Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:46 | april 23, 2009

God natt, förhoppningsvis

Tack för hjälpen med köttfärsen. Det blev köttfärssås med spaghetti och den smakade allt annat än kadaver :-). Pojkarna tycker det är så kul när Marianne är på besök, hon har jobbat med barn och vet precis hur man vinner ett barns hjärta. Syrran var här också, och vi hade en jätte trevlig kväll. Spännande för henne att få åka till Marrakech imorgon. Ser framför mig en massa marknader med orientaliska tyger, kuddar och kläder i guld, rött, blått och alla färger man kan drömma om. Kryddofter och vattenpipor i alla hörn.

 

Mat Hannah.

Mat Hannah.

4middag
Ler och Långhalm.

Ler och Långhalm.

Min kära svärmor hade tagit med sig barnkorgen som hela släkten sovit i som bebisar. Tänk att min långa stora Peter har varit en liten, liten fis som legat och sovit och bajsat ner sig i den här sängen. Gulligt.

4sang4sang2

Ligger nedbäddad i sängen och drömmer om att få kunna sova en hel natt utan att vakna med krämpor och akuta kisserier. Ska upp tidigt och åka in till stan på två möten och MVC i morgon. Barnen är hos sina pappor i helgen så då kan jag ligga och inte göra ett skit med gott samvete hela helgen (ska i alla fall göra mitt bäst att inte göra någonting). Peter ser tecken nu att jag kommer föda i natt för han har zappat mellan två kanaler och det föds barn på båda. Ja, jag kan inte mer än hoppas.

Hoppas att du är vid gott mod och får en god natts sömn.

PS: Glöm inte att imorgon är det dags för Killpanelen på vår ”Bloggkrönika” så skicka din fråga till [email protected] så svarar killarna dig imorgon.

Stora kramar.

 


18 kommentarer18 kommentarer om “God natt, förhoppningsvis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej söta Hannah 🙂 barnkorgen är ju bara för söt & jättkul att din svärmor sparat den till nästa bebis. För övrigt är du & syrran din lika vackra som vanligt. Sov så sött nu, Natti natti.

  Svara
 • och dina pojkar..dom är såklart också jättesöta 😀

  Svara
 • Tänker mkt på dig nu när det snart är dags, och hoppas att allt skall gå jättebra. Jag såg också på TV om barnafödsel, Sjukhuset på TV3. Stackars lilla pojke, hoppas han blev frisk och varför fick man inte veta hur det gick? Men vilka fantastiska läkare vi har ändå, jag blir lika imponerad varje gång jag ser det programmet. Var skall du föda, Hannah?

  Svara
 • Stort lycka till OM det nu blir så att du kanske faktiskt får bebis i natt! 🙂 Ni har verkligen så himla fint hemma hos er. Modernt o stilrent o ett kök som jag önskar mig. Stooort, med mkt förvaring och stora bänkytor! Super söt barnsäng :D.

  Svara
 • Vilken fin babykorg din svärmor tog med sig! 🙂

  Svara
 • Jättefin korg! Alltid roligt att ha något som nån av en själv haft.
  Superfina ljusstakat på bordet! Var kommer dom ifrån? Någon annan här som vet får gärna svara =)

  Svara
 • Oh, vad kul att se en sådan babykorh. Jag har en likadan som vi använt i släkten och som mina 2 söner sovit i. Lycka till med allt. KRAM

  Svara
 • God morgon Hannah!
  Ja vi får väl hoppas att Peter har rätt då 🙂 Själv drömde jag inatt att jag fick min fjärde tös, o att jag inte kunde bestämma vad hon hette o dessutom lyckades glömma henne överallt… Hua vilken konstig dröm! 12 v kvar tills h*n tittar ut nu, o jag lovar o inte glömma h*n nånstans 🙂
  Åker till Ullared med 3 vänner idag, ska bli så härligt att få shoppa loss o bara umgås, vi ska sova i stuga i 2 nätter så det blir ingen onödig stress. Så nu kan jag inte läsa din blogg förrän måndag morgon – hoppas lillan tittat ut då!
  Ha en helt underbar helg,
  många kramar Eva

  Svara
 • Ni är så underbart fina tillsammans du och Maggan.
  Kram

  Svara
 • Halloj ..alltid kul att se så fina bilder på er…jag kan bara instämma med alla andra ni är såå vackra du o Maggan! Önskar jag hade en procent av den skönheten:-o
  Blev lite nyfiken på ert hus – vet att det varit problem med husbygget men vilken hustyp/husfabrikat är det? Planlösningen ser så spännande ut verkar perfekt för en stor barnfamilj;-)
  Ha en underbar helg! För oss blir det kalas både den 25:e o den 26:e (mina barn fyller så tätt) Soliga kramar P

  Svara
 • Hmmm.. Undrar om du just nu ligger på BB tro. 😉
  Hade varit roligt!
  Jag hoppas så klart att allt går bra och att man snart får se en liten mini Hannah på bild här på bloggen.

  Svara
 • Kan det vara så att lilla Liv är på g? Du brukar ju annars ha lämnat en morgonrapport vid denna tid. Håller tummarna för er.
  KRAM

  Svara
 • Vilken underbart söt barnsäng/korg 🙂
  Vi har också en vagga som ”alla” barn i släkten ligger i första tiden. Kul.

  Hoppas slippa se något inlägg från dig idag, hellre att du är & föder 🙂

  http://lollo71.wordpress.com

  Svara
 • Hej!

  Jag hoppas också att du inte skriver nåt idag, att du har fullt upp med annat idag *hihi*

  Kram Malin

  Svara
 • Hallå, hallå!

  Kan det vara så att det är barn på G eller är det kanske så att lilla underverket redan är här?
  Du brukar så plikttroget ha skrivit morgon/dagsrapport vid den här tiden..

  Håller mina tummar att det är just BB som du är på.

  Kramisar från Nettisens
  http://nettisens.blogg.se

  Svara
 • Vilken jättesöt babykorg! Så lika ni är du och din syster, lika söta.Ha det så bra. Kram Madelene

  Svara
 • Hej Hannah!
  En sådan bebiskorg som ni har., är nästan likadan som den min dotter hade när hon föddes förra året- vilket även jag å min mamma haft innan dess..*Gamla-men fina 🙂 Lycka till nu med Liv..hoppas hon snart vill lämna magen för att komma ut till er 🙂

  Svara
 • Hej Fina Hannah!
  vilken otroligt söt korg….ljuvlig till lilla tjejen.
  kram

  Svara