Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:56 | april 22, 2009

Aj, oj, hjälp

Hej min vän. Satt på ett fik i stan och väntade på att bilen skulle bli klar medan Peter var på ett möte och började få så fruktansvärt ont i magen. Fick inte tag i Peter och blev så rädd att jag började gråta. Där satt jag och grinade som ett barn och ringde syster som lugnade mig. Killen bredvid mig på fiket tittade lite oroligt på mig och undrade om jag behövde hjälp. Snäll! Peter kom äntligen och jag har nu i två timmar haft fruktansvärt ont varje kvart. Sitter i skrivande stund i en biltvätt och skriver till dig och är precis klar med min text till min sida i Klick! Måste ju bli klar med allt nu för det kan ju ha satt igång. Eller så är det elaka lurvärkar som plågar mig, vilket jag dessvärre tror att det är. Ja, det återstår att se. Lovar att hålla dig underättad. Aj, nu kommer den igen. Blir arg och rädd på samma gång för det gör så ont. Tror jag vill ha mage ett tag till just nu :-). Måste köra ut ur tvätten, bäst att Peter tar över ratten sen. Ska hem och lägga mig och försöka vila och se om det går över. Är så trött, så trött, sov som en kratta i natt.

Vi hörs snart.

All kärlek och glädje. 


38 kommentarer38 kommentarer om “Aj, oj, hjälp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • men ååååååå vad spännande. Hoppas det blir bebbe snart. Stackare som har ont! Lider med dig!!!!

  KRAAAAAAAAM

  Svara
 • Hej Hannah!
  Stackars dig, förstår att du blir ledsen, speciellt när man inte hellr får tag på sin älskade. Jag håller tummarna att lilla Liv snart kommer och att allt går bra för dig!
  Jag kom på en person som jag skulle vilja se på denna sida. Vad sägs om att Mikael Persbrandt skulle börja blogga. Det skulle vara intressant att läsa. Han är ju också pappa.
  Stor Kram till dig!

  Svara
 • Nämen oj så spännande!
  Jobbigt när det gör ont men det är ju ett gott ont så att säga. =o)
  Tänk, snart har du en go liten bebis hos dig, vi får hålla tummarna att det är på gång nu. =o)
  Kramen.
  Malin

  Svara
 • Hoppas hoppas hon tittar ut nu!!!!
  LYCKA till fina Hanna…
  Stor kram Malinapralina
  Så när jag kommer till jobbet i.m & slår på min datro vill jag se lite BB bilder…:)

  Svara
 • Åh, va rolig 😀 ! Jag tror det är en bebbe på gång,,,men jag lider med dig…vet hur ont det gör efter tre förlossningar…

  Svara
 • Lycka till Hannah 🙂
  Kramar

  Svara
 • Lycka till

  Svara
 • Lycka till! Kanske avtar värkarna i kväll men snart kommer ju den lilla prinsessan titta ut..
  Sänder positiv kraft genom mailet …

  Svara
 • Oj blev så paff när jag läste inlägget även fast vi vet att hon kan komma när som helst. Snart bf ju, kanske kommer hon några dagar tidigare? =). Tänker på dig o funderar hur du känner dig just nu, eller om ni kanske redan fått åka in i ilande fart. Man vet ju aldrig, kan gå undan sånt här! Eller så är det ordentliga förvärkar. All lycka till dig* Allt komemr gå så bra å du har du den finaste mannen vid din sida.

  Svara
 • Äntligen kanske det händer något. Det är hög tid för lilla Isolde att komma till världen. Vi väntar med spänning här på andra sidan skärmen.
  Kram Sara

  Svara
 • Åh vad spännade!!!!

  Svara
 • Åh, vad spännande! Hoppas verkligen inte att det bara är pinvärkar, utan dom riktiga!

  Kram Malin

  Svara
 • OJ… Hoppas att det nu är dax, längtar efter att få se det lilla knyttet:-)) Kram

  Svara
 • Lyckaaaa till ,nog inte många dagar kvar nu:Dgud va kul du måste skriva när den kommit

  Svara
 • ojoj vad spännade!!! håller tummarna nu då! jag har själv ”bara” tre veckor kvar nu och det är så spännande!!! kan ju bli när som hihi! LYCKA TILL, väntar med spänning på uppdatering <3

  Svara
 • Åhh vad spännande! Undra om hon är påväg tro?!
  Lycka till

  Svara
 • Spännande! =) Jag gillar din blogg och följer den med spänning! Har själv en liten skrutta i magen som beräknas titta ut om några veckor så nu är det EXTRA spänannde! Kram till dig!

  Svara
 • Låter som hon är på väg..*L*
  Har 3 grabbar och en tjej och hon var den som kom en vecka innan. Killarna vägra lämna den mysiga miljön hos mamma.:)))
  Njut de går såå fort! Lycka till!
  Kram Anette

  Svara
 • Åhhh, hoppas allt går bra för dig nu Hannah. Det är så mysigt att läsa om din familj. Du och Peter är så käreleksfulla mot varandra. Jag skulle tycka det vore kul om er kompis Bingo Rimér kunde börja blogga honom. Har jobbat med honom en gång för några år sedan. Han är ju galet rolig och skön. Kraaam och goda energier.

  Svara
 • oj det blev ett honom för mycket där…

  Svara
 • Hej, va spänannde, men också, stackare… har följt din blogg sen mama och har precis blivit medlem här… va emot bloggar tills jag började läsa din 🙂 Håller tummarna att allt går bra nu…Kram Sofia

  Svara
 • OHH,VAD SPÄNNANDE.TÄNKER PÅ DIG.LYCKA TILL.KRAM.

  Svara
 • Åh, jag vet precis hur det känns. När jag fick min andra son var jag med min mamma och syster i ett köpcenter när vattnet gick. Vi åkte direkt til förlossningen och vi fick inte tag i min man på 2 timmar!!! Han var på biblioteket med son nr 1, det här var nästan 13 år sedan och då hade vi inga mobiler – vilken panik!!! I samma stund som min man kom till förlossningen satte värkarna i gång på riktigt. Lycka till med förlossningen och med din lilla dotter (jag fick också en dotter efter två söner) 🙂 Styrekramar till dig och din familj!

  Svara
 • Tänker på dig, hoppas att förvärkarna lugnar sig. Snart blir det nog en liten bebis, åh vad mysigt ni ska få det! Försök tänk på hur fantastiskt ni kommer att få det efteråt, kanske kan det lindra lite. KRAM

  Svara
 • Oj det kanske är bebis på G ändå 🙂 Om du får värkar var 15:e minut..

  Å lycka till, det kommer gå bra!! Va underbart att du kanske får snusa bebis snart!
  Kram

  Svara
 • Lyckat till. 😉

  Svara
 • Hoppas,hoppas att det har satt igång så du slipper gå över igen. Lycka till. Håller supertummarna för fina dig. Kramis

  Svara
 • Oj, hon verkar ju vara på gång!
  Lycka till!
  Stor kram
  Pia

  Svara
 • Oh my god! Tänk om den kommer snart! va nervös jag blir 🙂 Wow, spännande! Allt kommer att gå kanon, snart ligger ni där i nya fåtöljen med fina rosa converse båda gull-tjejerna 🙂 Krams

  Svara
 • wow vad spännande!! 🙂 du kanske slipper gå övertid den här gången! lycka till! stor kram

  Svara
 • Åh finaste Hannah,
  hoppas att lilla bebisen är på väg ut!
  Lycka till!
  Stor kram,
  lena

  Svara
 • Åhhh va spännande!!!!
  Håller tummarna att allt går bra och att du har din lilla tjej nu!!!
  Lycka till!!

  Svara
 • Så spännande, nu har ju Hannah inte skrivit på ett tag, undra om inte bebis är på väg eller ännu bättre redan tittat ut:) Väntar med spänning på en rapport:)

  Svara
 • Lycka till Hannah!
  Hoppas allt går bra!
  Du kanske redan har din lilla prinsessa
  i famnen nu =)
  Många kramar och styrka tilll dig

  Svara
 • Hoppas, hoppas att det är på gång. Massor av kramar och lycka till.

  Svara
 • Spännande…..det verkar ju vara på gång nu!
  Stort lycka till Hannah!!!
  Kram!

  Svara
 • Tänker mycket pa dig! Om nu är dags sa hoppas jag att det gar bra nar det val drar igang. Stor kram!

  http://lamamanbxl.blogspot.com/

  Svara
 • Lycka till nu Hannah! =) hoppas allt går bra! Ja antar att du är inne nu! Kramar

  Svara