Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | april 23, 2009

Shopping mania

Nu kan du få drabbas av samma åkomma som jag har gjort. Nämligen att bli tokig i att köpa söta, coola och bra saker till ditt/dina barn på Knodd. För dig som är medlem här på bloggfamiljen får du 20 % på hela deras sortiment nu på lördag då de har premiär öppning för nya butiken i Sickla utanför stan. Synd att butiken inte finns i hela Sverige, känns ju inte schysst mot dig som inte bor i Stockholm :-(. Kommer nog på något bar att erbjuda dig också framöver. That´s what friends are for!

 

Passa på att fynda.

Passa på att fynda.

 

 

 

Du kommer garanterat att se en tokgravid (förhoppningsvis inte) galning vanka runt och rycka och dra i allt som finns :-).

Hoppas att vi ses där.

 

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Shopping mania”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh Sickla, va bra!! Mitt andra hem ;)Farligt farligt så här i väntans tider! Kan bli dyrt! =)

  Svara
 • oj vad skoj! hur visar man att man är medlem hos er? eller får man något mail som jag som alldeles färsk medlem inte hunnit få?

  Svara
 • Har för mig att jag läste i din andra blogg att Du hade en liten förkärlek för doften av nystädat/nytvättat. Rekommenderar verkligen Cleans ”Warm cotton” parfym om du inte redan har luktat på den. Super härlig!!
  Hoppas Du får en bra dag o att bäbben är på G snart =) Kram Linda, Norrtälje

  Svara
 • det var ju inte bara medlemmar här som fick 20 % – det gällde ju alla! bara lite info…

  Svara
 • Zara och Exit har väldigt fina kläder till barn,om du har inte sett det och även en ganska ny butik i Jakobsbergs galleria, vet ej namnet på den,med den ligger bredvid Akademibokhandel.Jag är själv helt galen i kläder och älskar, att klä upp min lilla dotter.Du måste vara överlyckligt att få en dotter som man kan klä upp.

  Svara
 • TUR att butiken är i Sickla.. tur för min plånbok alltså.. 😉

  Svara
 • Jag läste att ni ska sälja dom snygga pixelscarfarna. Har ni något datum och ca-pris? Jag vill ha en sådan nuuuu(;

  Svara
 • Fast du, Hannah.. på lördag snusar du bebis förhoppningsvis! Då springer inte du omkring på Knodd.. 🙂 Hoppas lillan snart vill ut – på riktigt!

  Svara