Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:51 | april 22, 2009

God morgon

Det är nog första gången jag blir glad av att vakna till ljudet från en stor Bulldoser i min trädgård. Måste genast sätta på kaffe till våra flitiga ”byggkillar”. Ska åka med en gång efter att barnen är lämnade och hämta bilen från servicen. Bromsarna var tydligen helt slut så det var tur att vi inte väntade längre.

Tack för alla tips om krönikörer till sidan. Det känns viktigt att du får vara med och tycka till. Vi är ju en ”familj”. Nu längtar jag efter tipsen på en eventuell dejt till syrran :-).

Nu måste jag sticka. Rapporterar från staden. Blir nog att jag sitter där inne och jobbar lite och kanske tittar lite i affärer. När det senare alternativet blir ”shoppar något fint till mig själv som inte har en resår i midjan som klär en flodhäst  och nu ska jag visa mina snygga jeans med knapp och gylf och skyhöga klackskor till” blir jag glad. Fem dagar kvar till beräknad nedkomst.

Må gott min vän.

Stora kramar.

 


6 kommentarer6 kommentarer om “God morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Lycka till med shoppandet! Var snäll och kolla mailen på facebook sedan. Har en fråga där som jag skulle vilja ha svar på snarast. =) Kram

  Svara
 • Godmorgon!
  Här är tyst i huset, bara jag o sambons dator som surrar. Blev så överlycklig av att läsa att er härliga tävling fortfarande går att söka till. Jag fick för mig att det var för sent. Nu ska jag o mina härliga jobbarkompisar fixa ihop något klurigt så fort vi kan. Det skulle vara sååå!
  Ha en härlig dag, vi ska åka en sväng till Linköping o shoppa lite idag. Ha det bäst o klappa magen från mig.
  Kram

  Svara
 • Vilken härlig självdistans i förra inlägget! Hoppas så klart att syster din ska hitta en bra karl, en riktigt bra. Ingen ytlig typ som tar henne för att hon är känd och snygg och bla bla bla….
  Gäller nog att hon tar det lugnt och finner sig i att vara singel tills den rätte dyker upp, inget förhastat.

  Vill passa på att önska dig lycka till när det är dags för förlossningen. Kram!

  Svara
 • Ni är ju fantastiska du och Magdalena! Vilken självdistans och härlig glimt i ögat.

  Jag älskar att läsa både din och din systers blogg. Ni verkar så genuina och generösa – även mot mig som läsare.

  Hoppas att lilla bebis kommer snart.

  Stor kram och tack för fin förströelse med Bloggfamiljen

  Svara
 • http://lamamanbxl.blogspot.com/

  Svara
 • Hej,

  Har läst din blogg ett tag nu, följde även med hit till Bloggfamiljen. Jag blir så glad av din generositet (hur det nu stavas?), du är alltid kärleksfull och ödmjuk. Det behövs fler som du. Och dina fina pojkar är så kul att följa.

  All lycka till dig och din fina familj. Och ett stort lycka till till kommande förlossning. Aaaaa jag minns mina förlossningar som om det vore igår, kan bara säga ett ord heltjävlaunderbarthärligt.

  Kram Maud
  http://thebeginner.bloggsida.se/

  Svara