
  Er mamma
  Laila Bagge
  Carina Berg
  Mia Törnblom
  Carola

  Kanske Leila Lindholm skulle vilja bidra med några recept kanske? Eller en krönika?

  Lycka till på er krönikör-jakt! Kram!

  Svara
 • Tusen tack för en jätte härlig blogg Hannah! Du är verkligen en inspirationskälla! Kramis

  Svara
 • Hey Hannah Peter and the lads! Been meaning to write and congratulate you on the site, which is fantastic, but my logon techniques and lack of swedish has limited my progress until now! What a success story in a very short period of time, we are so very pleased for the both of you.

  Keep up the great work……

  your Scottish Stalker….Angela xxx

  Svara
 • Linda Bentzing,Carola?????Ni skojar väl?Jag får krystvärkar bara jag tänker på de!
  Bläurg….Synd att inte Birger fortätter det var en härlig blandning av ironisk ytlighet,sarkasmer,allvar plus att han var ”anonym”.Någon i den stilen hade varit läsvärt…

  Svara
 • Hej Hannah!

  Såå typiskt karlar att göra så..hehe
  Plastblommor i trädgården vore nåt de, är så himla dålig på att sköta mina få som e kvar.
  Appropå plastblommor, skulle bli så jätte super glad om du kunde berätta var din mor hittat den fina plastorkidén som du har i köket,skulle bli så glad! 🙂

  Är ute efter nå liknade men hittar ingen plastorkidé med blad..
  Hoppas du har tid och ork att svara mig..

  Många varma kramar, Smilla

  Svara
 • kan man bli bloggberoende? hihi Läser din o din systers underbara blogg varje dag. Ni är fantastiska på att skriva bägge två. All lycka till er! Lycka till med lilla nya prinsessan som snart anländer och krama din syster mycket ikväll så hon sover gott inatt! Tur att hon har dig på nära håll nu! Kram till er!

  Svara
 • Hej Hanna!

  Jag hade tyckt det vore roligt om Laila Bagge eller Malin Baryard ville blogga hos dig! Det hade varit kul att läsa!

  Kram Malin

  Svara
 • Hej!
  Jag tyckte att Tess skrev jättebra och hade gärna läst mer om henne!
  Lycka till nu med förlossningen! Själv har jag ett par månader kvar tills min lilla tjej ska komma.
  Kram Tina

  Svara
 • Vart bloggar maggan? 🙂

  Svara
 • Laila Bagge

  Svara
 • hahaha…hoppas på att du har hittat en ny sladd för det e så himla kul att se bilder. =) hehe.

  Svara
 • Hej hopp!
  Oj så många bra förslag här var. Jag tycker att det var kul med förslaget om att någon av oss här skulle få blogga. Sen hade jag gärna sett er fina mamma som bloggerska. Efter att ha läst Maggans bok blir man ju väldigt nyfiken på er roliga pappa också. Laila Bagge vore dock också spännande. Ja, detta blir inte lätt för er att bestämma. Lycka till, vi väntar med spänning!

  Svara
 • Hej Hannah …. Jag tycker att det skulle vara spännande med bloggare i olika generationer ….kvinnor och män i olika åldrar läser bloggfamiljen, såsom farmor, mormor, morfar,etc, hur dom ser på livet med barnbarn, svärsöner, svärdottrar, syskonrelationer när man blir faster, moster etc. Kanske din mor eller styvfar..? // Kram <3

  Svara
 • Jag glömde önska dig Mången Lycka till och Må så gott, Hannah. // Kram <3

  Svara
 • Hej Hannah! Jag skulle vilja läsa Doreens blogg/krönika. Kram Malin

  Svara
 • Du har nämnt tidigare att du och din syster har fått barn på sammma datum osv tidigare.
  Jag funderar om det finns någon chans att det skulle ske denna gång också? Alltså att du skulle föda ditt barn på samma datum eller något som din syster?
  Jag skulle vilja att Reneé Nyberg ska blogga:)
  Tack för en jätte bra blogg Hanna!

  Svara
 • Hej,

  Älskar Er sajt!! Jag älskar att vara den lilla flugan på väggen som följer Era liv. Tack för att jag får vara den lilla flugan!!

  Tips på bloggare:
  Sandra Dahlberg’s blogg. Den följer jag slaviskt.

  Kramar

  Svara
 • Åh Linda Bengtzing hade varit superkul!
  men även tezz, hon skrev jättebra!

  Svara
 • Hej!
  Jag röstar för en kille!
  Varför inte Bingo 😉

  Annars är ju Laila Bagge en imponerande person!
  Inte Linda Bentzing o Carola….

  Svara
 • Haha, min ställde sin dricka på biltaket men kom på det i sista sekund innan vi skulle åka :).
  Mina tips är:
  Laila Bagge, Carina Berg, Carolina Gynning.

  Svara